Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זימון למשפט על אי מתן זכות קדימה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, קיבלתי זימון למשפט על אי מתן זכות קדימה.

אני נהג חדש(נגמר לי במאי), בנוסף אני חייל גוב("מרוויח" 352 שקל בחודש) וזאת עבירה הראשונה שלי(אין לי אפילו עבירות חניה)

מה צפוי לי במשפט מבחינת קנס, שלילה ובאיזה כיוון ללכת?

אם אני אגיד במשפט שלא הבחנתי כי הייתי לחוץ כי אמא שלי הייתה לחוצה שאני מחוץ לבית(וזה נכון) בגלל האזעקות(ואכן הייתה אזעקה עכשיו וגם נשמע הבום משם) זה יעזור?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכל לפרט מה התרחש באותו המקרה?

איך אי מתן זכות הקדימה בא לידי ביטוי?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה היה בסופרלנד בראשון לציון ביציאה מהתחנת דלק יש פניה בצומת T כאשר הפניה שמאלה לכיוון הכיכר שמול הסופרלנד ופניתי שמאלה, לא עצרתי עצירה מוחלטת(זה תמרור משלוש ולא עצור) אלא הייתי במהירות של כ20 קמש בדקתי(או כך לפחות חשבתי) שאין אף אחד משמאל וימין והמשכתי בפניה ולאחר מכן שמעתי "נהג עצור בצד" שאלו אותי על מה אני חושב שעצרו אותי ואמרתי שאני לא יודע(כי באמת לא הבחנתי בהם והרי מי מבחין בשוטר וממשיך בעבירה) ואמרו לי שלא נתתי להם זכות קדימה ושהם הם כמעט נכנסו בי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה נהג חדש והיית מעורב באירוע אשר נחשב חמור ועוד עם שוטר..!

אני לא מציע לך לעשות שום פעולה מבלי להתייעץ בעו"ד קודם.

כל העצות שתקבל מכולנו בפורום יכולות להיות עצות נהדרות וחשובות

אבל בשורה התחתונה אתה תצטרך להתמודד עם העניין בבית משפט

ואני לא בטוח שיש לך את הידע והכלים לעשות זאת

אמא לחוצה.. או ממהר לעבודה.. או לא שמתי לב.. הם בדיוק מסוג

הדברים שלא אומרים בבית משפט..

בכדי להגיע לתוצאה טובה בתיק ובכדי שלא תמצא את עצמך מחפש עו"ד

טוב שיעזור לך בערעור אני מציע לך, שוב, לפנות לקבלת יעוץ ויצוג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכיוון שאני חייל וגם אין לי כסף או הרבה זמן להיות עם הרשיון אז אני לא אקח עורך דין אבל אתה לא חושב שאני צריך להגיד שום דבר מהדברים שכתבתי?

רק להגיד אני מצטער ולא היו לי בעיות קודמות ולקוות לטוב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...

חבר, הכי חשוב שבפעמים הבאות שאתה חוצה צמתים, תשים לב טוב טוב אם הצומת פנויה. הדו"ח והקנס זה רק כסף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

^

בקצרה - אם במשך שנתיים תקבל שוב הזמנה לדין, רשיונך ישלל ל-60 יום וזאת בנוסף לכל עונש אחר שיקבע ע"י השופט.

האם אתה מודע שבתום שנתיים (במאי) רשיונך יחודש רק לאחר עמידה בתנאים ש(כנראה) יטיל עליך משרד הרישוי ?

ולאחר מכן תהיה שוב "נהג חדש" לשנתיים נוספות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

^

בקצרה - אם במשך שנתיים תקבל שוב הזמנה לדין, רשיונך ישלל ל-60 יום וזאת בנוסף לכל עונש אחר שיקבע ע"י השופט.

האם אתה מודע שבתום שנתיים (במאי) רשיונך יחודש רק לאחר עמידה בתנאים ש(כנראה) יטיל עליך משרד הרישוי ?

ולאחר מכן תהיה שוב "נהג חדש" לשנתיים נוספות.

על אותה עבירה.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איביזה, ראה בכחול.

36 (ג) - מי שנפסל על תנאי ייפסל בפועל אם תוך תקופה שנקבעה בגזר דינו, ושלא תפחת משנה ולא תעלה על שלוש שנים, עבר אותה עבירה שעליה הורשע או אחת העבירות המפורטות בתוספת הראשונה או בתוספת השניה או עבירה אחרת שקבע בית המשפט בגזר הדין, והורשע בשל העבירה הנוספת תוך התקופה האמורה או לאחריה; התקופה האמורה תתחיל מיום גזר הדין, ואם נושא הנאשם אותו זמן עונש מאסר – מיום שחרורו מן המאסר, והכל כשבית המשפט לא הורה אחרת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...