Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדוק מיים מזוקקים במצבר אם אין רכוש באחד הסניפים לאביזרי רכב ומלא כמעט עד הסוף וטען עם רכב אחר ע"י כבלים חזקים.

שים לב לא כל הכבלים טובים רוב הכבלים עושים עבודה "סתמית" שים לב שבאמת לכבלים שאתה משתמש איתם יש בשר.

• ספונסר פורום
פורסם

תיקון :נתיך מס 15 -5 אמפר ,תחליף אותו והשעונים יפסיקו להתאפס .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
למיטב זיכרוני הפיוזים של לוח השעונים הם 11 או 15.

רון צודק, נזכרתי שאכן באמת בההתחלה חיברנו את החיבורים הפוך (אין לי מושג למה אבל הסימונים ברכב השני היו הפוכים, לקח לנו זמן להבין את זה, לא ברור למה באמת.) - חבל שלא כתבת זאת בתחילת האשכול.

מהסתכלות כאן: http://www.unm.edu/~trogdor/5771fuses.jpg

מס' 33 זה השפריצר של הפנסים(?)

11 - ממש לא הבנתי כלום אך זה לא נראה לי זה.

15 - משהו שקשור לגיר(?)

לא מצאתי שום דבר בדיאגרמה שיכול לרמוז על פלוס קבוע כשהרכב מכובה.

לפעמים מחוברים מספר צרכנים לפיוז אחד.

לפיוז 15 מחובר לוח השעונים וגם מחשב גיר.

לפיוז 11 מחובר לוח השעונים וגם הסולונאיד של ידית ההילוכים ברכבים עם תיבה אוטומטית.

איזה כייף לי :)

פורסם

אחרי נסיעה עמדתי עם האוטו הפעלתי מזגן עם מדחס ל5 דקות, למרבה ההפתעה זה עבד, הטורים לא נופלים יותר ויציבים.

החלפתי את פיוז מספר 15 שבאמת היה שרוף והבעיה של השעון המתאפס נעלמה.

תודה רבה על העזרה! הצלחתם לעזור לי לתקן את הבעיות בלי להכניס את הרכב למוסך :-)

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

לי אישית זה היה ברור שזה יעבוד מכיוון שהיה לי רכב כמו שלך.

כמו שכבר כתבתי לך בהתחלה לא חייבים בכול מקרה לבצע איפוס מצערת מכיוון שמחשב הרכב לומד ערכים חדשים תוך כדי מספר נסיעות.

ישנם רכבים שהמחשב לומד ערכים חדשים של מצב המצערת לאחר כ-15 דקות והמידע היישן מוחלף בחדש.

ברכבים מסויימים העברת הסווי'ץ למצב ON למשך 10 שניות המחשב מוחק את הערכים היישנים ולומד את מצב המצערת מחדש.

האפשרות שציין רון היא הכי מקצועית.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...