Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי אלנטרה 2007

ב 150 אלף משבר צינור שהולך מהרדיאטור לגיר וכל השמן יצא הצינור הוחלף ומולא נוזל חדש

הגיר כרגע ב 180 אלף ללא תקלות בכלל

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פיג'ו 306 שנת 2001 AL4 הרכב גמא 225K

הרכב הושבת עקב תאונה ורק בימים האחרונים לפני התאונה

החל לעשות בעיות (מנורת שלג מהבהבת)

פורסם

טויוטה ranx שנת 2003 יד ראשונה. 170 אלף קלאצ מקורי. נמכרה לפני חודש יום אחד בלבד אחרי שפורסמה.

קורולה 2007 אוטומטית. גיר מקורי 130 אלף. החלפת שמן גיר כל שנה סינטטי מלא. הגיר מתפקד כמו ביום שיצא מהמפעל!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

קסנטיה עם גיר ZF 4HP וכ-290KKM על השעון - לא בדקתי כמה עוד הגיר יחזיק, כי המנוע עמד להתפגר, והרכב נמכר. הגיר מעולם לא נפתח.

דייהו נובירה - גיר כזה בדיוק, מת ב120K ק"מ, לאחר שיפוץ (אם כי לא ברמה הכי גבוהה) נוסף קולר, נוסע כבר שלוש שנים בלי בעיות מיוחדות, רק יש דיליי בהעברת הילוכים אחרי נסיעה ממושכת עם מזגן.

מיצובישי לנסר קלאסיק - 140KKM, גיר מיצובישי, אאל"ט INVECS2, אין תלונות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סיטרואן C5 שנת 2003 עם גיר AL4. עשה 360 אלף ק"מ. החלפת שסתומים בגיר ב- 30 אלף בערך. וזהו.

סיטרואן C4 שנת 2010 טורבו עם גיר AL4. גם הוא חיווה על איזו תקלה בשנה הראשונה שתוקנה בקלות במוסך. עכשיו 80 אלף בלי תקלות.

לפותח השרשור - לא בטוח שבאמת "הלך הגיר". בסקסו 99 שלי רצו פעם לעשות לי שיפוץ רציני לגיר ב- 100 אלף, בעקבות זה שלא נכנסו הילוכים. הלכתי במוסך לחבר שעובד שם, שהלך לצעוק על הבוחן שאיבחן זאת, ופתאום הסתבר שזה בסך הכל הקלא'צ... וזה עוד מוסך אמין ומסודר ברשת סיטרואן. וחוצמזה, אתה יכול לקנות C5 לפירוק בפחות מ- 5000.

פורסם

אם אתה רוצה גירים אמינים, רק יפנים ואמריקאיות.

פיג'ו 406 99', AL4 ארור, ב150KKM התחילו הבעיות, החלפת שסתומים השקיטה את הבעיה למשך 2KKM, ומאז עד 200KKM סחבתי כדי לשפץ.

ב220KKM הגיר חזר לבעיות, סחבתי וסחבתי, 230KKM נשבר הגיר (נזל כל השמן גיר בחניה), ומכרתי את הרכב ב2000 שח.

(את הרכב קניתי עם 30KKM ב70 אלף שח, ב2002).

אהבתי את הרכב מאוד, ולצערי הגיר המחורבן גרם לי לזרוק את הרכב לפח.

שברולט קוואליר 95' כיום יש עליה 285KKM.

בערך ב 160KKM הוחלף גיר שלא לצורך!.

המוסך מורשה יצרן! עבד עליי, הלך שם חלק במשאבה שלו, שיפוץ של זה היה מסתיים בלא יותר מ2K שח.

כל אופן התקנתי לה גיר משומש מייבוא ב8K שח (עוד עוקץ), ומאז עברו כמעט 140KKM וטפו טפו טפו הוא כמו חדש.

גיר פשוט מאוד, בלי כל הטכנולוגיה המתקדמת והמיותרת שהיה לי בAL4, ואני מאמין שאפשר לסחוב איתו גם חצי מיליון בלי הרבה בעיות.

דעתי היא שאם רוצים אוטומט אז או מכונית אמריקאית או יפנית, שמתי לב שיש להם גירים מאוד חזקים ואמינים, בלי הרבה בעיות.

כל שאר החברות, רק ידני.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ניסן אלמרה 1998 יש ראשונה אוטומט - 380K מעולם לא היה בעיה בגיר.הרכב נמכר.

הכל שנות הרכב הוחלף ציריות ורדיאטור בלבד.

פורסם
אופל ווקטרה 91, 160000 ק"מ הגיר כמו חדש

גולף פלוס 2006 350000 ק"מ DSG6 הגיר כמו חדש

הגולף הגיעה ל 385000 גיר DSG 6 הילוכים

הוחלפו קלאצים ב 340000 , וב 350000 הוחלפו שוב במסגרת אחריות של השנתיים עבודה וחלפים,

ומאז שקט גם הוחלף שמן ופילטר לגיר.

פורסם (נערך)

היה לי מאזדה 323 שנת 1992 לפני שנתיים. נקנתה מיד שניה (שעברה בתוך המשפחה) עשתה 228000 ק"מ.

יום אחד בעת ניסיון להיכנס ברוורס לחניה, הרכב לא זז. הוזמן גרר, והתברר במוסך שגלגל אחד מסתובב קדימה ואחד אחורה. הלך הגיר.

הוחלף לגיר מפירוק ב 1800 ש"ח. ב 260000 מכרתי את הרכב לשטחים ב 2000 ש"ח, לא היה שווה כלכלית להעביר את הרכב טסט.

היה רכב טוב ראשון שנהניתי ממנו מאוד.

עריכה אחרונה על ידי chaimb
פורסם

מזדה לנטיס 1.6 שנת 2000 שהוצאנו מהחברה.

270000 קילומטר ולא הוחלף שום דבר,נסעה כמו חדשה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אם אתה רוצה גירים אמינים, רק יפנים ואמריקאיות.

או מרצדס.:wink:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...