Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום רב

אני פותח נושא זה בעקבות תקלה \ תופעה שקרתי לי אישית ברכבי.

לכן מצאתי לנכון לאסוף ולרכז מידע כאן בפורום זה, על תקלות גיר שונות ברכב לפי נסיון של כל אחד ואחד, דבר אשר יעזור מאוד בבחירת הרכב, השקעתו לאורך זמן וכמוון מהו התקציב.

אשמח שתרשמו מהו סוג הרכב, שנת לידתו, וכמה קילומטרים עבר עד להופעת תקלת גיר, תאור התקלה, פתרון ובמה זה היה כרוך?

דוגמא אישית שלי: סיטרואן C5, 2002, גיר AL4 אוטומט, לאחר כ- 11 שנה בדיוק, 147K קילומטרים, הגיר סירב לעבור להילוך ראשון ולאחר יום גם לשני, לא היו שום התראות בצג תקלות בהתחלה, לאחר כיום נכנס למצב בטוח - הילוך 3 אכן רשם תקלת גיר, הגעתי למכון גירים, נאמר לי שהגיר הלך יש לשפצו לחדש. עלות 5000-4500 ש"ח נכון להיום.

תודה מראש לכל המתייחסים.

מאמין שיחד נמצא רכבים אמינים ,יותר או פחות בתקציב שיש ומתאים לכיסינו.

המשך יום טוב ונסיעה בטוחה.

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניסן סאני - מודל 1995 , 188K - הלך גיר לאחר 15 שנה - אוטומט פשוט לא נכנס לDRIVE .

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

פורסם

יאריס 2009, גיר רובוטי 6+1, נרכשה באוגוסט 2009 חדשה מהיבואן.

בינואר 2011 הקלאץ' התחיל לזייף ולהחליק (הרכב נסע 13000 ק"מ בערך). הוחלפו 2 דיסקיות קלאץ' במסגרת האחריות ללא עלות.

מינואר 2011 יש שקט תעשייתי, הרכב כבר הגיע ל45000 ק"מ ללא שום בעיה בקלאץ'. מתבצע איפוס יזום מצידי כל חצי שנה לקלאץ' במוסך יבואן (ללא עלות).

פורסם

יונדאי אלנטרה שנת 2000 קילומטר- 270000 לא שיפוץ ולא כלום.

יונדאי אלנטרה שנת 2005 ב-225000 הלך הגיר הוחלף לאחד מפירוק, אחרי חודשיים עד הפעם נתקע בהילוך שלישי ועבר שיפוץ ואז הרכב נמכר עם 250000 קילומטר.

פורסם

חברים, מחקתי כמה הודעות.

רוצים לעשות שירשור מידע- אז המידע צריך להיות מהימן.

אם הרכב לא יד ראשונה ולא ידוע מה בוצע (או לא בוצע) בעברו - זה לא רלוונטי

כנ"ל הודעות ללא ציון קילומטרז'.

פורסם

ברוב הצרפתיות שיש בהן את הגיר מדגם AL4 זו בעיה ידועה,

הגיר הזה מושתל ב: C4 ,C5 ,C3 ,206 ,307 ,406 זו רק רשימה חלקית .

ברכב שלי [206 1.4 שנת 2001 עם 148K על השעון] הגיר התפגר בסביבות ה 140~.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

רנו קנגו בנזין 2006, 220.000 קילומטר, גיר(AL4 (DPO. עובד תקין לחלוטין, ב 150.000 הוחלף שסתום ויסות לחץ ושמן גיר.

פורסם

נביא כמה אלטרנטיבות מהבית.

רנו מגאן 2001 אוטומטית גיר התפגר ב 165 אלף... שופץ ולא הפסיק לעשות בעיות... נמכר

פאסאט b4 שנת 94 נמכרה עם 220 אלף קילומטר בלי שום בעיה בגיר (יש לציין הרכב גמע את כל הקילומטרים כמעט מחוץ לעיר ועל ידי אותה נהגת)

איסוזו דימקס 2008 280 אלף קילומטר והגיר חי וקיים כאילו רק ייצא מהחברה

פורסם
אופל ווקטרה 91, 160000 ק"מ הגיר כמו חדש

גולף פלוס 2006 350000 ק"מ DSG6 הגיר כמו חדש

האם רוב הנסיעיות מחוץ לעיר?

הנך יד ראשונה, ומכיר את הרכב מהתחלה?

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

פורסם

פיאט פונטו ספייס - 2001

רכב עם 100K

גיר רציף - עובד חלק - תפו תפו

יש מישהו עם ניסיון בגיר רציף - מהו צפי תקלות ומתי (אחרי כמה קמ' )?

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

פורסם

סובארו אימפרזה 2001- מכרתי ב185K יד ראשונה ללא שום בעיה (הקפדה של DEX3 כל 60K)

כרגע לנסר 2006 יד שניה 127K ללא בעיות (כן אני מכיר את ההיסטוריה של הרכב מיומו הראשון-גם כן מחליף נוזל יעודי כל 45K)

• תוכן חדש...