Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה באור אדום בשוגג

mich1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי. אני בלחץ ויש לי שאלה חשובה. נסעתי היום באוטו, אני מאוד זהירה בכביש ומקפידה על חוקים, זה היה בלילה גשום, כשהראות ירודה, עצרתי ברמזור אדום ותיכננתי לנסוע ישר, הרמזור שמשמאל הפך לירוק למכוניות שפונות שמאלה ואז בטעות נסעתי טיפה עם הרכב אחרי הפס ועצרתי בברייקס פתאומי כשהבנתי שהרמזור לכיוון ישר עדיין אדום. לקחתי רוורס כדי להיות לפני הפס. חברה שלי שישבה לידי לא בטוחה אבל יכול להיות שראתה 2 הבזקים (וחשבה שאולי זה ברק) במידה ובאמת צילמו, אקבל דוח? או שבגלל שעצרתי בשנייה ונסעתי רוורס לא אקבל? ואם בכל זאת ישלחו לי אצטרך להגיע עד למשפט כדי לערער על כל זה או שיש דרך יותר קלה? (כמו לפנות למשטרה ולהסביר את עצמי?)

ושאלה נוספת : מה הקנס הדרוש לעבירה , ומאיזה כמות נקודות יש שלילה/הרחקה מהכביש לתקופה מסויימת/קורס נהיגה מונעת ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לערער על מה?

עשית עבירה ויש הוכחות לזה. פשוט צריך לשלם ולהשלים עם זה :roll:

ועוד משהו: אסור לנסוע רוורס. זו עבירה בפני עצמה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגעת לאמצע הצומת?

או שעצרת קצת אחרי הקו עצירה?

יש 2 פלאשים בגלל שתצלום אחד מצולם בכניסה לצומת והשני צריך להוות הוכחה קבילה בבית משפט להוכיח שעברת את הצומת.

אני לא בטוח מתי נקבע התחום שבו זה כבר נחשב מעבר באדום,

אני מניח שזה תלוי במזל שלך ובחוקים של המדינה :)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיבה לשתי התמונות היא לבדוק אם את בתנועה ואם רואים בשתי התמונות שלא זזת או שעצרת אז הסיכוי שיגיע דוח הוא אפסי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני התאוריה במשפטים; יש בכלל מצלמת רמזור אדום בצומת ההיא?

(איפה בדיוק זה היה? אני בטוח שחלק מחברי הפורום עוברים שם יום ביומו. או שתחזרי לשם לבד לבדוק את העניין)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במידה ובאמת צילמו, אקבל דוח? או שבגלל שעצרתי בשנייה ונסעתי רוורס לא אקבל?

כעקרון נכנסת לצומת באור אדום.

מצד שני - בפענוח התמונה השניה יראו שלא היתה התקדמות רכב, כלומר לא הייתה חציית צומת.

ואם בכל זאת ישלחו לי אצטרך להגיע עד למשפט כדי לערער על כל זה או שיש דרך יותר קלה? (כמו לפנות למשטרה ולהסביר את עצמי?)

ניתן לפנות ללשכת התנועה שהנפיקה את הדוח, עם בקשה לביטול, תוך הסבר מפורט מה בדיוק קרה.

אם לא יבוטל, אפשר להישפט.

ושאלה נוספת : מה הקנס הדרוש לעבירה , ומאיזה כמות נקודות יש שלילה/הרחקה מהכביש לתקופה מסויימת/קורס נהיגה מונעת ?

הקנס לעבירה הזאת הוא 1000 ש"ח ו-10 נק'.

ואם את נהגת חדשה, יש בנוסף סנקציות ממשרד הרישוי.

קורס נהיגה מונעת, כשצוברים 12 נק'.

באיזה צומת זה היה ?

האם הרכב רשום על שמך ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעבר למה שנכתב מעלי, אני ממליץ שתביאי לשופט הוכחה שאת נהגת זהירה עם מודעות גבוהה ובלי היסטוריה של עברות בשנים האחרונות.

איך אני יודע את זה?

הנושא הראשון (הנוכחי) שפתחת כאן הוא בעניין חשש מביצוע עבירה, ובהתחשב בכך שנרשמת לפורום ב 2009, הרי שסביר שמאז ועד המקרה הזה לא היית נתונה למצב כזה. :-)

ממליץ פשוט להמתין, להוריד קצת לחץ. אם תקבלי זימון תעלי את הנושא שוב ובהתאם לחומר שיהיה לך אני בטוח שתקבלי המלצות סבירות כאן.

בהצלחה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. אין מצב ש-"חברה שלך אולי ראתה הבזק".

אם היה פלאש - תהיי בטוחה שגם את היית שמה לב לזה בלי שמץ של ספק.

ב. צריך לעבור את הצומת בשביל שזה יחשב עבירה. בשביל זה יש 2 הבזקים.

בקיצור, אין סיכוי שקיבלת דו"ח, רק שימי לב להבא, כי במיוחד בגשם עם ראות לקויה זה הופך את העניין למסוכן ולא נעים עוד יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...