Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעה מוזרה- בהתנעת בוקר ראשונית בלבד בהעברה הראשונית בלבד בין הילוך ראשון לשני ההילוך "מחליק" לשבריר שניה ומשתלב בגסות יחסית.

כאשר אני ממשיך לנסוע,עוצר ומתחיל לנסוע שוב הרכב מעביר הילוך בין ראשון לשני כרגיל.

אני לא נוהג "לחמם" את הרכב..אני מניע ונוסע אבל מה שכן נוסע בעדינות ובאיטיות עד שהוא מתחמם.

האם זה יכול להיות עניין של מנוע/גיר קר או/ו תערובת אויר/דלק לא נכונה בתחילת הנסיעה?

סיטרואן C4 מנוע 2 ליטר שנת 2006 מטופלת ומלוקקת באהבה.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

2 אופציות:

ייתכן ואולי חסר מעט שמן גיר *או* שקיים סיכוי שתצטרך להחליף שסתום ויסות לחץ שמן בגיר (לעיתים זה גם בגלל צמיגות השמן שעולה כאשר מזג האויר הופך קריר, ולנוזל לוקח יותר זמן להגיע בפעם הראשונה).

אתה יד ראשונה על הרכב ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שמן גיר הוחלף לפני חודשיים כטיפול מונע לבעיות בגיר הזה.למייטב זכרוני התופעה הייתה גם לפני ההחלפה אבל אני לא בטוח.

לא יחסתי לזה חשיבות כי זה קורה חד פעמית בתחילת נסיעה ורק בהתנעה קרה.

הרכב היום עם 97000 ק"מ. האם העובדה שזה קורה אך ורק בהחלפה הראשונית ולא קורה בכלל בהמשך הנסיעה גם בשילוב בין ראשון לשני, יכולה להעיד של שסתומים בגיר?

ד"א הוחולפו שסתומים בעבר.אני יד שניה של הרכב ויש היסטורית טיפולים מתועדת מיומו הראשון.

[email protected]

פורסם

אכן AL4..לא יודע אם אני רץ עכשיו למסקנות AL4 ורגישויותיו..מה שכן אני יודע שהתנהגות חריגה בכל גיר אחר היא התנהגות רגילה ב AL4.. :roll:

[email protected]

פורסם

אוקיי, הבנתי. בוא ננסה להיות רגועים... :wink::-P

מגוון האפשרויות הוא גדול, ואין תחליף בעיני לבדיקה של מומחה הגון.

אם התופעה מקורה בתקלה הרי שיש רישום בלוג המחשב, ואתו ניתן לראות בסריקה ממוחשבת. בנוסף, בדרך כלל המדד העיקרי למצב האמיתי של הגיר הוא מצב השמן. במקרה שלך השמן חדש כך שאני לא יודע כמה אפשר ללמוד ממנו.

המומחים יידעו יותר, אבל קודם כל הייתי בודק שהבעיה היא באמת בויסות לחצי השמן מסיבה כלשהי לפני שהייתי רץ להסיק שיש בלאי מכני (שהיה בא לידי בשמן שרוף ומלוכלך).

אתה יודע מה, אולי הבעיה היא בכלל בסינכרון בין הגיר לדוושה; יגידו המומחים אם צריך לבצע לימוד דוושה אחרי החלפת שסתומים ו\או החלפת שמן גיר.

בקיצור, לא להילחץ אבל כן כדאי לעקוב ולאבחן במדויק. ראה המלצתי הראשונה.

נ"ב - אני חושב שאין תקלה בגיר הזה שלא הופיעה כאן בפורום... :roll:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נראה לי שאני עושה ניסוי.

מתניע את המכונית ומחכה 5-7 דקות בלי לנסוע כדי לחמם את השמן (בהנחה ששמן גיר מתחמם גם לא בנסיעה) ואז מנסה להתחיל נסיעה..הרי זה קורה בהעברה הראשונה בלבד כך שאם אני רוצה לשחזר את התופעה (משתדל לא להשתמש במונח "תקלה" :wink: ) במוסך אני צריך להשאיר את האוטו שם לאיזה 6-7 שעות

אם זה לא קורה הרי שיש לי כיוון לא?

[email protected]

• תוכן חדש...