Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שום רב!

צריך עזרה בבקשה מכל משמכיר רכב הנייל

היום בבוקר התחלתי נסיעה הגעתי לרמזור, עמדתי, התחלתי נסיעה בירוק ושמעתי "דפק" כזה מאזור הגיר, אני מניח.

לאחר שאני נותן גז הרכב מפרפר כמו בניוטרל והתחושה כאילו לא מצליח להכניס להילוך התחלתי ורכב זז מאוד לאט. איך שהו הצלחתי לצאת מהרמזור כדי לא לעקב תנועה, נעמדתי כיביתי את הרכב הדלקתי שוב - לא עזר. שמתי לב שאם אני נותן גז חלש אז רכב כן לאט לאט "טופס" הילוך (ראשון), ואני כן מתחיל נסיעה ולאחר מכן עובר לשני וכו... כרגיל. כמו כן אם אני מתחיל נסיעה מהילוך שני - במצב +\- (הטיפטרוניק), אזי הכל בסדר .

כמו כן אם אני נעצר הרכב לא עובר "לבד" למצב הילוך 1 (כפי שהיה במצב תקין לפני התקלה) הרכב נשאר ב- הילוך 2 (כאמור אנו במצב טיפטרוניק).

בקיצור רכב מסרב להיות בהילוך ראשון.

תחושת בטן שלי שמשהו קורה בגיר, מפלס שמן גיר נמוך או מודול כזה או אחר שקשור ביצירת לחץ בהילוך ראשון או משהו כזה?

למכירים בבקשה - אנא עיזרו.

עוד דבר - אין שום התראה בצג התראות - תקלות !!!

סוג רכב - סיטרואן C5 2002, מנוע 2000, עבר 147K , שמור ומטופל.

תודה מראש לכל המתיחסים

המשך יום טוב ונסיעה טובה

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

פורסם

יש עוד תופעה, בזמן אחרון קהרכב קר גיר מסרב לעבוד, נכנס למצב בטוח - הילוך 3, רק כשהרכב מתחמם כ 5 דקות לאחר התנעתו הכל בסדר, האם זה תופעה של חוסר שמן גיר?

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

פורסם

תתחיל בזזה שתבדוק שאין נזילות שמן גיר (מחזירי שמן ציריות, מחזיר שמן ממיר מומנט וכו').

עצם זה שלא נדלקו נורות תקלה בגיר, מכוונות לחוסר שמן בגיר.

אם אתה מתכוון להוסיף שמן, הייתי מציע לעשות החלפה לשמן (כמובן שהרכב ייגרר למוסך ולא ייסע למוסך).

בזמן ריקון השמן הישן, תיקח דגימת שמן מהשמן הישן ותראה את צבעו ואת ריחו.

אם הריח שרוף, זה כנראה מוביל לכיוון אחד- שיפוץ גיר.

תעדכן פה בממצאים.

אסי

פורסם

גבריאל, אמרו לך פה דברי טעם.

מציע שתתקדם באמצעות תיאום ביקור באחד המוסכים המומלצים במרכז, ו\או אצל ספי מסגולה שנחשב מומחה לגירים שלנו.

אל תלך למוסך או מכון שאינו מומלץ כאן, חבל על הכסף והעצבים.

בהצלחה ואל תזניח כי זה לא הולך להיעלם.

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הנך צודק!

משה ממן , חולון - שיפוץ גירים עשה לי את העבודה

שיפץ גיר קומפלט

עלות 5K ש"ח

רכב כחדש - תענוג תפו תפו

המשך נסיעה טובה ובטוחה

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

• תוכן חדש...