Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פורד פוקוס 2008.

כאשר אני מתדלק עד הסוף, בסוף יש לי שלולית קטנה של דלק (באמת קטנה, אולי נניח 100cc-200cc) מתחת למיכל.

אני מניח שפשוט משאבת הדלק של התחנה לא מפסיקה בזמן וקצת דלק נשפך מפתח ניקוז עליון של המיכל.

מה אפשר לעשות?

פורסם
אני מניח שפשוט משאבת הדלק של התחנה לא מפסיקה בזמן וקצת דלק נשפך מפתח ניקוז עליון של המיכל

האם ניתן לראות שזה באמת מפתח המילוי ?

האם גם בתחנת דלק אחרת זה קורה ?

אצלי בפאסאט היה משהו דומה, אך השלולית לא היתה נראית מיד בתחנת הדלק, אלא אחרי מספר שעות. פשוט הגומיה

שמסביב למצוף הוחלפה בחדשה - אני לא יודע אעך המיכל דלק בפוקוס (למרות שיש לי 2 אך אך פעם לא בדקתי) אך בפאסאט

המצוף מולבש מחלקו העליון של המיכל ולכן הנזילה היתה רק כשמיליתי מיכל מלא.

פורסם

OK.

אז כנראה שגם בפוקוס ישנו "מכסה" בחלקו העליון של מיכל הדלק.

זה לא סיפור, אמור לקחת מספר דקות במוסך, אלא אם המיכל מלא ואז או שתמתין עד שיתרוקן או שבמוסך יצטרכו לרוקן תחילה.

ב-VW הגומיה עלתה לי 90ש"ח, אני מאמין שבפורד זה יעלה אפילו פחות.

• תוכן חדש...