Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'טה 2010 1.6

richtlv2010
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כבר שנתיים וקצת מאז שנכנסתי לעסקת ליסינג פרטי מיד ראשונה. כן יד ראשונה ולא חדשה כי לא רציתי להשקיע כסף גדול.

אז עוד מעט הגיע הזמן להחליף את הרכב להתקדם לרכב חדש יותר, אני מאוד מקווה ש חברת שלמה סיקסט לא עשיתי הפתעות. :roll:

רכב הנוכחי הוא מאזדה 3 אקטיב שנת 2008 עם מנוע 1.6.

עקב גידול במשפחה וצורך בתא מטען גדול, אני רוצה לשדרג אותו לפולקסווגן ג'טה שנת 2010 עם מנוע 1.6

מעניין אותי את הדעת שלכם :-)

האם אני עושה צעד נכון :?:

תודה

פורסם

אתה בטוח שלג'טה תא מטען הרבה יותר גדול מהמאזדה?

אם כבר, לאוקטביה יש באמת תא מטען גדול.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הכוונה שלך לגיר אוטומטי פלנטארי 6 הילוכים? זה אותו גיר שהיה לי בפסאט FSI. אני מכיר מקרים שאנשים החליפו מוח של גיר לרכב הזה (לרוב קרוב ל200K ק"מ).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האם מחלה של גיר מתחיל קרוב ל200K ק"מ זה לא בעיה...

אני בקושי עושה 10K בשנה אז לא נראה לי שאני אגיע עם הרכב על כזה קילומטרז'...

על איזה גיר מדובר ברכב עם מנוע 1.6? ברכבים של ליסינג (2010) האם זה אוטומטי רגיל או DSG?

איזה עוד מחלות נפוצות יש לג'טה?

לאוקטביה באמת יש תא מטען גדול, ונראה לי שהוא רכב מצויין, אבל אני רוצה פולקסווגן

פורסם
אני מאוד מקווה ש חברת שלמה סיקסט לא עשיתי הפתעות. :roll:

מהניסיון של חמי, מצפה לך הפתעה מאוד לא נעימה.

מקווה שאין לך בעיות לארגן את הסכום שנשאר לסגירת העיסקה.

אני אשמח אם תחזור לעדכן.

אופציה נוספת לרכב עם תא מטען מפתיע זה טויוטה קורולה.

תעשה נסיעת מבחן על כולם ותחליט מה הכי מוצא חן בעינייך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מהניסיון של חמי, מצפה לך הפתעה מאוד לא נעימה.

מקווה שאין לך בעיות לארגן את הסכום שנשאר לסגירת העיסקה.

אני אשמח אם תחזור לעדכן.

.

למה צריך לארגן את כל הסכום? אני לא מעוניין לרכוש את הרכב הנוכחי, רוצה להמשיך בעסקה...

אתה יכול לפרט יותר את מה שקרה לחמך בבקשה...

פורסם

הם הולכים לנקנק אותך עם הצעה מגוחכת על הרכב הנוכחי.

הם יודעים שאין לך את הכסף להוסיף כדי לרכוש את האוטו מכיוון שכך הם תפרו מלכתחילה את העיסקה.

אז האופציות שנשארו לך זה או החזיר להם את הרכב מבלי לקחת רכב במקום ואז אתה נשאר במקרה הטוב עם 10K ש"ח לרכישת הרכב הבא (ואני בטוח אחרי שנהנת מרכב יחסית חדש בכמה שנים האחרונות לא בא לך עכשיו לרכוש רכבים בני עשור ומעלה).

האופציה השניה זה להחליף רכב ברכב, אבל אם תקרא טוב את החוזה תבין שהם לא מחוייבים לתת לך מחירון תמורת מחירון.

פה נכנס האלמנט.

פורסם

אם השיקול שלך הוא גידול המשפחה (ולא גידול במשפחה לא עלינו...) ובגאז' גדול, הבחירה בג'טה היא נכונה.

הבעיה שמנוע ה- 1.6 שלה חלש מדי לרכב כזה (בטח עם משפחה מורחבת בתוכה :-P) ולכן אני ממליץ שתבדוק ג'טה בגירסת מנוע 1.4 TSI (שאני לא משוכנע שקיים בליסינג).

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
האם מחלה של גיר מתחיל קרוב ל200K ק"מ זה לא בעיה...

אני בקושי עושה 10K בשנה אז לא נראה לי שאני אגיע עם הרכב על כזה קילומטרז'...

על איזה גיר מדובר ברכב עם מנוע 1.6? ברכבים של ליסינג (2010) האם זה אוטומטי רגיל או DSG?

איזה עוד מחלות נפוצות יש לג'טה?

לאוקטביה באמת יש תא מטען גדול, ונראה לי שהוא רכב מצויין, אבל אני רוצה פולקסווגן

לא הייתי בורר לפי הסמל שבחזית, בטח שלא ברכב משנת 2010 ובטח שלא כשמדובר בסקודה אוקטביה המעולה ובג׳טה המעולה גם כן. מדובר ברכבים דומים יחסית, הג׳טה מעט שקטה יותר, והסמל המוטבע על ההגה נותן הרגשה טובה, אבל לא הייתי משלם עליו תוספת מחיר של כמה אלפי שקלים. חוץ מזה שהירוק של סקודה נראה טוב ומעלה אצלי אותה אסוציאציה איכותית. :wink:

בדוק מה ההפרשים במחיר, בהיצע (למשל, סקודה עם ק״מ נמוך משמעותית/שמורה משמעותית) ולפי זה תחליט.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
חחח.... יש מישו בישראל שמתחייב לשלם מחירון על הרכב הישן?

אם זה מה שהם דורשים עבור הרכב ה"חדש" שלהם, מדוע שלא תקבל את זה על הרכב הישן שלך?

בנוסף אם תבוא אליהם עם מזומן ביד ולא תדרוש תוכניות מימון תגלה עד כמה המחירון גמיש.

איך הם יודים האם יש לי או אין לי כסף? :lol:

כי לאנשים שיש כסף בד"כ לא קונים רכבים עם 20% מקדמה, 30% בתשלומים ו-50% בעזרת השם.

• תוכן חדש...