Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי בניחוח "קוביית קרח שחורה" יש לזה ריח שמזכיר שמפו

אבל הריח לא חזק בכלל, אני רגיש לריחות וזה הריח היחיד שאני אוהב ולא סובל ממנו

הבעיה היא שהוא מאד מאד חלש ולא זול כדי לקנות כמה.

שמתי אותו בצד הדלת, ואין לו יעילות רבה

מתחת לכסא זה יעזור יותר?

(צרות של עשירים הא?)

פורסם

לדעתי בחוץ :)

לי אישית קשה עם הריחות היעודיים לרכב, גורמים לי לבחילה.

נסה לרסס מעט מרכך כביסה על השטיחים ובכל תזוזה של הרגליים ישתחרר גל שלי ריח נעים ועדין.

פורסם

אני בזמנו מיקמתי את הפחית צמוד לפתח ממנו נשאב האוויר בזמן סירקולציה של המזגן (מתחת לתא הכפפות) ריח הקינמון החזיק קרוב לחצי שנה והיה מורגש כל הזמן.

מאז הרכב החדש הפסקתי עם העניין.

בשיפוצים

פורסם

נסה לרסס מעט מרכך כביסה על השטיחים ובכל תזוזה של הרגליים ישתחרר גל שלי ריח נעים ועדין.

חשבתי שזה הפטנט שלי בלבד :-D

קליקליק

JDM its my life,Subaru b3 Sport

פורסם

גם אני משתמש בזה, יעיל, ריח נעים, תרסיס כזה עולה כ15 ש"ח ומחזיק להמון זמן :-)

פורסם

אצלי ברכב יש שקע שפחית קליפורניה נכנסת בו על המילימטר והוא נמצא בדיוק בין המושבים הקדמיים לאחוריים.

002-4.jpg

פורסם

אתה מתרגל לריח ואתה פחות מרגיש, אתה מרגיש רק כשאתה נכנס לרכב ושתי דקות אחר כך כבר אין ריח.

נסה בבוקון עם נוזל שמפיץ ריח שים אותו במזגן עם קליפס.

אם אתה בעניין של פחיות נסה לשים כמה מתחת למושב/בצד המושב/ במשענת.

פורסם

אני מעדיפה מקומות כמו מתחת למושב,

מקומות מוצלים שאין פגיעה ישירה של שמש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מציע למקם אותו בין בסיס המושב למשענת הגב של הנהג או הנוסע. תלוי מי מבינהם מפליץ יותר.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
אני מעדיפה מקומות כמו מתחת למושב,

מקומות מוצלים שאין פגיעה ישירה של שמש.

ל'

הוא לא עף בסיבובים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
גם אני משתמש בזה, יעיל, ריח נעים, תרסיס כזה עולה כ15 ש"ח ומחזיק להמון זמן :-)

הייתה תקופה שחילקו ריחנים לרכב בריח מרכך כביסה בקניית מרכך כביסה של סוד או בדין,חבל שאין משהו כזה בחנויות לאביזרי רכב.

פורסם
הייתה תקופה שחילקו ריחנים לרכב בריח מרכך כביסה בקניית מרכך כביסה של סוד או בדין,חבל שאין משהו כזה בחנויות לאביזרי רכב.

אני פשוט קונה בסופר, יש תרסיס בדין שרשום עליו שהוא מיועד למייבש כביסה, גם זול, גם כמות שמספיקה לכמה רכבים להרבה זמן :-D

פורסם

אני משתמש במרכך מרוכז מהול במים בתוך בקבוק שפריצר, אותו עיקרון.

מה שהתכוונתי הוא שבעבר בדין חילקו ממש עץ ריח שלהם עם המרכך בסופרים, היה לזה ריח מעולה, אם היו מוכרים הייתי קונה סטוקים.

• תוכן חדש...