Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בנסיעה של אשדוד תל אביב האוטו נסע חלק, אך בנסיעה חזרה התחיל סיפור אחר לגמרי. בכביש 4 לפני מחלף יבנה, היה ריח של משהו נשרף האוטו נשאר עם חום מנוע באמצע, אז חשבתי לעצמי שזה הריחות שיש מחוץ ליבנה.

לפתע התחילו רעשים של טיקטוקים, והאוטו פתאום איבד כוח, למשל הוא לא עבר את ה3000 סלד גם שהדוושה נלחצה עד הסוף הוא התחיל לצרוח, אבל לא הצליח להגיע ל80. לאחר עוד כמה דקות של נסיעה עם האוטו, כדי להגיע למקום שיהיה אפשר לגרור את הרכב עצרתי בצד.

הריח של השרוף היה כבד, והתתחיל לצאת עשן אפור מיד פתחתי את מכסה המנוע.

השארתי את האוטו עם סויטצ פתוח כדי שהמאוור יפעל, בצד ימין איפה שהאזעקה ושמן הברקס וכל מיני דברים היה מלא נוזל לא מוכר יכול להיות שמן, אך ממבט אל שמן הברקס היה מלא ובצד של המנוע היה מלא עשן אפור, ראיתי שאחד מהכבלים שהולך לפלגים יצא ממקומו, הוצאתי אותו עוד טיפה והוא הוציא גם עשן, החזרתי אותו חזרה לאחר ניסיון הנעה האוטו השמיע סטרטר אבל לא ניסה לתת ניצוץ.

פורסם

אולי תיבת הילוכים ? זה רכב עם תיבה אוטומטית ?

אם כן יכול להיות שהנוזל שראית זה הנוזל ההדראולי - יש לו גוון ורוד/אדמדם

תבדוק את כמות הנוזל בתיבה.

יכול להיות גם שהמנוע התחמם אבל בגלל מחסור במים מד הטמפרטורה לא היה במגע עם המים ולא יכלהיה למדוד את הטמפרטורה הנכונה,

פורסם

אני מחכה כרגע לגרר אז אני לא יכול לבדוק את גוון הנוזל, והמאוור של הרדיאטור פעל אז נראה לי שהוא כן נגע במים, יש מים יותר מהחצי במיכל.

איכן נמצאת התיבה של ההילוכים כדי שאני יבדוק.

פורסם

כשאתה פותח את מכסה המנוע, המדיד של הנוזל ההדראולי נמצא מימין למנוע הוא יושב טיפה נמוך.

עוד פגיעות אפשריות - אולי רצועת טיימינג נקרעה?, תעיף מבט גם על שאר הרצועות ...

פורסם

כאשר הרכב יגיע אני אבדוק את הרצועות, אך מדוע היה מלא עשן מהמנוע ומאזור הפלגים יכול להיות הלך ראש מנוע. ?

פורסם

בגלל הפיתאומיות ובגלל שמד החום לא הראה על משהו חריג, ובגלל העצמה של התופעות שאתה מתאר, אני חושד ברצועת הטיימינג.

אם היא נקרעה תוך כדי נסיעה כל התיזמונים של המנוע משתבשים ובין היתר הבוכנות יכולות לפגוע בשסתומים והכל מתחיל להשתגע בתוך המנוע.

פורסם

ממש אי אפשר לדעת וכרגע הכל ניחושים.

בתקלות שהיו לי בעבר גם אותי הפחידו עם "ראש מנוע" ובסוף התברר שלא היה כלום שקשור לראש מנוע.

אם זה כמו שאני חושד - רצועת טיימינג, זה יכול להיות נזק גדול למנוע ואולי החלפה שלו. אבל יכול להיות שזה משהו אחר אז אל תילחץ לפני שתוודא במוסך מה גרם לתקלה ומה הנזק.

פורסם
בגלל הפיתאומיות ובגלל שמד החום לא הראה על משהו חריג, ובגלל העצמה של התופעות שאתה מתאר, אני חושד ברצועת הטיימינג.

אם היא נקרעה תוך כדי נסיעה כל התיזמונים של המנוע משתבשים ובין היתר הבוכנות יכולות לפגוע בשסתומים והכל מתחיל להשתגע בתוך המנוע.

רצועת טיימינג שנקרעה, זה בוודאות לא !

רענן

פורסם
אתמול בנסיעה של אשדוד תל אביב האוטו נסע חלק, אך בנסיעה חזרה התחיל סיפור אחר לגמרי. בכביש 4 לפני מחלף יבנה, היה ריח של משהו נשרף האוטו נשאר עם חום מנוע באמצע, אז חשבתי לעצמי שזה הריחות שיש מחוץ ליבנה.

לפתע התחילו רעשים של טיקטוקים, והאוטו פתאום איבד כוח, למשל הוא לא עבר את ה3000 סלד גם שהדוושה נלחצה עד הסוף הוא התחיל לצרוח, אבל לא הצליח להגיע ל80. לאחר עוד כמה דקות של נסיעה עם האוטו, כדי להגיע למקום שיהיה אפשר לגרור את הרכב עצרתי בצד.

הריח של השרוף היה כבד, והתתחיל לצאת עשן אפור מיד פתחתי את מכסה המנוע.

השארתי את האוטו עם סויטצ פתוח כדי שהמאוור יפעל, בצד ימין איפה שהאזעקה ושמן הברקס וכל מיני דברים היה מלא נוזל לא מוכר יכול להיות שמן, אך ממבט אל שמן הברקס היה מלא ובצד של המנוע היה מלא עשן אפור, ראיתי שאחד מהכבלים שהולך לפלגים יצא ממקומו, הוצאתי אותו עוד טיפה והוא הוציא גם עשן, החזרתי אותו חזרה לאחר ניסיון הנעה האוטו השמיע סטרטר אבל לא ניסה לתת ניצוץ.

מהתאור שלך, אני חושב שהייתה לך בעייה בדליפת שמן מנוע (זה הריח שהרחת)

האם יתכן שפקק מילוי השמן לא הורכב או הודק ?

הבעיה שאח"כ אתה מתאר איבוד כוח ורעשים. בסוף גם המנוע לא הניע.

אני חושד שאם תבדוק את מדיד השמן הוא יראה מתחת למינימום אם בכלל. אם אני צודק,

הסיפור יקר ואין טעם לנסות לתקן המנוע. עדיף השתלת מנוע מייבוא.

בהצלחה

רענן

פורסם

אני מניח שלא ראית נורית שנדלקת, אולי היא שרופה ? הייתי מוודא את זה.

תפעיל את הסוויץ (בלי להניע !) רק לבדוק את מצב הנורות. תוודא שנורית השמן דולקת ונכבית אחר כך.

פורסם

מר' מרטינס ככל הנראה לי, הנורה לא אמורה להיכבות כל עוד המנוע לא נדלק, מה שאין כן אם היא לא תדלק מתי שהסוויצ' פתוח אז זה סימן שהיא לא עובדת.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

מנוע חדש עולה בסביבות ה5 אלף שקל אין אפשרות למשל לשפץ את הראש ? הנורה עובדת עם הנורה של המצבר אתמול כאשר זה קרה ועזבתי לגמרי את הגז האוטו נכבה על דריב

פורסם
מנוע חדש עולה בסביבות ה5 אלף שקל אין אפשרות למשל לשפץ את הראש ? הנורה עובדת עם הנורה של המצבר אתמול כאשר זה קרה ועזבתי לגמרי את הגז האוטו נכבה על דריב

אולי קודם תענה לשאלות ספציפיות לפני שאתה שואל ומחפש אלטרנטיבות תיקון.

יש שמן במנוע מעל המינימום ?

רענן

• תוכן חדש...