Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר שלי קנה פיאט פנדה בת שנה ב-39K.

28 אלף ק"מ על הספידומטר.

אני מתנצל, היא לא צרפתיייה אלא פולניה בתכנון איטלקי, אבל אני לא רואה סיבה לקנות רכב בן 4324234234 בתקציב שלך כשבתוספת מינימלית אתה כבר קונה רכב בן שנה.

לא מדבר אפילו על החיסכון בדלק, באחזקה וכו'.

פורסם

חפש פיג'ו 405 ידנית, מודל 94-97 עם ק"מ ויד נמוכים ותהנה!!

זה קשה אבל עם קצת סבלנות תמצא משהו טוב מזקן!

ואם אתה מוכן להתפשר על אוטומט לך על 406! הם נמכרים במחירים מצחיקים היום!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

תודה לכל מי שניסה לעזור.

הבוקר המוסכניק שלי , שמטפל נאמנה כבר 20 שנה בצרפתיות שלי אמר לי: " המגאן אוטו בעייתי "

סוף פרק.

הוא ממליץ על הפונטו ספייס ...

נראה לי שאני אמשיך לעוד שנה עם הזד איקס שלי שבינתיים מסרב למות.

שוב תודה.

פורסם

שנה זה המון זמן לחפש רכב.

ומגאן לא בעייתי, חבר טוב החזיק כזו 9 שנים ולא זכורות לי בעיות מיוחדות, מלבד פעם אחת שאיזה סנדלר רוקן לו את הארנק הרכב טופל רק טיפולים שוטפים ונמכר לפני כמה חודשים עם 100K ק"מ .

אם היה לי את הזמן והסבלנות הייתי כן מחפש 405, שחולקת המון מכלולים עם רכבים אחרים של הקונצרן.

כנ"ל ה 206, אם אתה רוצה משהו יותר חדש, (אם אני זוכר טוב, זה אותו מנוע של 205 ולא צפוי לעשות שום בעיה).

מחזק את מה שאמרו על ה 406, אם אין לך בעיה עם אוטומט.

סה"כ להחזיק שנה את ה ZX ולחפש אחד מהרכבים שהוזכרו פה זה המון זמן.

מפעם לפעם צצות כאלה למכירה בפורום, או בפורום PSI איפה שכל הצרפתיות.

אתה מוזמן להרים טלפון למוסך גבע, "מוסך הבית" של פורום PSI, בטוח שיש רכבים שמלוקקים שם ונמכרים מפה לאוזן.

שיהיה בהצלחה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

כיף לראות שממליצים כאן על המגאן - ובצדק.

אנחנו נוסעים במגאן 2001 אוטומטית כבר שנה, נקנתה עם 150,000 ק"מ מיד שניה, שמורה ומטופלת במוסך רשת של קרסו. לא נגעו בגיר, אנחנו כבר על 180,000 ק"מ והכל נראה בסדר.

דגם 5 הדלתות לא הרבה יותר גדול מהסופר מינים, אבל הרבה יותר מרווח. היא מאוד מאוד חסכונית (תודה, AL4, שזה הגיר המושמץ הזה, שנועל את ההילוכים הגבוהים ומאפשר לחסוך דלק ובלמים כי הוא גם מוריד לבד הילוכים בירידות).

המכונית באה עם 4 כריות אוויר ו - ABS, נוסעת חלום וסוחבת כמו שדה אם לוחצים על הדוושה (אנחנו לא, אז צריכת הדלק הממוצעת היא משהו מעל 12.5 ק"מ/ל' (לפי מחשב הרכב 7 ל' למאה ק"מ, שזה 14.3, אבל זה נראה לי אופטימי מדי).

בהתחשב במחירים בהן הן נמכרות אני חושב שזו הקניה הכי טובה שיכולה להיות היום.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

למוסכניק הרבה יותר פשוט וקל לטפל בפונטו מאשר במגאן.

לא הבנתי, מדוע שאלת בפורום, כאשר אתה מתאים את הרכב למוסכניק, ומה שהוא אמר - סוף פסוק.

גילוי נאות - במשפחה הקרובה שלי יש מגאן 2011 ו גרנד סניק 2011 (אחרי קנגו 2007, מגאן 2003, סניק 2001, קליאו 98, מגאן 1996...) - בעבר ובהווה 9 רכבי רנו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה מוזמן לקרוא על ה206 הידנית בקישורים שבחתימה שלי. פשוט, נעים ואמין. עם הדרישות האלה אני לא מוצאת סיבה להסתכל על C4, 307 או 406, ועל רכב אוטומטי בכלל.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

vladclar שאלתי את דעתכם כי אני לא מספיק מבין בדברים האלא. אני לא שפוט לדברי המוסכניק שלי אבל באמת נוטה לקבל את זכות הווטו שלו. מצאתי 106 באתר PSI אבל משום מה המוכר מתמהמה ולא ממהר למכור את הבייבי שלו.

החלום נשאר C3 ידנית אבל ביקור הבוקר בלובינסקי בירושלים לא השאיר לי הרבה תקוות.

אם מישהו מכם מכיר פנסיונר שרוצה להתפטר מה206 שלו, אני משלם מחירון+ קופסת שוקולד.:-)

פורסם

ה-106 שאתה מדבר עליה באמת מדהימה ושמורה מאוד.

אם ניסית לדבר איתו היום או אתמול בערב - הוא כנראה יישן, לPSI היה טיול אתמול בלילה :wink:

פורסם

אכן ה106 בPSI מדהימה, יצא לי לנסוע מאחוריה הרבה אתמול :p

מנוע 1.4, חסכוני עם ק"מ אמיתי מאד מאד נמוך והוא במצב חדש לחלוטין.

הוא מחפש לקנות אוטו אחר, ואני מניח שאם יבצע את הקניה אז הוא ימכור את ה106 שלו, אחרת ישאיר אותה, בגלל זה הוא התמהמה.

פורסם

לאלו שהמליצו על 406 והסתייגו בגלל שמדובר בגיר אוטומט - קיימות מס' 406 ידניות.

אני מחזיק באחת כזו, וישנה עוד אחת שמוצעת למכירה ביד 2.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

סיטרואן קסרה, לא מזמן נמכרה פה אחת נדירה במרכב 3 דלתות לא יודע מה איתה תברר היא ממש נראתה שמורה, לחבר שלי הייתה ידית 5 דלתות והרכב ממש נוח ואפילו מהנה לנהיגה יחסית לסגמנט, וגם הוא טוען שלא עושה בעיות כמו שאומרים, לדעתי האישית הרכב גם נראה מודרני ויפה לעומת הרכב שהציעו לך דוגמאות ה405 וכו׳.

פורסם

לפי דעתי הכיוון צריך להיות 307 -יש ידניות או 206.

החזקנו 7 שנים 206 ללא בעיות מיוחדות וגם 307 ידנית שמפגינה אמינות מצוינת טפו טפו .

לאא נראה לי שרכבים כמו פנדה או 106 עונים לדרישות של נוח ובטיחותי.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...