Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בידיוק.

כל הבעיה ששמו גיר חכם מאוד, אבל פגעו באמינות.

שיפוץ במוסך של לובינסקי עולה גם פי כמה מהשיפוץ שעשיתי, ככה או ככה זה יחזיק אותו דבר מבחינת הכסף.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איציק, כבעלים של רנו מגאן 2001 עם 190,000 ק"מ וגיר בתול שנוסע כמו חדש, אשמח אם תוכל להמליץ על טיפול מונע!

המלצות מפורטות אם אפשר?

האם יש טעם לעשות משהו גם כשהכל פיקס? אנחנו עושים כ - 15,000 ק"מ בשנה, מאוד אוהבים את האוטו...

תודה, דב

לפי הצורה החיצונית (פנסים, פגושים, גריל קדמי) הדגם שלך הוא D8. יכול להיות שמצאת חלקים מ D9 כי המנוע שלך (1.8 16 שס') הוא "על התפר", וכזה היה גם ב D9.

בכל מקרה, שיפוץ גיר טוב מחזיק לפחות 100K ק"מ, ואת זה אני אומר לך מניסיון עם המעבדה לשיפוץ AL4 של לובינסקי. אין מצב שגיר היה שובק אחרי שנה. אין !. גם כאלה שהיו נוסעות המון קילומטרים.

לא יודע מה שיפצת, איך שיפצת ואצל מי - אני מדבר עובדות (של 5+ שנים).

מעבר לזה, השידוך בין 1.8 לגיר אוטומטי (על הבודי הזה) לא היה מוצלח אף פעם, המנוע חלש מידי והגיר עובד קשה יותר. ה 2 ליטר מחזיק יותר טוב ואת זה אתה יודע לספר אפילו בעצמך.

בגדול, אם היצרן היה משכיל לעשות שיגרת טיפולים לגיר הזה, הרבה בעיות היו נמנעות. חבל שהפריבילגיה הזו נשארה רק למבינים בלבד.

איציק

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

כמו שאומר ספי - ואני מצטרף להמלצתו (ספי מ-גירים אוטומטיים סגולה) להחליף את השמן בגיר כל 25-30 אלף ק"מ.

ככה אני עושה ב AL4 וזה מוכיח את עצמו (בקסארה וב-306 וגם בפג'ו\סיטרואן שיש\היו לאחי).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ערב טוב לכולם ותודה רבה.

הים קניתי סוף-סוף רכב.:-)

peugeot 206 xt 2005

יד 2 עם 110000 ק"ם במצב טוב מאוד .

20K והZX האהובה שלי...מקווה שעשיתי את הדבר הנכון.

תמונות בהמשך. ושוב תודה.

• תוכן חדש...