Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפותח השרשור אני בעל וולקן שנת 94 שנראית ונוסעת כמו חדשף הרכב מפנק בצורה שלא תאמן וכמובן נוסע ואוחז באופן שתמיד ישאיר לך חיוך..

והכי חשוב פרקטי ,5 דלתות תא מטען סביר כך שאם יש ילדים זאת גם אופציה, צריכת דלק אצלי אם לא לוחצים 1:12 ממוצע 1:10.5

חלקים לא יקרים במיוחד תקלות ברמת הסביר של רכב בן 18 בקיצור במחיר של עד 10 K אתה יכול למצוא רכב מפנק.

אני ממליץ בחום על הוולקן

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

תודה לכולם

בזבזתי שבוע על ה 106 של PSI שבסוף...לא למכירה:?

המוכר הוא בן אדם הגון לכן אני לא כועס ,אבל זה מחזיר אותי לנקודת ההתחלה.

VOLCANE ZX לא יתן לי הרבה יותר מה זד איקס שלי בשנתון או קילומטרג

אהם זה מכוון שאף אחד מכם לא מדבר על הקליאו B II ?

יש לה מוניטין לא רע בצרפת...

פורסם

כבעל רנו מגאן 2002 ידנית, שנוסעת עם כמה נהגים, זוכה לטיפול מקצועי בזמן, אבל חוץ מזה רק מתעללים בה, אתה עושה טעות שאתה פוסל את הרכב הזה. אחלה תמורה למחיר.

סביר שמוסכניקים שלא שולטים בהוראות יצרן של הרכב הזה (לצערי כניראה שהרוב), שוללים את הרכב, כי הרכב לא סלחן לשטויות ואילתורים של מוסכניקים כמו רכב יפני מצוי.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

ממליץ לך להעיף מבט ב206 הכתומה שפורסמה כאן.

אם עניין הדלתות לא מרתיע אותך, זו יכולה להיות אחלה אופצייה במידה והאקזמפלר שמור וטופל לפי הספר.

אני בעלים של אחת כזו כבר שנה+. הרכב הזה עם הרבה מאוד תמורה בכלום כסף.:arrow:

פורסם
לאלו שהמליצו על 406 והסתייגו בגלל שמדובר בגיר אוטומט - קיימות מס' 406 ידניות.

אני מחזיק באחת כזו, וישנה עוד אחת שמוצעת למכירה ביד 2.

הסיכוי למצוא אחת כזאת ידנית, בנזין נמוך מאוד! והסיכוי למצוא אחת מעל 2000 אפסי!

זאת שביד 2 בכלל לא מציאה גדולה! עשה רבע מיליון ק"מ, בעלים דורש עלייה מחיר של אחת משנת 2001, ועוד צבע לבן בעע

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
הכתום באמת נראה טוב וקבעתי לראות אותו מחר...

ידוע לכם על דבר ספציפי שצריכים לבדוק ברכב הזה?

מנגנון הכיסאות - תבדוק שכל הידיות פלסטיק שלמות ושהכסאות "מתקפלים" כמו שצריך כשנכנסים למושבים אחוריים.

מלבד זה, בדיקה רגילה כמו של כל רכב.

בהצלחה:arrow:

פורסם

שאלה - למה ההתעקשות על רכב צרפתי, במיוחד כשאתה מציב דרישות שהן לא כ"כ אופייניות לרכבים צרפתיים ישנים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הסיכוי למצוא אחת כזאת ידנית, בנזין נמוך מאוד! והסיכוי למצוא אחת מעל 2000 אפסי!

זאת שביד 2 בכלל לא מציאה גדולה! עשה רבע מיליון ק"מ, בעלים דורש עלייה מחיר של אחת משנת 2001, ועוד צבע לבן בעע

ברכבים ישנים, עדיף צבע לבן שבשביל לחדש אותו אתה עושה פוליש וקס וזהו.

כל צבע אחר יכול להיות עם לקה מקולפת ששום פוליש וקס לא יעזור לו.

לצורך העניין, הצבע הלבן ב 406 שלי במצב הרבה יותר טוב מהמגאן הצעירה יותר (צבע ירקרק זהב).

ובכל מקרה, על רכבים שמורים משלמים גם מעל מחירון בלי להתבייש, ואם הם נדירים יחסית אז על אחת כמה וכמה.

אני שילמתי על ה 406 שלי כמעט אלפיים מעל המחירון (המחירון היה 9)

אבל קיבלתי רכב שמור מאוד (יד II עם 120,000) עם רביעיית צמיגים פירלי, HU חדש וטסט ל 8 חודשים.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אנשים, למה אתם מתעללים ככה למכוניות שלכם?:shock:

למה כל כך קשה למצוא אוטו יד שניה במצב טוב?

מה, כל אחד מתייחס לאוטו שלו כאילו זה מרכבה IV במילאוים???

נב : לא ידעתי שחניות בסופר הם מקום כל כך מסוכן... מתברר שרוב התאונות קורות שם !!!

פורסם

דרור, לא רק חניה בסופר.

לאנשים לא איכפת, לחלק יש ליסינג שלא מזיז להם מה קורה איתה ויש אנשים עם רכבים ממש ישנים שגם לא מתיחסים אליהם.

אצלי בחניה של הבנין מישהו החליט שבא לו לשבור לי את המראות (בכוונה, כי חזרו על זה לפחות 4 פעמים תוך שבועיים).

אני מסכים עם מה שאתה אומר, שצריך לשמור על הרכב. אם יש תקלה אז צריך לתקן אותה לפני שהרכב מתקלקל לגמרי. אבל לא לכולם יש זמן, כוח או נותנים לזה חשיבות. וחבל.

• תוכן חדש...