Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^ אני לא מאמין שיצא לי לראות אותך מתרגש אי פעם- זה אומר שניסאן כנראה קלעו לנקודה הרגישה שלך וזאת באמת משימה לא קלה ! :wink:

מזכיר לי את הסצנה מהסרט "רטטוי", כאשר מגישים למבקר האוכל חסר הרחמים ויקטור הוגו את מנת הרטטוי והוא נופל לתוך פלשבק של האוכל הביתי של אמא שלו. :lol:

למי שלא מכיר: https://www.youtube.com/watch?v=pJqfP_vZBfw&feature=related

זמין 8)

פורסם
לטעמי הכוונה טובה התוצאות פחות ! :-(

אני אישית מאוד אוהב מכוניות רטרו, יש בהן תמימות, חמימות וענווה שכבר לא מוצאים במכוניות החדשות לצערי . :yum:

גם אני אוהב מכוניות רטרו, אבל הספציפית הזו ממש לא מצאה חן בעיניי. היא נראית כמו ניסן מיקרה שחיברו לה פרצוף של יגואר מארק 2 בניתוח פלסטי. גם העיצוב הפנימי המודרני ממש לא מתחבר טוב לטעמי.

דווקא ציפיתי ליותר מניסן. הפיגארו היא אחת ממכוניות הרטרו החביבות עליי.

פורסם

אני מבסוט שהעלת את זה, אני מכיר את החברה ועוקב אחרי הדגמים שלהם, לפעמים עם חיוך ולפעמים בא לי להקיא.

החברה הוקמה ב1968, והם עובדים בסגנון של פעם, ממש כמו אקסקילבר ז"ל.

תראו מה הם עשו מהמיאטה, ממש מורגן...

2009-Mitsuoka-Himiko-Front-Angle-Topless-2-1024x768.jpg

Mitsuoka-Himiko-EV-4.jpg

כבר דיברנו בעבר על מכונת הספורט שלהם, ה orochi.

היא הוצגה עוד ב2001, מכונית התצוגה ישבה על הרצפה של הnsx, כשהיא נכנסה לייצור ב2005 המחיר היה קצת מעל ה100k$ והמנוע.. . הוא הגיע מטויוטה :-)

800px-Mitsuoka_Orochi.jpg

haters will hate

פורסם

דגמים בייצור מוגבל בעלי עיצוב מיושן הם דבר מוכר בעולם היפני. אפילו סובארו עשתה זאת עם האימפרזה קאסה-בלנקה.

באופן אישי, אני לא מתחבר לזה, כי אין כאן שום רטרו. אין כאן פרשנות חדשה למשהו ישן. יש כאן סתם משהו חדש שנראה ישן.

פיאט 500 זו רטרו במיטבה. לקחו עיצוב ישן ונתנו לו פרשנות חדשה.

סובארו קאסה-בלנקה (בתמונה) זה לא רטרו ולא בטיח. זה נראה מגוחך לגמרי.

אבל יפנים יכולים להיות פסיכים לפעמים.

Subaru_Impreza_Casa_Blanca_001.JPG

• חברי המעגל הראשון
פורסם
נראית נחמד, אבל הג'אנטים האלה ממש לא מתאימים לה. הם מודרניים מידי לרכב שמתיימר להיות קלאסי.

בדיוק מה שרציתי לכתוב.

חוץ מהג'אנטים אוטו דיפו האלה זה נחמד מאד.

דגמים בייצור מוגבל בעלי עיצוב מיושן הם דבר מוכר בעולם היפני. אפילו סובארו עשתה זאת עם האימפרזה קאסה-בלנקה.

באופן אישי, אני לא מתחבר לזה, כי אין כאן שום רטרו. אין כאן פרשנות חדשה למשהו ישן. יש כאן סתם משהו חדש שנראה ישן.

פיאט 500 זו רטרו במיטבה. לקחו עיצוב ישן ונתנו לו פרשנות חדשה.

סובארו קאסה-בלנקה (בתמונה) זה לא רטרו ולא בטיח. זה נראה מגוחך לגמרי.

אבל יפנים יכולים להיות פסיכים לפעמים.

Subaru_Impreza_Casa_Blanca_001.JPG

זה לא retro, זה retard :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
^ אני לא מאמין שיצא לי לראות אותך מתרגש אי פעם- זה אומר שניסאן כנראה קלעו לנקודה הרגישה שלך וזאת באמת משימה לא קלה ! :wink:

מזכיר לי את הסצנה מהסרט "רטטוי", כאשר מגישים למבקר האוכל חסר הרחמים ויקטור הוגו את מנת הרטטוי והוא נופל לתוך פלשבק של האוכל הביתי של אמא שלו. :lol:

למי שלא מכיר: https://www.youtube.com/watch?v=pJqfP_vZBfw&feature=related

תשמע, יש לה טאצ' נוסטלגי...

החזית שלה מזכירה לי מעט את הפאנטום קרוזר של 1937

phantom-corsair.jpg

ואני לא מתרגש ברמה של זכיה במיליארד שקל,

אני מתענג על המראה הקלאסי שלה, אני גם מאוד אוהב רפליקות איכותיות,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

בניגוד להארכה או שינוי של רכבי האצ׳בק כמקובל בשוק - שבהם עושים שינוי גם בצורת ההצ׳בק (למשל הג׳טה שהיא בערך גולף אבל יש שינויים) בזו פשוט דחפו חלקים קדמיים ואחוריים למיקרה קיימת. תוצאה גרועה מהצד, מן הסתם נחמד מכל זווית אחרת כי בשאר הזוויות זה לא משלב את המיקרה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

המיאטה מגניבה לחלוטין.

עכשיו אפילו גברים יכולים להתנייד בה ללא חשש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...