Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה על התגובות

אני אלך לסוכונות ואבדוק את האוקטביה ואעדכן.

האם ה סקודה ייטי גם רכב מומלץ שכדי לבדוק ?

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תלך לסוכנות של סקודה תסביר להם על התקציב שלך , ואני בטוח שהם ילכו לקראתך והרבה..

דווקא זה לא בטוח, הם די קשוחים בנוגע למחירים, על כל אלפיה צריך להלחם. אולי לקראת סוף שנה הם יותר גמישים ...

פורסם
הsx4 מכוער ומיושן מזכיר לי את הטידה מכוניות אפורות כאלה :/ אבל זו דעתי האישית כמובן :p

יש לך את האוקטביה 1.2TSI הדגם מוחלף אז אפשר לקבל הנחות משמעותית

ומה קשור אוקטביה לבן אדם משחפש רכב שיושב גבוה מהכביש?

פורסם

ה Sx4 לוקח יותר דלק מה octavia ופחות איכותי. לכן אני שוקל גם רכבים אחרים אפילו אם מראה לא כפי שאני רוצה..

מחירים של crossovers טובים מתחיל ב 160000 כגון Ix35 וספורטאג"

פורסם
תודה רבה על התגובות

אני אלך לסוכונות ואבדוק את האוקטביה ואעדכן.

האם ה סקודה ייטי גם רכב מומלץ שכדי לבדוק ?

כתבתי לך כבר קודם. זה קרוסאובר חביב ביותר במחיר מאוד אטרקטיבי (הרבה פחות מ 160K), נוח ומרווח יותר מהאוקטביה לטעמי, גבוה יותר מהאוקטביה, מפוצ'ר יותר מהאוקטביה גם בגירסה הבסיסית, מגניב לטעמי הרבה יותר מהאוקטביה והיתרון היחידי לטעמי של האוקטביה עליו זה הבגז' הגדול, למרות שאם אתה רוצה להוביל משהו גדול באמת אתה יכול לקפל (או להוציא בכלל) כל אחד מהכיסאות האחוריים ביטי ולקבל תא מטען הרבה יותר גדול וורסטילי מתא מטען של מכונית סדאן כמו האוקטביה.

ברור ששווה לראות אותו ושווה לנהוג עליו :roll: מקסימום, לא מוצא חן בעיניך, קנה אוקטביה - גם רכב מצויין.

פורסם

הממ נלך מחר לסוכנות ואם מחיר 115 יתנו נשקול אוקטביה

אם לא נלך על הסוזוקי...

לדעתי המחיר של האוקטביה מוגזם...

פורסם

שלום.

כבעלים של סוזוקי SX4 בשנה וחצי האחרונות אומר כך:

אם אתה מחפש רכב אמין-זה הרכב.

עם כל הכבוד לTSI ובמיוחד לDSG - שםהאמינות ברצפה.

הרץ כאן חיפוש ותראה טענות על הגיר המושמץ כגון רעשים מוזרים.,חיכוך של מתכת ומתכת

והרבה מאוד אנשים לא מרוצים.

אומנם יש 5 שנות האחריות , אך השרות של היבואן בארץ לא מצוין

ואתה עלול למצוא עצמך מתכתב עם פולקוסוגן העולמית .

לכן-אם אתה רוצה שקט נפשי ואמינות -סוזוקי זה הרכב.

המנוע של ה119 כ"ס הוא חזק דיו לעליות וממוצע הצריכה תעמוד על כ1:13"קמ"ל

הישיבה גבוהה וגובה הרכב למקלה את הכניסה והיציאה ממנו ולא צריך להתכופף.

עליות האחזקה של הרכב בגלל שרשרת הטיימינג ומסנן דלק לכל החיים-זניחה לעומת העלויות במוסכי פולקסווגן.

גם אני חושב שצריך לעשות נסיעת מבחן בספייס ורסו של טויוטה ולהחליט מי משניהם עדיפה.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

לא מבין למה ללכת על אוטו מיושן כמו הSX4, כשיש לך אופציות מודרניות, וטובות יותר כמו היונדאי i30 החדשה.

מנוע חזק יותר, מאובזרת יותר, בטיחותית יותר, גיר מתקדם יותר, חסכונית יותר בדלק, מה עוד? אם כבר שמים כסף אז לפחות לקבל תמורה טובה ולא אוטו מיושן מ2005 או משהו כזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תגובה מהירה לדברים של dorsht

גם אני מסכים שה I30 החדשה היא גם אמינה מאוד ,וגם חדשנית.

אופציה ראויה בהחלט-אלא שהסוזוקי נמכרת היום במחירי מבצע של 99000 ש"ח.

היונדאי עולה לדעתי מעל 120K וזה גם שיקול לא?

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

התגובות על הגיר של אוקטביה הפחידו אותי..אני לא אלך לבדוק אותה אפילו...

לגבי i30 אין לי תקציב...תקציב עד 115..

אני אבדוק את ה SX4 ואת טויוטה ספייס ורסו...נא תנו את דעתכם איזה מהם הייתם רוכשים..

פורסם
התגובות על הגיר של אוקטביה הפחידו אותי..אני לא אלך לבדוק אותה אפילו...

לגבי i30 אין לי תקציב...תקציב עד 115..

אני אבדוק את ה SX4 ואת טויוטה ספייס ורסו...נא תנו את דעתכם איזה מהם הייתם רוכשים..

לא שאני בא לדחוף את האף שלי לכסף שלך,

אבל אם יש לך 115 אלף ש"ח, לא שווה להתאמץ ממש במעט, ולקבל רכב הרבה יותר טוב ומודרני?

http://www.auto.co.il/catalog.aspx?compare=1547,9316,

ביצעתי פה השוואה בין שתי רמות הגימור הבסיסיות.

עושה רושם שהסוזוקי מכונית מרווחת וגדולה יותר, עם מנוע חזק יותר, אך הטויוטה מאובזרת יותר, בטיחותית יותר, עם צריכת דלק עדיפה, גיר רציף שחוסך יותר מגיר אוטומטי פלנטרי. אך המחיר שלה גבוה יותר, לפי מה שאומרים כאן הGLA נמכרת ב100 אלף ש"ח בערך, ואין ספק שבתור משפחתית ב100 אלף ש"ח, לא תמצא משהו אחר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה על העזרה..

הטויוטה מפתה אותי בגלל צריכת דלק יותר טובה..אני ניגש עכשיו ל 2 הסוכניות...

נראה לי הבדל משמעותי..

פורסם

אל תפחד כל כך מהר מגיר ה-DSG. הבעיות שהיו עמו כבר סודרו ע"י קונצרן פולקסווגן שסקודה משתייכת אליו. הדגמים החדשים של סקודה מגיעים עם מכלולים משופרים וללא בעיות, כך שאתה רק נהנה מהטכנולוגיה המתקדמת ביותר כיום, הרבה יותר מהסוזוקי.

במחשבה נוספת הייתי מציע לך להמתין לתחילת שנת 2013 שאז תתחיל להימכר בישראל הסקודה ראפיד החדשה. היא פחות או יותר בגודל של האוקטביה הנוכחית, ומציעה מאפיינים דומים מאד במחיר נמוך יותר, ככל הנראה היא תימכר במחיר התחלתי של סביב 110 א' ש"ח בלבד.

כך גם תקבל רכב חדש לגמרי שרק התחיל להיות מיוצר, טוב יותר כאמור מהסוזוקי כפי שהאוקטביה טובה יותר, ובמחיר מצויין.

האוקטביה החדשה תוצג בחודשים הקרובים ותתחיל להיות משווקת בישראל במחצית שנת 2013 או מאוחר מכך ותהיה יקרה יותר.

הסוזוקי דרך אגב הוא רכב מיושן שיוחלף ככל הנראה אף הוא במהלך שנת 2013 או לכל המאוחר בתחילת שנת 2014. כך שתרכוש רכב חדש שעד מהרה יהפוך למיושן.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מה יש לפחד מהגיר? יש לך 5 שנות אחריות עליו שזה הרבה יותר ממה שתקבל בסוזוקי. שלא לדבר על הביצועים.

לא קונים מכונית רק לפי נתונים על הנייר וחוות דעת אישיות של אנשים. מכונית זה הרבה יותר מנתונים על הנייר. הרבה יותר חשובה לטעמי ההרגשה ברכב כי הולכים לבלות בו לא מעט זמן וזו משתנה מאדם לאדם. אני הייתי צריך לקחת פולו מהשכרה. הפולו לא הייתה זמינה כשהיגעתי אז הציעו לי סוזוקי. נכנסתי לשנייה לסוזוקי ויצאתי אחרי שניה נוספת. רק כדי שיקחו אותי למרכז השכרה אחר ששם הייתה פולו זמינה. זה כמובן אני שנהגתי בעיקר על VAG-יות ב 30 שנה האחרונות, ויכול להיות שאתה תתאהב בסוזוקי ממבט ראשון. אבל, המינימום שאתה חייב לעצמך לפני שאתה שם 100K זה ללכת לראות ולנהוג בכל האופציות.

פורסם

חברים.

אני אומר שלגבי הפולקסווגן /אוקטביה /סיאט-הטכנולוגיה מדהימה וחדשנית.

הבעיה שקונצרן VW לא השכיל לבנות מערכת בקרת איכות כמו שיש למכוניות היפניות.

המנוע עוד סביר באמינותו, אבל הגיר סובל או סבל מתקלות שאין בגיר של מכונית יפנית שלא מצייץ לפני 300K ק"מ.

חברת פולקסווגן נפלה בהתחלה עם תקלות בגיר ויתכן שהגיר השתפר -אבל רושם קשה לתקן.

לכן מבחינתי הסוזוקי או הטויוטה הם מכוניות שאי אפשר לפול איתן.

הואגיות למינהן זה הימור.

אישית אני לא נוהג להמר על מכוניותיי-חוץ מטיפולים עד 200K ומעלה פשוט אין תיקונים או דברים מעצבנים.

לכן הלכתי על סוזוקי ודייהטסו ואתם יודעים מה? אני מאוד מאוד מרוצה מ3 המכוניות.

שים לב בהשוואה טיוטה רק 99 כ"ס וסוזוקי 120 -הפרש משמעותי בכח המכונית.

מצד שני הטויוטה היא המכונית מונעת הבנזין בלבד החסכונית ביותר.

עשה את השיקולים.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...