Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה...

יש קודן ברכב של "רב-בריח" שאני מצליח לנטרל אותו עם הקוד והוא עושה את הצליל הרגיל של הניטרול.

האזעקה לא מגיבה בכלל,

אני לוחץ על הכפתור של הדריכה והנורת לד בצד שמאל רק מהבהבת בקצב קבועה ולא מפסיקה כמו שזה בד"כ אמור להיות.

הרכב לא נפתח ולא נסגר, אין צליל לאף אחת מהפקודות אבל אני שומע שהמנועים של הנעילה מרכזית באים להתחיל לפעול ואז מפסיקים.

עכשיו בנוגע להתנעה,

אני מכניס מפתח לסוויץ', לא מסובב עדיין מקיש את הקוד בקודן ומסובב להנעה הרכב לא מניע,

יש את הנורות הרגילות של לפני הנעה אבל הנורת לד של האזעקה מהבהבת והאזעקה לא מגיבה לשלט.

אגב שמתי לב שהנורות ביקורת שבלוח שעונים מהבהבות בקטנה כמו הלד של האזעקה,

ממש בעמעום כזה לא לגמרי.

אין תגובה של הסטרטר, רק האזעקה משתגעת בלי סוף וזהו.

יש רעש של משאבת דלק אבל האזעקה לא נותנת לסטרטר לפעול.

יש לציין שניתקתי את הפלוס במצבר ואז הבנתי שלא צריך לעשות את זה ואז ניתקתי גם את המינוס וגם את הפלוס כבר חצי שעה כמעט ואני עוד מעט ילך לבדוק אם זה עזר.

מה עושים??

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • ספונסר פורום
פורסם

גוררים את הרכב למתקין מורשה שיתקן את התקלה.

כנראה אחד המשבתים של האזעקה התקלקל.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לתיקון התקלה.

פורסם

אם זאת תקלה באזעקה

יש לאזעקה הזאת "מצב חרום" תשאיר את הסוויץ פתוח במצב מלא חצי שעה ותניע זה יעבוד רק אם הבעיה היא באזעקה

אם אתה צריך עוד עזרה פנה אלי בפרטי ואשמח לעזור

מומחה

פורסם

חשמלאי רכב הגיע אליי ותוך 2 דקות הניע,

נסענו למוסך שלו והוא ניתק לי תמורת 150 ש"ח את הניתוק הצתה ואת כל האזעקה.

עכשיו הלד מהבהב אבל האזעקה מנוטרלת ואני פותח עם מפתח ומניע עם קודן...

חבל לי ככה על האזעקה...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

שלא יהיה חבל לך על האזעקה-

בעצמך אמרת שאותו חשמלאי ניטרל והניע תוך שתי דקות.

תחשוב לבד כמה זה לוקח לגנב (שפחות אכפת לו על הפלסטיקה שלך מאשר לחשמלאי) . (התשובה היא רבע מזה)

האזעקות האלה טובות רק כדי להרגיז את השכנים. חוץ מזה התפקיד היחיד שלהן (כמו שכבר למדת על בשרך) הוא לתקוע אותך עם הרכב המטופח והמטופל שלך,שאין לו שום בעיה מכנית, לא מניע , וברגע הכי לא מתאים.

לפתיחת הדלתות ותא המטען תשים לך שלטי נוחות חדשים ויפים מאיביי (אפילו עם מפתח קפיץ אם אתה רוצה) ב-15-20$ וסע לשלום. יש לך את הקודן, זה עיכוב מספיק לגנב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

תודה על החיזוק אחי,

לא חשבתי על זה מהפן הזה :)

ומז"א שלטי נוחות?

החשמלאי הציע לי מערכת עם 2 שלטים שמשתלטת על הנעילה מרכזית של הרכב ופותחת וסוגרת אותה כמו האזעקה...

הוא רוצה על העניין 300 ש"ח.

מה אתה אומר שווה? או שיותר שווה לי להזמין מחו"ל ולנסות לבד?

בס"ד

פורסם

1. כן. זה בדיוק זה.

2. המחיר סביר. (לקנייה בארץ+התקנה). בתור מיקוח, תגיד לו שהוא מחבר לך גם את פתיחת תא המטען באותו המחיר (יתכן והוא יצטרך להוסיף מודול קפיצי למנעול תא המטען,תאמר לו שאתה יודע שהמודול הזה עולה 50 ש' וזו בעצם ההנחה שהוא עושה לך...)

3. לגבי לנסות לבד:

תצטרך לחבר את המערכת לטריגר פתיחה/נעילה של הרכב (כמו שהאזעקה היתה מחוברת,תוכל לאתר את החוט הנכון לפי זה) , לפלוס לפני סוויץ' ולמינוס גוף.

אם אתה חושב שתוכל לאתר את שלושת/ארבעת החוטים האלה לבד (או בעזרת הפורום פה) אז אתה יכול לבד.

תחסוך די הרבה כסף.

הנה דוגמה למכירה אחת:

http://www.ebay.com/itm/Car-Remote-Central-Lock-Kit-Locking-Keyless-Entry-System-with-Remote-Controllers-/271030304138?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f1aaa3d8a

והנה אחד עם מפתח קפיצי:

http://www.ebay.com/itm/180720768845?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_1798wt_1163

קח בחשבון ששכפול בלייד מתאים למפתח+שכפול צ'יפ אימובילייזר יגרעו עוד כ-250 ש' מארנקך.

שניהם שולחים בחינם לישראל.

תקיש באיביי Keyless Entry System, תמצא עוד 27,000 מכירות.

(למקרה שלא אהבת את עיצוב השלטים שבחרתי עבורך :))

עשיתי כזה ברכב שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=416741

עובד מצויין מאז.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...