Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי ועדיין לא הבנתי על מה אתה מתמרמר ,

הסבר על הנתיב המהיר קיהלת מעלי , חזק הקטע של השאטלים אני חייב לציין .

כביש 6 - באה חברה והציעה למדינה לבנות כביש על חשבונה שהיא תיקח עליו תשלום בהווה ובעתיד תעביר אותו לידי המדינה .

אם לא היה את היוזמה הזו -המדינה הרי גם ככה לא הייתה סוללת את הכביש, לנהג היתה אפשרות לדרך אחת בלבד,

והייתה חברה אחת פחות בארץ ישראל(שמעסיקה אלפי עובדים),

עכשיו לנהגים יש אפשרות בחירה וגם המדינה מרוויחה מכל הסיפור ,אז מה הבעיה פה ?

זה מצב של Win Win Win Situation .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

אני לא מתמרמר אני מביע דיעה.

כביש 6 - באה המדינה ואמרה אין לנו כסף לסלול בוא ניתן ליזם שיסלול וירוויח כסף. אם למדינה אין כסף לסלול כבישים שתשנה את סדר העדיפויות שלה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אני לא מתמרמר אני מביע דיעה.

כביש 6 - באה המדינה ואמרה אין לנו כסף לסלול בוא ניתן ליזם שיסלול וירוויח כסף. אם למדינה אין כסף לסלול כבישים שתשנה את סדר העדיפויות שלה.

זו לא המצאה ישראלית. זו שיטה כלכלית.

ככה המדינה יכולה להמשיך עם סדרי העדיפויות הנוכחיים שלה, להנות מפיתוח, להעניק הזדמנויות כלכליות מקומיות להשקעה עבור יזמים, ליצור מקומות עבודה לאלפי או עשרות אלפי עובדים, לתת לציבור מוצר סופי באיכות גבוהה בהרבה ממה שהיה קורה אילו המדינה הייתה עושה את זה, ובסוף כל התהליך גם להרוויח כסף לקופת המדינה.

זה לא סתם ווין-ווין, זה ווין(מדינה)-ווין(יזם)-ווין(ציבור).

אגב, אני מאוד מכבד אנשים כמוך, שמגבים את דעתם גם במעשים ולא רק במילים (אפרופו זה שאתה נמנע מלנסוע על כביש 6).

פורסם

את השירות החינמי הזה מפעיל היזם שמסבסד אותו ע"י אלו שבוחרים לנסוע בנתיב.

לא נכון. המדינה משלמת לזכיין עבור כל רכב שחונה בחניון.

השאטל הוא יוזמה מצוינת ומפתיעה למדינתנו. אני משתמש בו כמעט מדי יום.

אגב, בניגוד לכביש 6 ולנתיב המהיר שהם כבישי אגרה, בכביש 431 למשל, שנבנה על ידי יזם פרטי, המדינה משלמת את עלות הנסיעה פר ק"מ נסיעה. המשותף לכל הכבישים האלה הוא שהם ברמה גבוהה מאוד, הרבה יותר מאלו הנסללים על ידי המדינה.

פורסם
זה חוסך לך כסף וזמן בטווח של הנסיעה הנוכחית. זה עולה לך ולציבור הרבה יותר בטווח הרחוק. תקרא שוב את ההודעה הקודמת שלי.

רק שאת זה אנשים בארץ לא מסוגלים להבין.

אני חוזר וכותב את מה שכתבתי פעמים רבות. כביש 6 היה הניסוי. אחרי שראו שהוא הצליח ובגדול,

הבינו שלא משנה כמה תדפוק את האזרחים במיסים על רכב, ישירים ועקיפים, הם ימשיכו לבכות ולשלם.

אם כבר בתחילת הדרך כולם היו מחרימים את כביש 6 והפרוייקט היה נכשל, היו מבינים שהמדינה,

ששואבת חלק גדול מתקציבה מחליבת נהגים ובעלי רכב, צריכה לדאוג לתשתית על חשבונה,

ולא לחפש כל יום שיטה חדשה להסרת האחריות ממנה, ומציאת יזם שיעשה עוד כסף על חשבון הנהגים,

וכמובן שכל זה נעשה מבלי להוריד איזה מס קיים כלשהו על רכב/דלק/חלפים/אגרות וכדומה.

ואל תצפצפו לי פה עם הטיעון "ככה זה בכל העולם, גם באירופה".

כאן משלמים מיסים כמו אירופה, ומקבלים חבילת שירותים כמו ארה"ב, שזה אומר בערך כלום.

פורסם

כביש 6 הוא הצלחה גדולה וכל הכבוד על המיזם הזה - הוא לא בא על חשבון כבישים אחרים וכל רכב שנוסע שם מוריד עומס מכבישים 2+4. כך שגם התפרנים נהנים ממנו בעקיפין.

לגבי הנתיב המהיר בכביש 1 - החוצפה של גניבת הנתיב מהציבור ב200 מטר האחרונים היא עצומה.

במדינת חוק כבר היו מפטרים על זה אנשים בכירים ומחזירים את המצב לקדמותו (3 נתיבים) עד לבניית ההרחבה הנדרשת.

במדינת ישראל המחטף הזה בוצע בלי שום אישור (!!!) ונותנים לזה להמשיך להתקיים.

קיימת בתקנות אפשרות של הפקעת נתיב קיים כפי שנעשה, אבל זה דורש אישור פרטני של וועדת הכלכלה ואין אישור כזה עבור הקטע הנ"ל.

פשוט ביצעו בשטח ואף אחד לא עצר אותם.

רק אם יתקנו את הנושא הזה של גניבת הנתיב, ויבנו תחנת רכבת בחניון שלהם אז המיזם הזה יהיה מושלם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

Wil אתה צודק לגמרי. 200 המטרים האחרונים הם פשוט ביזיון. מה שמשגע אותי זה שאפשר בקלות לבצע את זה מחר - פשוט לחבר את הנתיב המהיר לכביש 1 מעט יותר מוקדם. עדיין הוא יעקוף חלק נכבד מהפקק, ולא ייצר כזה צוואר בקבוק.

מבחינתי הנתיב הזה הוא ברכה, גם לנסיעה בתשלום, שאני מבצע רק אם אני ממש ממהר (ובד"כ אני לא), וגם בשירות השאטלים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
Wil אתה צודק לגמרי. 200 המטרים האחרונים הם פשוט ביזיון. מה שמשגע אותי זה שאפשר בקלות לבצע את זה מחר - פשוט לחבר את הנתיב המהיר לכביש 1 מעט יותר מוקדם. עדיין הוא יעקוף חלק נכבד מהפקק, ולא ייצר כזה צוואר בקבוק.

אבל אין לאף אחד אינטרס לבצע את זה, כי כולם (חוץ מהציבור) מרוויחים מהנתיב המהיר. ה-200 מטרים האחרונים (היו יכולים גם להיות 2 מטר, זה לא משנה) גורמים לפקקי ענק שמגדילים את הנסועה על הנתיב המהיר = יותר כסף לכל מי שקרוב לצלחת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
היום בבוקר יצאתי מאוחר יחסית מהבית לעבודה כך שבאזור שעה 10:00 הגעתי למזלג הפיצול בין כביש 1 לנתיב המהיר, שהשימוש בו עלה באותה עת 7 ש"ח בלבד. בלי לחשוב פעמייים עליתי על הנתיב המהיר (מודע לכך שייתכן ואצא "פראייר") ומאוחר יותר חלפתי במהירות של למעלה מ-100 קמ"ש על פני פקק לא קצר של אלפי רכבים זוחלים.

מה שהפתיע אותי (ולא בפעם הראשונה) הוא כמות רכבי הפאר שבעליהם מעדיפים לעמוד בפקק מעצבן כדי לחסוך 7 ש"ח, ובהם מרצדסים, בימרים, אאודי ו-SUVיס חדשים מהניילון ואפילו פורשה 911 חדשה יחסית שהצלחתי לראות. לא מצליח להבין את ההיגיון בזה.

לא מכיר את האמירה שלמי שיש יותר כסף יותר קמצן

קליקליק

JDM its my life,Subaru b3 Sport

• תוכן חדש...