Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנושא נחרש ועברתי על ארכיונים של כמה וכמה פורומים אבל עמדה ברורה וחד משמעית לא הצלחתי לקבל.

יש האומרים שאם הוא בעל תקן, הוא יכנס בלי בעיה, יש האומרים שהוא פשוט הגיע, יש האומרים שזה היה סיוט לשחרר אותם ובסוף זה גם לא השתלם.

אני מעוניין לרכוש פנסים אחוריים ל- 206cc דרך ebay.

הפנסים מותאמים לרכב עם נהג בצד שמאל (LHD) ובעלי תקן אירופאי E.

האם ניתן להזמין את הפנסים ולקבל אותם ?

אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על הנושא (ולא מבחינת "איך רשום בספר" אלא איך זה קורה בפועל, בשטח)

עלות הפנסים כולל משלוח לישראל - 465 ₪ (אפשרות למשלוח DHL או משלוח רגיל היוצא מגרמניה)

הדגם הספציפי שאני רוצה לא נמצא במלאי בשום מקום בישראל (עד כמה שידוע לי)

השורה התחתונה היא האם שווה לי בכלל להתאמץ או לרדת מהרעיון ולחפש משהו בארץ

תגובות מבעלי נסיון בעניין יתקבלו בברכה.

תודה.

פורסם

שלום לך, דבר ראשון שאל את המוכר האם הסימן מוטבע על הפנס או שהוא מגיע רק על הקופסה. אם הסימן לא מוטבע על הפנס אז חבל לך על הזמן. גם מדבקה לא תעזור לך.

דבר שני, על חלקי חילוף לוקחים משהו בערך עד 50 אחוזים מעלות הפריט פלוס עלות המשלוח לארץ. אז קח בחשבון שהחבילה שלך נעצרת ומחייבים אותך 50 אחוזים מס. אם זה עדיין רלוונטי אז רד לשורה הבאה.

עקרונית אתה זקוק לאישור משרד תחבורה. מיכוון שמדובר בחלק לא ביטחותי אתה לא צריך להביא אישור מוסך יבואן אלא צריך להוריד את הטופס מאתר משרד התחבורה שבו אתה מבקש לייבא חלק לרכב, תצטרף תצלום ת.ז, תצלום רישיון רכב, תצלום של הפריט מהאתר שבו רשום שהוא בעל תקן וזהו זה. תרשום למעלה בדף שעדיין לא הזמנת את הפריט כי אתה רוצה לקבל את האישור לפני הגעת החלק לארץ לכן אתה לא מצרף את הודעת הדואר על קבלת החבילה.

תעשה חיפוש ותראה שעניתי בפירוט ובצורה מדוייקת לגבי התהליך. לא ממש מסובך ולא כל כך כאב ראש כי כאן לא צריך אישור מוסך יבואן. אבל תשקול עם שווה לך בכלל להזמין כי אחרי משלוח ומיסים זה לא יוצא ממש זול.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התשובה.

תקן E אכן מוטבע על הפנס עצמו.

עניין המכס של 50% הוא עניין שקורה בפועל והאם יש קשר לפטור ממכס עד סכום מסויים ?

אם הסיכון הוא גבוה במיוחד.

היכן ניתן להשיג בארץ פנסים ?

בדקתי ברדליין, E&A ועוד מספר מקומות. אשמח אם תפנו אותי למקום שמייבא ויכול להיות שמחזיק את מה שאני מעוניין לרכוש.

תודה.

פורסם

כל חבילה שערכה הוא עד 75 דולר פטורה מכל המיסים. מעבר לכך יש מיסוי בהתאם לסוג הפריט.על מוצרי לבוש למשל יש רק 20 אחוזי מיסים לעומת חלקי חילוף שזה מגיע עד ל 50 אחוזים. אם אינני טועה הפטור ממכס עד ל 1200 שקל לא תקף לגבי חלקי חילוף. אל תבנה על המזל וככה לא תתאכזב. כאשר אתה מפעיל שיקול באם לקנות את הפנס או לא אתה צריך לצאת בהנחה שהחבילה כן תיעצר וכן יגבו ממך מכס. האם שווה לך לשלם על הפנסים הללו קרוב ל 1000 שקל? זוהי החלטה לגמרי שלך. אני לא יודע מה המחירים שלהם בארץ.

כמו כן, אם אתה מחליט להזמין אתה חייב, אני חוזר חייב לבקש מהמוכר לשלוח את זה בדואר רגיל ובשום פנים ובאופן לא בדואר אקפרס על ידי חברת שילוח כי אם לא תעשה זאת, חברת השילוח תגבה ממך בערך עוד איזה 400-700 שקל על כל מיני עמלות שיחרור וכיוצא בזה. כאשר החבילה נשלחת בדואר רגיל על ידי חברת הדואר הלאומית של אותה מדינה אתה לא משלם שום עמלות שיחרור כאלה ואחרות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

לקחתי לתשומת ליבי.

מישהו יכול לעזור לי ולהפנות אותי למקום שמוכר בקליות (בתקווה שיהיה מה שאני מחפש לרכב שלי)

פורסם

לפי מה שידוע לי חלקי חילוף לרכב זה 33% מס.

תקנו אותי אם אני טועה.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

שאתה לוקח בחשבון את המכס, פלוס מע"מ, פלוס מס קניה על חלקי חילוף זה מגיע לסכום של מעל ל 45 אחוזים. עד היום, חייבו אותי קרוב ל 50 אחוזים על חלקי חילוף.

פורסם

אני חייב לציין שאני על סף ייאוש, התקשרתי בערך לכל מקום שאני מכיר ובשום מקום אין מה שאני רוצה

אני מחפש כאלה :

AFX-206-BLx2.jpg

או

fkrl78-4_p1.jpg

אם מישהו יוכל לעזור בדרך כל שהיא אני יהיה אסיר תודה

ראיתי בארץ CC עם כאלה כך שניתן להשיג אותם, ב-RedLine הבנתי שהיה פעם ועכשיו יש להם סוג שונה

• תוכן חדש...