Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח,

יש לי מגבר ג'נסיס פרופיל 4, במגבר יש מאוורר שמופעל כאשר המגבר מגיע ל70 מעלות חום. המגבר הוא לא חדש ועבר גם תיקון לא מזמן, אני מחפש בשבילו פתרון קירור שיעבוד קבוע כאשר הוא מגבר מופעל.

מה אפשר לעשות?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אתה יכול לחבר ונטות שיפעלו ברגע שאתה מפעיל את המערכת. תחבר ממסר לכבל רימואוט שמגיע מהרדיודיסק ותוציא ממנו מתח הזנה לונטה. תחבר את הונטה במקום ככה שהיא תמשוך אויר מהצלעות קירור של המגבר אתה יכול לחבר אפילו 2 , אחת בכל צד. פעם היה לי מגבר שחיברתי מתחת לכיסא וזה פתר לי את הבעייה מצויין. אם אתה צריך הסבר יותר מפורט לגבי חיבורי חשמל תגיד ואשלח לך שרטוט.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

לפי מה שראיתי בתמונות, למגבר יש מאוורר בחלקו האמצעי היכן שנמצא הגריל וסמל החברה של המגבר.

אתה יכול להשתמש ברעיון שנתן לך asif25 על המאוורר המקורי של המגבר (יש צורך בפתיחת המגבר). אם תוכל להשיג מיני-ריליי (ממסר קטן) תוכל למקם את הממסר בתוך המגבר ובכך תוכל לבצע את השידרוג מבלי שתראה שום דבר חיצוני שונה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נכון למגבר יש את המאוורר באמצע, לפתוח אותו זה לא בעיה אני יודע איך לעשות את זה בזהירות, אני רק צריך הכוונה לגבי הריליי איזה בדיוק צריך? איפה אני משיג אותו? ואיך אני מחבר אותו? ומה זה בעצם יתן?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

המגבר מקבל (+) ו (-) קבועים, עם חיווט עבה שיכול לעמוד בעומסים.

מיחידת הראש קיים חוט אחד (לרוב בצבע כחול) שתפקידו להפעיל\להעיר את המגבר. מדובר בחוט דק ופשוט שכל תפקידו הוא להפעיל ממסר בתוך המגבר שיחבר סופית את ה (+) בכניסה למגבר - למגבר עצמו, ויפעיל אותו.

על מנת שלא להעמיס (זרם) על החוט הכחול (שאינו מיועד לעומסים), אתה צריך להשתמש בממסר עבור המאוורר שיעשה את אותה הפעולה כמו הממסר של המגבר.

הממסר שאתה תתקין יקבל פיקוד הפעלה מהחוט הכחול, אבל ישתמש בחיווט העבה שכבר קיים בכניסה למגבר בשביל להפעיל את המאוורר. למרות שמדובר במאוורר קטן שלא צורך בכלל הרבה זרם, ובספק גדול אם יגרם נזק את תחבר אותו ללא ממסר - עדיף ללכת על הצד הבטוח ולשים ממסר.

המלצתי לך, אם אתה לא מבין בממסרים וחיווט, עדיף שתיגש לבעל מקצוע בתחום ותבקש ממנו שיחבר לך את המאוורר שיעבוד קבוע עם הפעלת המגבר. הנזק שיכול להגרם מפעולה לא נכונה הוא אדיר ביחס לעלות של כזה דבר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אתה חושב שמגבר נדפק בגלל שהיה חימום יתר? מה יעזור מאוורר יעבוד כשהמגבר קר?

לי היה מגבר כזה שני ארוצים ואני זרקתי מאוורר בכלל

• תוכן חדש...