Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצטרפות מקרים:

1. נפלת על חברת ביטוח שלא רוצה לבטח אותך, לכן תוקעת לך מחיר.

2. אין לך "העדר תביעות" מביטוחים קודמים למרות שאתה בן 30.

3. רכב לא סחיר (רק "גורו-אים" או כל מיני חובבי אמריקאיות מושבעים מחפשים כזה דבר), לא פופולארי, כאשר לרוב החלקים בשוק (ממה שניתן להשיג) הם מקוריים או מקוריים משומשים מפירוק.

4. מחיר שוק של 19-21 אלף שח במקרה הטוב, כאשר במצב השוק של היום - מכוניות כאלה גם ימכרו בין 10 ל 15 אלף שח.

5. חברות הביטוח לא ששות בכלל לבטח מקיף מכוניות מעל גיל 10 שנים *או* שערכן נמוך מ 20-30 אלף שח, כאשר חלקן גם מתייחסות לעניין הקילמטראז' כפרמטר מרכזי ב"האם לבטח את הרכב במקיף או לא".

תבטח צד ג' ותתפלל לטוב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק,

בקשר לסעיף 3 : אם הרכב לא סחיר ,אז ניתן לומר שהוא גם לא בדיוק גניב ולפיכך אין סיבה לתקוע מחיר (?)

בקשר לסעיף 1 : לא נפלתי עליהם,אני נמצא איתם כבר כמה שנים.

night driver - כן, זו הייתה כוונתי ,הניסוח שלי היה קצת מבורבר.

Gn'f'R

פורסם

לא גניב - נכון.

הבעיה של חברות הביטוח עם רכבים של 20-25 אלף שקל היא לדעתי שכל פגיעה קלה עשויה להפוך לאבדן מוחלט ואז הם ישלמו מחירון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בדיוק מה שוויל אמר.

בגדול, מה שמעניין (בעיקר, לא רק) את חברות הביטוח זה: כמה הרכב גניב וכמה עולים החלקים לתיקון במקרה תאונה.

אז נכון שבמקרה שלך האוטו לא גניב בעליל, אבל כנראה שחלקי מרכב/פח ויתר הדברים מסביב מאוד יקרים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אגב, אם אין לך העדר תביעות ואתה בוחר לעשות ביטוח מקיף, שים לב שזה מצוין בפירוש בפוליסת הביטוח שאתה מקבל.

יש סוכנים שמנסים להוזיל את הפוליסה ללקוח על ידי זה שהם מזינים לו פוליסה עם העדר תביעות למרות שהוא ציין בפניהם שאין לו העדר תביעות. הלקוח מקבל פוליסה זולה, שמח וטוב לו, עד ליום פקודה בו חברת הביטוח מגלה שמישהו עבד עליה.

לך תוכיח אחר כך שאמרת לסוכן שאין לך אחות...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי ערן.

האנשים כולם צודקים. איציק פירט והסביר. המאסטרו נתן עוד מידע מועיל.

אני מניח שאם תפנה לחברות לא ישירות תקבל תעריף זול מהותית. אני מכיר את אלמוג-אריק יעקוב, ודאי יש עוד.

גם בתעריף זול מהותית, אני תוהה אם כדאי לבטח, אך זו החלטה שלך. אם תחליט על חובה פלוס גימל בלבד, איחוד- כלומר, מגדל ישיר עשויה להיות אופצייה זולה. יש עוד.

לחברות הישירות ברובן יש תדמית של זולות אך זה לא בהכרח כך.

יתרונן, להבנתי בפרסומות המצחיקות שלהן. כל עוד הפרסומות הללו לא ממומנות על ידי הן נחמדות לצפייה.

זהו טיב הקשר הרצוי מבחינתי עם חברות אלו- צוחקים יחד, לא עושים עסקים יחד.

תצליח.

פורסם

המחשבה על מקיף צצה אצלי בראש והחלטתי לבדוק ,

בעקבות הפוסט הזה עלתה רמת המודעות שלי לעיניין ולהלן המסקנות :

- אני נשאר עם חובה וג' כל עוד אני עם הרכב הנוכחי.

- אני עוזב בתום תקופת הפוליסה הנוכחית את החברה הגדולה הנוכחית .

תודה לכל מי שנכח בפוסט ותרם מידע מועיל .

נכחתי.

Gn'f'R

פורסם

מה זה משנה לך שאיזה פקידה צעירה לא ידעה להגיד את שם הרכב שלך? גם במקרה שלי היא לא ידעה.

זה לא ממש שינה לי,אגב מנסיון עם ביטוח ישיר לפחות בתאונה שבה נכנסו בי מאחור - השרות היה מעולה,שלחו לי באסאמאס עדכונים כל הזמן על מצב התביעה, הטיפול היה מהיר ולא ממש שינה לי שאני מדבר כל פעם עם מישהי אחרת.

העיקר שהתביעה בטיפול,אגב קיבלתי החזר כספי תוך תקופה של 21 יום נדמה לי.

פורסם
מה זה משנה לך שאיזה פקידה צעירה לא ידעה להגיד את שם הרכב שלך? גם במקרה שלי היא לא ידעה..

"סאלים! תפסיק לשחק משחקים" -פספסת כמה שורות ! :wink:

ציינתי שגם עשקו אותי בביטוח חובה עד עכשיו .

וכן , גם בגלל שהיא לא הצליחה להגות את שם הרכב , אין מחילה.

Gn'f'R

פורסם

אתה בחור טוב אתה... עם זכרון חד :wink: .

אני למשל בן 23 ,משלם על קאוואליר 2003 שהמחירון שלה 17,000 משלם 2198 ש"ח ביטוח מקיף,כולל צד ג' ,כולל שמשות גרירות,וכל שאר בולשיט.

החובה 2600 :shock: לצערי... אבל בקרוב יומולדת 24 אז נוריד להם 8)

פורסם

ממליץ לך על אתר השוואת מחירים WOBI.CO.IL

לפי הנתונים שלך יצא מקיף + חובה : 3500 במידה ואין לך שלילה בשלוש שנים האחרונות ובמידה שהיה לך צד ג לפחות 3 שנים.

חובה + צד ג : 2300 במידה ואין לך שלילה בשלוש שנים האחרונות.

Detailer.gif
פורסם
אתה בחור טוב אתה... עם זכרון חד :wink: .

אני למשל בן 23 ,משלם על קאוואליר 2003 שהמחירון שלה 17,000 משלם 2198 ש"ח ביטוח מקיף,כולל צד ג' ,כולל שמשות גרירות,וכל שאר בולשיט.

החובה 2600 :shock: לצערי... אבל בקרוב יומולדת 24 אז נוריד להם 8)

הביטוח חובה שלך ממש יקר.

אני נהג חדש+צעיר עם וותק של שנה וחצי (בן 19) עשיתי ב 2100 ש"ח על סיוויק .

פורסם

חברת ביטוח מנהלת בסיס נתונים הכולל מידע אודות מקרי-התביעה שבם הייתה מעורבת, לפרטי-פרטיו של כל מקרה ומקרה, החל מדגם ושנתון הרכב וכלה בצבע הרכב, מקום מגורים, ...וכן-הלאה.

לכן ייתכנו הבדלי מחירים, גם לאותו דגם רכב וכולילי, אלא שהצבע שונה...

ככל שהרכב נדיר יותר, כך סיכויי שיעור הסטייה בתעריפים בין החברות גדול יותר, ואין זה הופך את החברה ל-"שודדת/גנבת".

כל מקרה לגופו של עניין.

• תוכן חדש...