Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיברקלאב!

פיברקלאב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

און שלום.במשך תקופה ארוכה חיפשתי טנדר סוסיתא / רום כרמל לשיפוץ אך לא מצאתי לבסוף התפשרתי וקניתי טנדר פיגו 504 (שכרגע אני משפץ) בעקבות התמונה של הטנדר סוסיתא בשרשור ״גן עדן לרכבים ישנים״ שוב עלה בי הרצון לשפץ אחד . למען האמת לא חשוב לי איזה דגם העיקר שיהיה במצב סביר עם רשיונות . תודה רבה אביעד.

פיגו 504

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
און שלום.במשך תקופה ארוכה חיפשתי טנדר סוסיתא / רום כרמל לשיפוץ אך לא מצאתי לבסוף התפשרתי וקניתי טנדר פיגו 504 (שכרגע אני משפץ) בעקבות התמונה של הטנדר סוסיתא בשרשור ״גן עדן לרכבים ישנים״ שוב עלה בי הרצון לשפץ אחד . למען האמת לא חשוב לי איזה דגם העיקר שיהיה במצב סביר עם רשיונות . תודה רבה אביעד.

אביעד שלום.

האמת היא שגם אני חיפשתי טנדר לשיפוץ מספר שנים ולא מצאתי. אבל אז עוד לא היה פיברקלאב... :wink: היום יש לנו "במלאי" לא מעט מידע על כמה וכמה מכוניות, מדגמים שונים, מסוגים שונים, בהם טנדר מכל מודל שהיה (למעט הטנדר הראשון - קוביה. בעצם, יש מידע גם על קוביה טנדר, אבל הוא לא למכירה).

אם אין לך סנטימנטים לדגם מסויים, הייתי ממליץ לך ללכת על המודל הכי חדש. או במילים אחרות: טנדר 1301. הסיבות פשוטות: הוא הכי "טרי", אין שום בעיה להשיג עבורו את כל החלקים הדרושים, הוא מצויד במגבר בלם ומשאבה כפולה (אבל לגבי המשאבה הכפולה, המשפט הזה נכון לכל מכונית משנת 1973), יש לו מערכת חימום מקורית וכמובן שנוכל לסייע לך כמעט בכל מה שתצטרך. לאור הנתונים הללו, הוא גם יהיה הכי שימושי מבין ארבעת הטנדרים האפשריים. הוא לא חף מבעיות, אבל אנחנו יודעים איך להתגבר על כולן.

יש אחד כזה למכירה, באמצע שיפוץ, בצפון. כמובן, עם רישיונות. אם מעניין אותך, אשיג עבורך את הטלפון של הבעלים.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

מקבץ התמונות הראשונות (598)

תמונה ראשונה שני פנסים אחוריים מלבניים אובליים לבית פורד/מרקיורי תחילת שנות החמישים (לא 100% בטוח

גם הפנס העגול הוא של פורד מסוף שנות החמישים תחילת השישים

תמונה שניה פנסים מרובעים של רכב אמריקאי משנת 74-79

תמונה 3 פנסים אחרוניים של לארק 1966

תמונה 599 שני פנסים של ארו וויליס דה לוקס 1955-56 תוכל לקבל מחיר טוב עליהם ב אי ביי אם יהיה קונה מתאים. הפנסים נדירים והרכב נדיר מאוד

שלמה דן גדרון

פורסם
תודה און, אשמח מאוד לקבל עוד פרטים. מה לגבי הטנדר מהשרשור ״גן עדן לרכבים״ יש סיכוי להציל אותו ?

אם אני לא טועה, מדובר בסוסיתא 13/60, מנוע טריומף. צריך לשאול את רענן לגבי הטנדר הזה. הוא דיבר עם הבעלים, שהבטיח לשפץ ולמכור אותו. אני מניח שהוא יסכים למכור גם לפני שיפוץ.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

רענן, רצית לשנות את הפנסים המקוריים בסטיישן .השאלה הנשאלת היא האם אין שם איזה זוג פנסים אחוריים יפים ומיוחדים שיתאימו יותר מהמקוריים ?

אריק

פורסם
מקבץ התמונות הראשונות (598)

תמונה ראשונה שני פנסים אחוריים מלבניים אובליים לבית פורד/מרקיורי תחילת שנות החמישים (לא 100% בטוח

גם הפנס העגול הוא של פורד מסוף שנות החמישים תחילת השישים

תמונה שניה פנסים מרובעים של רכב אמריקאי משנת 74-79

תמונה 3 פנסים אחרוניים של לארק 1966

תמונה 599 שני פנסים של ארו וויליס דה לוקס 1955-56 תוכל לקבל מחיר טוב עליהם ב אי ביי אם יהיה קונה מתאים. הפנסים נדירים והרכב נדיר מאוד

אתה מוזמן להרים את הכפפה לפרסם ולעזור למכור

הכסף ילך ל ״גדולים מהחיים״

רענן

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם
הרכב מהפייסבוק נראה כאילו עומד בקומות של מגרשי פירוק ?

כבר לא עומד שם תמונות בהמשך כולל המאושר שקיבל אותה לשיפוץ

ותרם המון!!!

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם

לאות מחווה עם פעילות "פיברקלאב" אני מרגיש ביתר נוחות לשתף בפומבי את האוסף הכי שמור שיכול להיות - אלבום\אוסף תמונות ייחודיות (בתול לחלוטין - אף אחד לא ראה אותו).

עוד לפני שחברי צוות "חמישי חופשי" חשבו על הרעיון והקונספט, בטח לפני שהאתר קארס-פורום קם לאוויר, הייתי ילד בימים הולך מצלם ומפתח תמונות של רכבים שהיום כבר לא נראים, חלקם לעולם כבר לא נזכה לראות וחלקם הקטן מאוד עוד קיים וגם זה בתקווה גדולה מאוד. זה היה בעידן שמצלמה הייתה עם פילם שצריך להכניס, והוא הכיל עד 36 תמונות, שבתקווה וכולם יצאו כמו שצריך והשמש לא סנוורה או השחירה את הפילם, בדמיון לא היה שיכול להיות דבר כזה "מצלמה דיגיטלית" ועוד שלא יהיה צורך יותר לפתח תמונות בשביל לבנות אלבומים פיזיים אלא לראות זאת על גבי מסך המחשב (?!) - מי חשב על כך כלל ? ומחשב לא היה אצל כולם :-P אז אכן בתור ילדים בסוף שנות ה90' ותחילת המילניום (שנות האלפיים..:-o ) אני וחבר היינו קורעים את רחבי העיר, הפריפריה ובכל הזדמנות אחרת בכל מקום בארץ - המטרה הייתה צייד אחר רכבים לימים עברו קראנו להם "מיוחדים" שהרבה מקרים מתפרש היום בדיוק כמו אז, אספנות. בתור ילדים לא היה תמיד דמי כיס שרק חיכיתי ואלו הלכו ישר על פיתוח כמה וכמה גלילי פילם וקניה של עוד חדשים - אך ממה שכבר פותח להערכתי פותחו למעלה מ- 400 תמונות, וזה בלי קשר לזה שהיה גם אלבום נפרד ל"חיפושיות" ולכלים כבדים - "אוטובוסים\משאיות".

אך עם הפרדת כוחות גם מתפצל לו האלבום והאוסף לשניים, ולא תמיד זה שווה בשווה, לכן אני נשארתי עם חלק והוא עם חלק גדול יותר, אך אין זה משנה, התמימות וההתלהבות בתקופה שעשתה את וקידשה את המטרה הייתה שווה כל רגע ורגע, ומה רק לא הינו עושים ולאיזה חורים נכנסים ולחצרות :roll: ....

נכון להיום יש לי האפשרות להשיג את שאר האוסף, אך זה לא בסדר ראש העדיפויות בעיקר כשאתה כבר מזמן לא פנוי לדברים מן הסוג הזה :-) . (בדיעבד המחלה כבר מאז הייתה, ככל הנראה לא ניתן היה לאבחן זאת או לפתור ולמעשה זה הפך לימים אלו לסטייה ממשית ולהגשמת חלום)

לשואלים, עם התמימות של הימים ההם והתפתחות הטכנולוגיה, אני ממש לא מפתח תמונות ואני ממש כן מצלם ומחפש "אוצרות בחצורות", אמנם לא בכזאת נועזות (טוב כאן אני משקר קצת..) אך בכל הזדמנות אני לא מפספס והעדשה של המצלמה\נייד תופס, אפילו עושה אחת לכמה זמן צייד מתוכנן מראש לאחר שבחרתי מקום גאוגרפי\אסטרטגי (או נהפוך הוא זורם עם העיניים קדימה) ומתחיל לסרוק את השטח - תמיד מוצא רכבים מעניים - לא תמיד משתף בהכל :roll: .

נ.ב - ככה שצוות "חמישי חופשי" צריך לתת קרדיט להוגה הרעיון :wink: .

טוב ועכשיו אחרי ששפכתי את ליבי ניתן קצת תמונות, תאריכים ומידע אודות הרכבים;

***חשוב לי לציין, שיש לי בעיה ואני נגד לוחיות רישוי גלויות, אך אלו כבר לא ישנו הרבה, ואם כבר אז אפשר יהיה להתעשר היסטורית מיודעי דבר אודות האקסמפלרים הללו.

צולמה בתאריך 2.09.02 במושב במרכז, כשנגררה למקום ונזרקה ע"י בעליה - יומיים לאחר מכן התנפצו כל חלונות הרכב והיא נשרפה כליל (מעשה יד ילדים), הייתה שלמה על רוב חלקיה !

img4188f.jpg

צולמה בתאריך 18.05.03 באותו מושב במרכז, עדיין קיימת - העלתי השנה תמונה עדכנית של הטנדר עומד ככה עם עוד כמה רכבים כבר כמה עשורים.

img4189dv.jpg

צולמה בתאריך 18.05.03 בעיר במרכז הארץ, עמדה ככה שנים (האם מדובר בגלבוע ?), יש סיכוי קלוש שעוד קיימת במקום.

img4192e.jpg

צולמה בתאריך 24.02.03 באותה העיר ובאותו איזור גאוגרפי, בשטח מאולתר ל"מזבלת רכבים", הרכב לא קיים עוד וגם כאשר צולם לא רחוק באותם הימים "חברים" אחרים החליטו שכדי לנסות לעשות ממנה באגי, לפחות מבחינה חיצונית, חייב לומר שרוב חלקיה היו עליה לתמונת זכרון בראשי.

img4193l.jpg

img4194f.jpg

חג שמח ולילה טוב לכולם !

פורסם
לאות מחווה עם פעילות "פיברקלאב" אני מרגיש ביתר נוחות לשתף בפומבי את האוסף הכי שמור שיכול להיות - אלבום\אוסף תמונות ייחודיות (בתול לחלוטין - אף אחד לא ראה אותו).

עוד לפני שחברי צוות "חמישי חופשי" חשבו על הרעיון והקונספט, בטח לפני שהאתר קארס-פורום קם לאוויר, הייתי ילד בימים הולך מצלם ומפתח תמונות של רכבים שהיום כבר לא נראים, חלקם לעולם כבר לא נזכה לראות וחלקם הקטן מאוד עוד קיים וגם זה בתקווה גדולה מאוד. זה היה בעידן שמצלמה הייתה עם פילם שצריך להכניס, והוא הכיל עד 36 תמונות, שבתקווה וכולם יצאו כמו שצריך והשמש לא סנוורה או השחירה את הפילם, בדמיון לא היה שיכול להיות דבר כזה "מצלמה דיגיטלית" ועוד שלא יהיה צורך יותר לפתח תמונות בשביל לבנות אלבומים פיזיים אלא לראות זאת על גבי מסך המחשב (?!) - מי חשב על כך כלל ? ומחשב לא היה אצל כולם :-P אז אכן בתור ילדים בסוף שנות ה90' ותחילת המילניום (שנות האלפיים..:-o ) אני וחבר היינו קורעים את רחבי העיר, הפריפריה ובכל הזדמנות אחרת בכל מקום בארץ - המטרה הייתה צייד אחר רכבים לימים עברו קראנו להם "מיוחדים" שהרבה מקרים מתפרש היום בדיוק כמו אז, אספנות. בתור ילדים לא היה תמיד דמי כיס שרק חיכיתי ואלו הלכו ישר על פיתוח כמה וכמה גלילי פילם וקניה של עוד חדשים - אך ממה שכבר פותח להערכתי פותחו למעלה מ- 400 תמונות, וזה בלי קשר לזה שהיה גם אלבום נפרד ל"חיפושיות" ולכלים כבדים - "אוטובוסים\משאיות".

אך עם הפרדת כוחות גם מתפצל לו האלבום והאוסף לשניים, ולא תמיד זה שווה בשווה, לכן אני נשארתי עם חלק והוא עם חלק גדול יותר, אך אין זה משנה, התמימות וההתלהבות בתקופה שעשתה את וקידשה את המטרה הייתה שווה כל רגע ורגע, ומה רק לא הינו עושים ולאיזה חורים נכנסים ולחצרות :roll: ....

נכון להיום יש לי האפשרות להשיג את שאר האוסף, אך זה לא בסדר ראש העדיפויות בעיקר כשאתה כבר מזמן לא פנוי לדברים מן הסוג הזה :-) . (בדיעבד המחלה כבר מאז הייתה, ככל הנראה לא ניתן היה לאבחן זאת או לפתור ולמעשה זה הפך לימים אלו לסטייה ממשית ולהגשמת חלום)

לשואלים, עם התמימות של הימים ההם והתפתחות הטכנולוגיה, אני ממש לא מפתח תמונות ואני ממש כן מצלם ומחפש "אוצרות בחצורות", אמנם לא בכזאת נועזות (טוב כאן אני משקר קצת..) אך בכל הזדמנות אני לא מפספס והעדשה של המצלמה\נייד תופס, אפילו עושה אחת לכמה זמן צייד מתוכנן מראש לאחר שבחרתי מקום גאוגרפי\אסטרטגי (או נהפוך הוא זורם עם העיניים קדימה) ומתחיל לסרוק את השטח - תמיד מוצא רכבים מעניים - לא תמיד משתף בהכל :roll: .

נ.ב - ככה שצוות "חמישי חופשי" צריך לתת קרדיט להוגה הרעיון :wink: .

טוב ועכשיו אחרי ששפכתי את ליבי ניתן קצת תמונות, תאריכים ומידע אודות הרכבים;

***חשוב לי לציין, שיש לי בעיה ואני נגד לוחיות רישוי גלויות, אך אלו כבר לא ישנו הרבה, ואם כבר אז אפשר יהיה להתעשר היסטורית מיודעי דבר אודות האקסמפלרים הללו.

חג שמח ולילה טוב לכולם !

תודה על הסיפור, השיתוף וכמובן התמונות הנדירות!

שתי הערות:

1. הסדאן שצילמת זו כרמל. ההבדל בינה לבין הגלבוע הוא במספר הדלתות: לכרמל יש שתיים, לגלבוע ארבעה.

2. דווקא בגלל שהתמונות ישנות וככל הנראה לא רלוונטיות, אני חושב שיוחאי יכול להוסיף הרבה צבע באמצעות מספרי הרישוי והמידע שהוא יוכל לדלות מהן.

שוב, תודה!

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

אביעד,

תמסור מזל טוב לאבא הטרי מר ריימונד פנקר :wink:

• תוכן חדש...