Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות על רכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בהליך קנייה של רכב אספנות, אגרת הרישוי לטסט שולמה לצורך העברת הטסט.

כשניגשנו להעביר בעלות בדואר על הרכב לא היה ניתן להעביר בעלות מכיוון והשריון חסום.

בשיחת טלפון עם משרד הרישוי נאמר אותו הדבר וכי על בעל הרכב להגיע למשרד על מנת לגלות את הסיבה.

בעל הרכב אומר שאין לרכב עיקולים ואינו משועבד.

בבדיקה באתר המשטרה הרכב גם לא רשום כגנוב

מה יכול להיות הגורם שבגללה לא ניתן להעביר בעלות על הרכב?

הרכב שנת 66 אשר עמד שנתיים ללא טסט

פורסם
אני בהליך קנייה של רכב אספנות, אגרת הרישוי לטסט שולמה לצורך העברת הטסט.

כשניגשנו להעביר בעלות בדואר על הרכב לא היה ניתן להעביר בעלות מכיוון והשריון חסום.

בשיחת טלפון עם משרד הרישוי נאמר אותו הדבר וכי על בעל הרכב להגיע למשרד על מנת לגלות את הסיבה.

בעל הרכב אומר שאין לרכב עיקולים ואינו משועבד.

בבדיקה באתר המשטרה הרכב גם לא רשום כגנוב

מה יכול להיות הגורם שבגללה לא ניתן להעביר בעלות על הרכב?

הרכב שנת 66 אשר עמד שנתיים ללא טסט

שאלה שנשאלה המון פעמים , ואענה לך בקצרה ובדיוק.

הסר דאגה מליבך.

רכב אספנות שלא עבר מבחן שנתי(טסט) תקופה מסויימת , ננעל רישומית במחשב משרד הרישוי ולא ניתן לעשות כל פעולה .

מה לעשות?

בעל הרכב הרשום צריך לגשת למשרד הרישוי הקרוב , (עם תעודת זהות כמובן).

אומר לפקיד/ת הרישוי שברצונו לבצע העברת בעלות ועל כן לבטל במחשב סעיף -נעילת "תקנות תעבורה".

לאחר מכן גש עם המוכר במידי למשרד הדואר ובצע העברת בעלות.

זכור!

אל תדחה את העברת הבעלות מכיוון שאם לא מבוצעת העברת הבעלות תוך יום יומיים , נכנס שוב באופן אוטומטי במחשב סעיף "תקנות תעבורה" ולא ניתן יהיה לבצע העברת בעלות .

אני מקווה שההסבר הקצר והממצה לא יהפוף את הפוסט לשלושה עמודים.

בהצלחה.

צביקה מרגלית

פורסם

אכן הסבר ממצא תודה רבה צביקה בהחלט הורדת לי סלע מהלב..

הרכב שנרכש הוא סוסיצא קוביה שנת 66 במצב טוב אבל עדיין זקוקה לקצת אהבה. הרכב נקנה

כמתנת יום הולדת לאהא שלי ע״י כל הילדים (3)... הרכב במצב נסיע והגוף במצב מעולה. נשאר

לשחזר כמה דברים והיא תיהיה כמו חדשה.

תודה רבה שוב צביקה!

דרך אגב איך אני מצרף את אבא שלי למועדון ה 5??

פורסם
אכן הסבר ממצא תודה רבה צביקה בהחלט הורדת לי סלע מהלב..

הרכב שנרכש הוא סוסיצא קוביה שנת 66 במצב טוב אבל עדיין זקוקה לקצת אהבה. הרכב נקנה

כמתנת יום הולדת לאהא שלי ע״י כל הילדים (3)... הרכב במצב נסיע והגוף במצב מעולה. נשאר

לשחזר כמה דברים והיא תיהיה כמו חדשה.

תודה רבה שוב צביקה!

דרך אגב איך אני מצרף את אבא שלי למועדון ה 5??

צלצל למשרד המועדון לטל. 03-7318818 תענה לך סמדר - מזכירת המועדון.כמה מילים איתה , ואבא שלך חבר מועדון.

ברוך הבא בצל קורותינו.אוסיף עוד פרט קטן, סוסיתא קוביה שנת 1964 זה היה הרכב הראשון בבעלותי וחרשתי איתה את מדינתינו לאורכה ולרוחבה.

בכל בעיה בנושא אספנות , פנוי לעזרה בטל. 050-2592839 תרגיש חופשי להתקשר.

בהצלחה.

צביקה מרגלית

• תוכן חדש...