Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חריטה ב-FIESTA '95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

OK, אז יש לי כמה שאלות:

1. מה זה בדיוק חריטה ומה עושים בה?

2. זה מגדיל נפח מנוע, אני לא מבין בדיוק?

3. זה אפשר ברכב המצויין בכותרת?

4. כמה בדר"כ עולה כזה "טיפול"?

5. אם כבר פתחתי פה נושא, יש לכם אתרים ישראלים עדיף מאזור המרכז עם פול בודי קיטס לרכב כמו שלי, והאם צריך גם לזה רישיונות?

**חיפשתי בפורום ולא מצאתי מספיק מידע, וכן אני מודע להשלכות מבחינת ביטוח.

פורסם

בלי לזלזל, אם זה מה שאתה שואל אתה לא בדיוק צריך את זה.

אבל אתה צריך להגדיר למה אתה מתכוון, יש כמה סוגי חריטות בכמה מקומות, כך שקה להסביר על הכל, וחריטה לא מחייבת הגדלת נפח מנוע, שוב תלוי איזו חריטה.

פורסם
בלי לזלזל, אם זה מה שאתה שואל אתה לא בדיוק צריך את זה.

אבל אתה צריך להגדיר למה אתה מתכוון, יש כמה סוגי חריטות בכמה מקומות, כך שקה להסביר על הכל, וחריטה לא מחייבת הגדלת נפח מנוע, שוב תלוי איזו חריטה.

המטרה העיקרית שלי היא להגדיל נפח מנוע, הזמנת מנוע גדול יותר היא בעייתי מבחינת רישיונות, לכן חשבי על האופציה של חריטה.

אודה לך אם תוכל לתת לי יותר מידע בנושא!

פורסם
המטרה העיקרית שלי היא להגדיל נפח מנוע, הזמנת מנוע גדול יותר היא בעייתי מבחינת רישיונות, לכן חשבי על האופציה של חריטה.

אודה לך אם תוכל לתת לי יותר מידע בנושא!

זה עולה יותר מהרכב עצמו, במידה ועושים עבודה טובה, במידה ולא אתה הולך לבכות על כל מה שתשקיע, כי יהיו הרבה בעיות.

פורסם
זה עולה יותר מהרכב עצמו, במידה ועושים עבודה טובה, במידה ולא אתה הולך לבכות על כל מה שתשקיע, כי יהיו הרבה בעיות.

זה בסדר שהוא עולה יותר מהרכב עצמו גם ככה אחרי הוא ילך לפירוק או משו..

דיברתי עם אבא שלי והוא אומר שכשהרכב היה אצלו אז עושה שני טיפולי OVERALL ובשניהם עשו חריטה להרחבת נפח מנוע, איך אני יכול לדעת את הנפח מנוע הנוכחי?

פורסם

הוא לא הבין או שאתה לא הבנת, שעושים אוברול ועושים חריטה כביכול לצילינדרים זה לא מגדיל את נפח המנוע במושג שאתה מכיר.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

רשמתי עוד מהתחלה שצריך להגדיר את סוג החריטה.

במקרה המתאור החריטה היא אובר סייז בכדי לתקן ולפצות על חוסר ישור או אחידות בין הרכיבים בגלל הבעיות בבוכנה, אכן הם מביאים מידה טיפונת יותר גדולה.

אז אם היה נגיד 1390 היום זה 1405 או משהו כזה, זה לא מה שיגרום לשינוים שאתה תרגיש בנסיע.

הגבתי נכון, זה פורום שיפורים, אילו זה היה נרשם בפורום אחזקה אזי הוא היה הבסדר ואני זה שמטעה.

• תוכן חדש...