Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון בדיקה בחדרה ( 4X4 )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש למחר מכון בדיקה באזור חדרה. מכירים מכון אמין ?

אני צריך בדיקה טובה מכיוון שמדובר ברכב 4X4.

תודה

Honda CRV 2009

Mazda 2 2010

פורסם

המוכר הציע שנלך למכון הרישוי בנתניה, מכיוון שזה ליד מוסך הונדה ששם הוא מטפל ואני אוכל לקבל את כל ההיסטוריה של הרכב.

מישהו יודע האם הם אמינים?

Honda CRV 2009

Mazda 2 2010

פורסם

יכול להיות שיש לו קשר לבעל המכון,

יש לך את "רשוי חן" בפרדס חנה שהוא גם מכון בדיקה,

מה שאני ממליץ לך, אם אתה מאיזור חדרה, לך לקובי כהן,

הוא בעל מוסך בחדרה, הוא מאוד מקצועי ואמין, - תן לו שיסתכל על הרכב,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

על איזה רכב מדובר ?

לא ממליץ על אף מכון. הדו"ח שלהם הוא סוג של כסת"ח שאם אתה לא מבין טכנית, אתה מתקשה להבין האם הרכב טוב או "עגלה".

ואם אתה מבין, אז אתה לא זקוק להם. מכסימום מוסך שמתמחה בסוג הרכב ויודע היכן נקודות התורפה שצריך לחפש.

רענן

פורסם

מדובר בהונדה CRV שנת 2009.

לפי מה שראיתי לא נראה שהוא היה בשטח , אין מיגון למרכב התחתון.

אני מאזור הדרום ואין לי מושג לגבי מכון בדיקה. המוכר אמר שהמכון רישוי נמצא ליד מוסך מורשה הונדה,

מכיוון שאני ביקשתי שיוציא לי ספר טיפולים מלא.

כשדיברתי עם מוסך הונדה ברחובות הם אמרו שעולה בדיקה 180 ש"ח + מעמ והמסוכניק שלהם יזהה מיד בעיות ברכב.

אבל עדיין הוא הציע לבדוק המכון בדיקה לבדוק את מצב השילדה - מה שנראה לי באמת מוזר מה הם לא יודעים לבדוק שלדה? או שסתם לא רוצים לקחת אחריות?

Honda CRV 2009

Mazda 2 2010

פורסם

תכלס אתה קצת בבעיה.

הונדה CRV זה ג'יפון הנעה קידמית (בנגוד לכול יתר הג'יפונים והג'יפים) עם תגבור לאחור בהתאם לצורך.

עקרון העבודה של הטרנספר (היחידה שמווסתת את ההינע בין הסרן הקדמי והאחורי) דומה לדפרנציאל מוגבל החלקה ויסקוזי.

מה זה אומר,

שבדיקה רצינית של מע' ה 4X4 יכולה להעשות רק על דינמומטר הכולל צמד גלילים לסרן הקידמי והאחורי.

בחדרה והאזור אין מתקן כזה. בכלל זה מתקן מאוד לא שכיח.

באזה"ת של פרדס חנה (קרוב מאוד לחדרה) יש את מוסך אנדרו. ארנון (בעל המוסך) הוא מומחה לג'יפים.

בעבר ראיתי שהוא מטפל ב CRV .

מוסך אנדרו סגור בימי שישי (בכלל מחר כול ג'יפאי ומכונאי ג'יפאים בחופש. יש מפגש ג'יפולוג בתל חדיד)

בהצלחה בבדיקה

רענן

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...