Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,לפני שבוע קניתי מערכת ב3000 שקל(ביחד עם התקנה) לטויוטה קורולה,שומעים מעולה והכל וזה עוד עם רדיו דיסק מובנה.. עכשיו טיפה התחלתי להתעמק בנושא.. ורציתי לבדוק אם יכלתי להביא משהו יותר טוב במחיר הזה : זאת המערכת שרכשתי:

מגבר : Crunch ‏P1 5000.5

סאב:JBL1041D

רמקולים אחורים:S4.69.3 Lightning Audio

קומפוננט:GTO6508C JBL

מערכת שבדקתי-לפי דעתי הרבה יותר מרשימה :

מגבר- BossD1800.5

סאב: ‏12 ‏אינטש CVR12 Kicker

רמקולים אחורים:INFINTY REF9623I

קומפוננט:TEMPO6 MOREL6.5

מחיר שבדקתי ביחד זה בערך 2600 כמובן בלי התקנה.. עכשיו השאלה אם שווה לי באמת לנסות להחליף או להסתפק במה שיש לי

תודה לעוזרים ! ושנה טובה :)

פורסם

ברור שמדובר במערכת לרכב, ולא במכונת תפירה לסלון.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=442209

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...