Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פולו קלאסיק מ98 1.6 ידני aft

לאחרונה, אם אני לא מניע את הרכב יותר מ24 שעות, או שדי קריר הוא לא מניע חלק והעניין דורש כמה נסיונות.

יש לי 3 חשדות.

1. איזור המצערת ( חיישן\מנוע צעדים או שניהם, ניקוי עשיתי פעמים, עזר מאוד לבעיה שהייתה בנסיעה עצמה )

אלו דורשים חשמלי רכב ולא מכונאי רגיל ?

2. דסטריביוטר\מפלג, יכול להיות שהפינים והחלק המסתובב צריכים להתחלף בחלקים חדשים, שיפוץ כללי של המפלג.

3. סליל הצתה.

אם מישהו יודע מה העליונות של החלקים\חלקים ועבודה אני אשמח לדעת, זה יעזור לי מאוד.

בתודה מתן

פורסם

אם תתחיל להחליף חלקים סתם,תשקיע מאות או אלפים לא מעטים ואולי לא תפתור את הבעיה.

יכול להיות שהבעיה נובעת מאחד החלקים שכתבת ויכול גם מאוד להיות שלא.

כדי לפתור את הבעיה, הייתי ממליץ לך לגרור את הרכב למוסך,שמתמחה בדגם,להשאיר את הרכב ללינת לילה במוסך ושם בבוקר יחברו מכשיר אבחון,יניעו את הרכב ויוכלו להצביע על כיוון לפתרון הבעיה.

זו גם הסיבה,שאיני נוקב במחירים עד שאין אבחון מדוייק-אז יודעים מה התקלה,מה צריך להחליף ואפשר לתת הצעת מחיר+-.

אם אתה מאיזור המרכז,פנה למוסך רון חבר הפורום לאבחון ותיקון התקלה /ות ברכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...