Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפקידו של שסתום הפריקה ברכבים בעלי מגדש טורבו הוא סה"כ לפרוק אויר דחוס החוצה, ולמנוע את כניסתו לצלינדרים.

כלומר אתה לוחץ על המצרעת בשלב מוסיים הטורבו נכנס לפעולה, לאחר מכן אתה רוצה להאט לדוגמא, אז אתה עוזב את המצרעת ובשלב זה השסתום נפתח ופורק את האויר שנדחס החוצה.

פורסם

שסתום פריקה נועד בכדי שהטורבינה לא תהרס כאשר האוייר חוזר אחורה כשהמעצרת נסגרת !!

כלומר שמורידים את הרגל מהגז והמעצרת נסגרת אז האויר הדחוס שנשאר בחלל הצינורות שבין השבלול למעצרת משתחרר ע"י שסתום פריקה שעושה את הרעש היפה "פסססס"

JDM :twisted:

פורסם

אני יודע שללא שסתום פריקה הסעפת עלולה להינזק מלחץ יתר כשהמצערת סגורה לכן יש להוריד ממנה את העומס של אוויר שלא נכנס לצילינדרים ויש לפטשססס אותו החוצה.

ים long time no

פורסם
תפקידו של שסתום הפריקה ברכבים בעלי מגדש טורבו הוא סה"כ לפרוק אויר דחוס החוצה, ולמנוע את כניסתו לצלינדרים.

כלומר אתה לוחץ על המצרעת בשלב מוסיים הטורבו נכנס לפעולה, לאחר מכן אתה רוצה להאט לדוגמא, אז אתה עוזב את המצרעת ובשלב זה השסתום נפתח ופורק את האויר שנדחס החוצה.

ממש לא !

אויר לא יכנס לצילינדר כשהרגל לא על הגז

וכשהרגל לא על הגז המיצערת סגורה...אז איך יכנס אויר..כמו כן בצד של הצילינדרים ובמעלה הסעפת יניקה יתבצר וואקום במיקרה הזה

הסיטואציה היא שכאשר עוזבים רגל מהגז והמיצערת ניסגרת הטורבו עדיין מיסתובב ודוחף אויר

לאויר אין לאן ללכלת כי המיצערת סגורה ולכן יווצר גל החזר אויר בכיוון ההפוך

אם היתה גדישה נמוכה אז פשוט האויר שחוזר לטורבו יגרום לו להאט מאוד ואז כשתירצה ליליחוץ על הגז תהיה לך השהיית טורבו גדולה יותר

בגדישות גבוהות אפשר להגיע למצב שהאויר החוזר אל הטורבו יגרום נזק למניפות וכמובן שגם יכול להיות נזק לצנרת גדישה

השסטום פריקה פורק את האוי ר הזה או לנקודה ליפםני הטורבו או אל מיחוץ למערכת ובמיקרה הזה מקבלים אפצ'י

כ-א-פ-י-ש ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא בהכרח אפצ'י, כ-ל מערכת פורקת בצורה כזאת או אחרת ו90 אחוז מהמערכות שמגיעות מהחברה לא עושות שום אפצ'י, אפצ'י זה גימיק נטו, יש שסתומים מקצועיים מאוד שיעשו את העבודה על הכיפאק בלי שום רעש מיותר....

פורסם

יש לי שסתום שקיבלתי מהחברה

כמה יעלה לי להתקין אחד חזק יותר או איך אני עושה שיהיה יותר רעש של "פססססססססססססססס: )

תודה מראש , שבת שלום

• תוכן חדש...