Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי ביואיק לקרוס 2006 ,ברצוני להחליף את השמן ולפי מיטב הבנתי זה השמן המומלץ לרכב הנ"ל 5W30.

היום רכשתי את הגלון שמן הזה ושהסתכלתי בגוגל הבקבוק מופיע בכמה צבעים יש את השחור ואת הזהוב שאני רכשתי.

מה ההבדל בינהם והאם זה שמן מומלץ לרכב שלי?

יש סיכוי שהשמן שקניתי הוא לא מקורי?

אשמח מאד לקבל עצות.

מצרף תמונה של המיכל שמן שקניתי.

תודה.

DSCF6954.jpg

פורסם

דרך אגב יש לך במחשב רכב הודעה על אורך חיי מנוע וכמה נשאר עד שמחליפים אותו.

ואם כבר מדובר על הלהקרוס, מה התצרוכת דלק שאתה מקבל עירוני ובינעירוני (אמיתית בבקשה).?

פורסם

תודה,מכיר את הפונקציה שמודיעה מתי להחליף את השמן,רציתי להחליף בכל מקרה שמן ופילטר.

מישהו מכיר את השמן הזה?

לגבי תצרוכת דלק ורק אמיתית,אז עירוני 1ל6

בין ערוני 1 ל 11

תודה.

פורסם

כן זה שמן מוכר ומקורי של AC Delco.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
דרך אגב יש לך במחשב רכב הודעה על אורך חיי מנוע וכמה נשאר עד שמחליפים אותו.

ואם כבר מדובר על הלהקרוס, מה התצרוכת דלק שאתה מקבל עירוני ובינעירוני (אמיתית בבקשה).?

מתי באמת כדאי להחליף את השמן? אצלי זה מופיע באחוזים ואני ב75%

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
תודה,מכיר את הפונקציה שמודיעה מתי להחליף את השמן,רציתי להחליף בכל מקרה שמן ופילטר.

מישהו מכיר את השמן הזה?

לגבי תצרוכת דלק ורק אמיתית,אז עירוני 1ל6

בין ערוני 1 ל 11

תודה.

מעניין אותי מאד האם מדובר בדגם בעל המנוע הוותיק בנפח 3800 או ה-3600 (של קדילאק)? איך אופי הנסיעה שלך בעירוני?

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

תודה לעונים.

אז לפי מה שהבנתי זה השמן המקורי,האם הוא באמת טוב ומומלץ לשימוש במנוע שלי?

יש שמן שמתאים ובאיכות טובה יותר?

בכל מקרה זה השמן שגם אמרו לי במוסך מורשה להשתמש,למרות שאצלהם הוא בבקבוקים של 1 ליטר ובצבע שחור.

תודה.

פורסם
האם לשים את השמן הנ"ל או שיש שמן טוב יותר להציע?
על פניו השמן נראה תקין לחלוטין חוץ מהתקן הטיפה מיושן SL, שהיום כבר מדובר על SN. גם אני נתקלתי בבעיה דומה לשלך שניסיתי לעזור לחבר שמחזיק בשברולט מונטה קרלו, לא הבנתי מי היבואן של השמן AC Delco? מה פירוש ההבדל בצבעים? ולמה שמן מיצרן אמריקאי מחזיק בתקן אמריקאי מיושן יחסית (SL)?

לאור השאלות הרבות שעלו לי בהקשר השמן העדפתי לבחור במותג -אמריקאי- אחר וזאת הרשימה שהכנתי בשבילו ומתאים גם לך:

סינתטי מלא

Valvoline SynPower 5W30

Royal Purple 5W30 (כבר לא רלוונטי עקב עליית המחירים החדה שהיבואן עשה)

Motorcraft SAE 5W-30 Full Synthetic

חצי סינתטי:

Motorcraft SAE 5W-30 Synthetic Blend

Kendall 5W30 GT-1 High Performance

• תוכן חדש...