Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית גדולה 60000-65000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

לאחר שקראתי רבות בפורום על המכוניות בקטגוריה, צימצמתי את האפשרויות לרכבים הבאים, אשמח אם תעזרו לי בהתלבטות.

פאסאט 2007-2008 2000 FSI קומפורטליין טיפטרוניק.

סובארו B4 2007-2008 (אולי הסטיישן).

ירדו מהפרק לצערי: מונדאו 2007-8 (בגלל צריכת דלק גבוהה), מאזדה 6 (החדשה), הונדה אקורד (יקרות...).

הדגשים החשובים לנו במכונית:בטיחות, חסכון בדלק, אמינות, והוצאות אחזקה סבירות. כמו כן, שהמושב האחורי יוכל להכיל 2 כסאות תינוק ומבוגר בנוחות. כרגע אנו נוהגים בפוקוס 2003 (שאנו נהנים ממנה מאד, אגב) אך היא מעט קטנה לנו. הנסועה השנתית-20000 ק"מ בשנה, + - .

הרכב מיועד להתנהלות משפחתית רגועה, הצד הספורטיבי פחות מעניין אותנו.

אם ישנן אופציות טובות יותר מאלו שציינתי, אשמח שתאירו את עיניי.

תודה.

פורסם

רק שתדע שגם ה B4 לא נחשבת חסכונית ואולי אפילו פחות (מהמונדיאו, למשל)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

תכניס לשיקול פיג'ו 407.

אני קניתי מלובינסקי, וקיבלתי בנוסף אחריות יצרן (על כל המכלולים) למשך שנתיים.

בסה"כ רכב מאוד נוח, מפנק, ומעולה.

פורסם

הB4 קצת יותר בזבזנית משאר הקטגוריה ב10% בערך בגלל ה4X4 שבתכלס אין לזה כ"כ שימוש בארץ, במיוחד בנהיגה רגוע.

ראיתי כאן B4 כחולה 2008 בפורום מכירה שהבחור רוצה סביב ה 63K שמהחירון 78+-, ובכלל מכמה תגובות כאן בפורום הבנתי שהשוק של המנהלים מת, ככה שאתה יכול לחתוך במחיר,(כנל לגבי האוקרד, מישהו כתב שהוא לא מקבל טלפון אחד, אז יכול להיות שכן תשיג אחי בכסף שלך)

תבדוק את מחירי הביטוח, האוקורד בדר"כ יקרה משמעותית.

גרמניות לא הייתי כ"כ מתקרב בגלל עלויות אחזקה גבוהות יותר ויש פוטנציאל טוב לבעיות.

המונדאו דווקא כן נחשבת אמינה ומפנקת עם עלויות אחזקה סבירות.

לפי מה שהבנתי שברולט מליבו תצרוך לך דיי דומה ל B4 בנסיעה רגוע, עלויות אחזקה דיי זולות, רכב מרווח מאוד וחזק.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אני הייתי בודק גם אוונסיס.

אבל, לצרכים שלך יכול להיות שמתאים יותר מיקרוואן.

בנוסף, אם אתה לא נעול על "מנהלים", רנו פלואנס מאוד מרווחת, ואולי תמצא אחת במחיר קרוב לשלך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...