Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק שתדעו שאני מגיע למקום רואה משרדים מפוארים,כולם על מדים לבנים אני בורח-אני מבין שמי שאמור לשלם ולממן את כולם שם זה אני כלקוח.

צופה כבר שיקרעו אותי במחיר.:idea:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

רועי שלום רב,

אתה מוזמן לבוא לבקר אותי בקיטון שלי ותתרשם מ"הפאר" בעצמך. הקפה עלי.

לעומת זאת, את הלקוחות אנו מכבדים במקום נאה ואנו מכבדים אותם בלבוש נקי ומכובד.

אבי וייזל

http://www.felix.co.il

פורסם
רק שתדעו שאני מגיע למקום רואה משרדים מפוארים,כולם על מדים לבנים אני בורח-אני מבין שמי שאמור לשלם ולממן את כולם שם זה אני כלקוח.

צופה כבר שיקרעו אותי במחיר.:idea:

רק שתדע, עלות המדים למעביד היא יותר נמוכה מלשלם ביגוד.

תפקיד משרדים מסודרים הוא לעשות סדר על מנת לחסוך עלויות של בארדק. אתה כלקוח לא רק שלא משלם יותר בגלל זה אלא אפילו פחות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

המכנסי עבודה עם הברכיות זה דבר מגניב!!!! אני חייב כמה כאלו!

עזבו אותי יצוגיות, אני מחפש פראקטיקה בתור עובד!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

כל הכבוד לכם, ככה צריך להיראות. יש תור ארוך של מוסדות שצריכים ללמוד מכם.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

כלקוח קבוע של פליקס הנני מוכרח לומר, כי הרובד הגלוי בתרבות הארגונית של עסק זה הכולל בין היתר את המדים ,אכן תומך בשאר הפרמטרים הארגוניים, ביניהם מקצועיות, זמינות, אופי שירות ועוד.

משפחתי מטפלת נכון להיום בשלוש רכבים שונים במוסך זה, כאשר נציג השירות הקבוע שלנו הוא רפי אילוז (התותח...:-D).

הלוואי וירבו מוסכים בארצנו כמו פליקס שיראו בשירות מקצועי אסטרטגיה עסקית ברת קיימא.

זמין 8)

• תוכן חדש...