Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא רכב משומש מחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי לחפש "נושאים" כאלה באינטרנט אבל לא מצאתי משהו שממש יעזור לי. ובאמת שזה חשוב לי.

לא כל כך הבנתי את העניין של השנתיים. אם נניח אני רוצה לייבא מאזדה RX7 משנת 96 במחיר עלוב אז זה אומר שאני לא יכול? למה?

המאזדה זה רק דוגמא אני רוצה לייבא סיטרואן וולקן מאירופה

drive like a LADY, shift like a BOSS

פורסם

אתה יכול לייבא לארץ רק רכבים שנמצאים עד שנתיים על הכביש(שנת יצור 2010 ומעלה) או רכבי אספנות בלבד.

אין אפשרות להביא לארץ רכב משנת 96 או משהו מאיזור השנים האלו.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

בענין הכותרת: יבוא הוא תמיד מחו״ל.

בענין ההודעה: רכב משומש שנת ייצור 96 תוכל לשחרר במכס רק לאחר שתרשום אותו כרכב אספנות בשנת 2026. (כשיהיה בן 30).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אתה יכול לייבא לארץ רק רכבים שנמצאים עד שנתיים על הכביש(שנת יצור 2010 ומעלה)

עד 24 חודשים מתאריך הייצור של כלי הרכב ולא מתאריך הרישוי שלו במדינה זרה.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

ואם יש לי אזרחות אירופאית נניח ואני עובר לגור באירופה שנה, רוכש רכב ואז חוזר לארץ. אני אוכל להביא איתי את הרכב?

drive like a LADY, shift like a BOSS

פורסם

לעולים חדשים היה לפחות זכות להביא איתם רכב שהוא יותר משנתיים. אם יש לך אזרחות ישראלית כבר, לא תוכל להיות עולה חדש, לכן התשובה היא כנראה ״לא״ :) . אם תהיה ״תושב חוזר״, שזה הרבה יותר משנה בחו״ל, אז יהיו לך כל מיני הקלות, אך לא בנושא של רכב, למיטב זכרוני.

• תוכן חדש...