Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת מעניין אותי לדעת איך עובד התא דואר הזה.

האם הוא מכיל חבילות עד גודל מסויים? מה הגודל?

כמה עולה בערך?

והאם זה ימנע ממני לעמוד בתור לפעמים חצי שעה-שעה?

לא זוכר מחיר, אבל את כל הנתונים הללו תוכל לקבל באתר דואר ישראל. לא ייכנסו לתא הדואר חבילות גדולות; שכירות התא היא יותר בכדי למנוע הפלת האשמה על הדוור. כך חובת ההוכחה היא עליהם והם לא יכולים להגיד ש- "הדוור שם אצלי בבית, אבל כניראה זה נגנב ואין להם שליטה על זה בלה בלה" ועוד כול מיני סיפורי סבתא.

כבר בדקתי באתר הROYALMAIL ואין נתונים עם הקוד שקיבלתי (RR123456789IL).

את הקוד הזה עליך להקיש אצלנו, בדואר ישראל.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

2 הסנט שלי:

אני הזמנתי מאיביי מעל ל180 הזמנות.

רק 2 הזמנות לא הגיעו כמו שצריך. אחת לא הגיעה כלל, ואחת הגיעה בחבילה קרועה (ועם מדבקה של דואר ישראל שהחבילה ניזוקה באשמתם, בצירוף פרטים ליצירת קשר לצורך קבלת פיצוי- חבילה מבוטחת).

כל השאר- הגיעו ללא בעיות. אמנם היו מקרים בודדים שהפריט הגיע לאחר 30-35 יום, אך הרוב המוחלט הגיע תוך 20 יום לכל היותר. ו95% הגיעו מסין.

מה לא הזמנתי: שלל כיסויים ואביזרים לסלולרי, כמות לא קטנה של פנסי לד רבי עוצמה לראש שעולים שליש ממחירם בארץ, חלפים קטנים לרכב ועוד. ומעולם, למעט 2 המקרים הנ"ל- לא היו בעיות.

איך זה ייתכן (אגב, כל הדואר עובר דרך סניף רחובות)?

אני גר במושב ולא בעיר. כך שכל הדואר נכנס לתיבה אטומה הנפתחת במפתח/ חבילות גדולות נמסרות למשפחה ביישוב שמעבירה אותן אלי. כך שאין פה סיכוי ל"היעלמות" החבילות בסגנון מה שפרנקוס כתב. כך שנראה שהסיבה העיקרית להיעלמות חבילות קטנות היא גניבה אפשרית, וחבילות גדולות יותר פשוט תלויות בחסדיהם של הסניפים המקומיים.

אמנם מתוך ה180 ההזמנות היו גם בעיות אחרות, אך הן לא קשורות למשלוח (מוצרים שהתגלו כזיוף/ לא תקין/ שונה ממה שהוזמן).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

כן, נו, זה היתרון במקומות ה"נידחים".

בכלל, אני מקנא באלה שיש להם ד.נ. - כל חבילה או מכתב בתוך הארץ מגיעים לשם תוך יום גג,

כשאני שולח מירושלים לירושלים עובר לפעמים... שבוע! :shock:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הדואר באמת מגיע אלינו תוך יומיים גג! כך שלמשל כאשר אנחנו קונים משהו- תמיד הדואר הרגיל מגיע מהר יותר מהרשום, משום מה.. :shock:

לא כל יום לומדים משהו חדש.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

בד"כ אני תמיד מקבל את המוצרים שלי מ EBAY.

הפעם, עשיתי קנייה קטנה למכשיר נייד שלי לכמה מגני מסך וכדומה וכרטיס קול USB שעלה 25 דולר.

מתוך 7 הזמנות הגיעו רק 4 וכבר עברו חודשיים וחצי, הכרטיס קול לא הגיע, בדואר אין שום רישום למשהו כזה שהגיע לשם (קופסה גדולה יחסית), מגן לפלאפון אחד לא הגיע, כיסוי נרתיק לפלאפון לא הגיע, ואני עכשיו מחכה כבר ל 2 מוצרים חדשים שיגיעו, את הכרטיס קול כבר ביטלתי וקיבלתי חזרה את הכסף, ומשום מה הגיע אלי איזשהו מגן לאייפון עם סוללה, הכתובת אמנם לעיר שלי אבל השם והשם משפחה בכלל לא בכיוון.

אנשים פשוט אדיוטים שם ולא פלא למה אחרי זה השולחים מחו"ל לא מעוניינים לשלוח לכאן דברים.

Opel Adam S 2017

פורסם

בתור EBAYER כבר 8 שנים, אני יודע בדיוק למה אותה חנות חסמה את ישראל,

בעקרון שהם שולחים דרך USPS, המספר לא מראה מסירה (למעשה המספר מראה רק יציאה מארה"ב ומשם אין יותר מידע).

הישראלי הממוצע (לשמחתי אני גאה לומר שאינני חלק מהקבוצה הזו) יודע בעיקר לעשות בלאגן ולצעוק, אז מה עושה אדון ישראל ישראלי - פותח DISPUTRE בפאיפאל 5 ימים אחרי שהזמין (כדי לבטח את עצמו שחס וחלילה לא יגיע) ואחרי שבוע בערך שהמוצר מגיע, הוא אומר לעצמו "היי .. באתר רשום שזה לא הגיע עדיין .. נשאיר את הדיספיוט פתוח" - ואז באופן מפתיע (או שלא) הוא מקבל את כספו בחזרה , כי PAYPAL רואים שהמוצר לא הגיע (למרות שבתכלס הוא הגיע, פשוט אין דיווח)

בקיצור, לצערנו הרבה מאוד ישראלים (ולא רק ישראלים) משתמשים בחוסר הדיווח של רשות הדואר לגבי פריטים כאלו.

נתקלנו במשך השנים בלא מעט מוכרים שסגרו שעריהם בגלל שכבר עשרות פעמים פתחו עליהם DISPUTE והם לא קיבלו כסף (הגדילו אנשים שעוד העיזו לכתוב שהמוצר לא טוב ואז הגישו CLAIM שהמוצר לא הגיע)

אם מישהו רוצה באמת לקבל את כל הדואר שלו - אני ממליץ בחום לקנות תיבת דואר אישית (עולה בערך 270 שקל לשנה), ממלאים בטופס את הכתובות משלוח (עד 5 כתובות, כולל כתובות של דירה שעברתם וכו') - וכל דואר שיגיע לכתובות האלו, יועבר באופן אוטומטי לתיבה - אם זה מכתב זה יחכה שם, אם זה חבילה גדולה - יחכה שם הפתק האדום המוכר.

מעולם לא קרה שלא קיבלתי חבילה שעברה את גבולות ישראל (מעולם הדואר לא איבד לי חבילה)

פורסם

אני קונה המון דברים באיביי, ונדיר מאוד שאני נתקל במוכר ששולח Wolrdwide אבל לא שולח דווקא לישראל. האמריקאים באופן כללי לא אוהבים לשלוח מוצרים לחו"ל, כי כנראה לא רק אצלנו דברים נעלמים בדואר.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
(הגדילו אנשים שעוד העיזו לכתוב שהמוצר לא טוב ואז הגישו CLAIM שהמוצר לא הגיע)

:lol: :lol: :lol:

מכל ה-20 פלוס מוצרים שהזמנתי, רק אחד לא הגיע. התבעסתי קצת, וניסיתי לשאול את החברה מה הם מציעים לעשות (יחסית חדש בתחום ההזמנות מאיבי). אמרו לי שהם שולחים לי חדש לא עלות, בתוך שעה (!).

אמרתי להם שאני מרוצה מאד מהשירות, אבל שיחכו יחד איתי לסוף השבוע, ואז נראה (חודש וחצי לאחר ההזמנה).

אני מוכרח לציין שהם הופתעו מהתגובה שלי...

לצערי, המוצר לא הגיע, וביקשתי מהם שישלחו אחד חדש. איזה שטות ב-3$, כך שלפחות הם לא הפסידו הרבה. את הכיסוי (שהם שלחו שוב) קיבלתי אחרי כחודש, אבל כבר לא יכלתי להשאיר להם פידבק. זה ממש ביאס אותי, אני הייתי מאד מאד מרוצה מהם.

שלחתי להם שאלה על איך אני יכול להשאיר להם פידבק, אבל הם לא טרחו לענות לי :cry:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שלחתי הודעה ל MEElectronics

וזאת התגובה שלהם:

Thank you for the message^^ In this processing of set up with Israel mailing service, we have to shut down Israel for a while. Sorry about it.

פורסם

מנסיון של עשרות אם לא מאות של פריטים שהזמנתי מסין ורק אחד שלא הגיע,אני חושב שכמו שציינו פה הבעייה לא בסין אלא בארץ.הסינים לא יקלקלואת הרפיוטשיין שלהם באיביי ומערכת המשלוחים שם היא מדוייקת ויעילה מאוד.הבעייה נעוצה כנראה בדואר בארץ שמנסים לדחוף את זה לתיבת הדואר ,האריזות שמגיעות מסין הן בצבע חום ולכן מי שמכיר יכול פשוט לעבור ולגנוב את זה מהתיבות דואר.אגב לאחרונה גם פריטים שבעבר היו מחכים לי בסניף מגיעים לתיבת הדואר ולדעתי רק בדרך נס הם לא נגנבים.

פורסם
2 איך זה ייתכן ?

הדואר בסדר. זה לא נגנב בדואר.

זה שהזמין את המוצר, וקיבל אותו שולח ריג׳קט בטענה שלא קיבל את המוצר, ומקבל כספו בחזרה.

זה נקרא לגנוב / לרמות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אנקדוטה: לפני שבועיים קניתי מבחור בארה"ב כמה כלים משומשים (לא באי-ביי)

והוא שלח אותם לפני שתיאמנו בכלל את אופן התשלום. :shock:

התגובה שלו לתגובה ההמומה שלי: כשהכלים יגיעו אליך, בדוק שהם בסדר, וצור אתי קשר.

בסוף שילמתי עם כרטיס אשראי, בשיחת טלפון, כמו פעם.

איך שהוא הצלחתי להתאפק, ולא אמרתי לו שהתנהלות כזאת עם ישראלים

היא משהו שגובל בהתאבדות.:-(

מ.ש.ל.:

ביום ה-45, פתחתי כמובן קייס באייבי וכשראיתי שהיא הגיעה, ישר סגרתי אותו ואפילו הייתי יותר הוגן מזה והשארתי פידבק חיובי, כאשר ההגיון אמר להשאיר פידבק שלילי או ניטרלי לכל היותר.

הגיון. הגיון!!! איזה מוח מעוות צריך בשביל הגיון שכזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אנקדוטה: לפני שבועיים קניתי מבחור בארה"ב כמה כלים משומשים (לא באי-ביי)

והוא שלח אותם לפני שתיאמנו בכלל את אופן התשלום. :shock:

התגובה שלו לתגובה ההמומה שלי: כשהכלים יגיעו אליך, בדוק שהם בסדר, וצור אתי קשר.

בסוף שילמתי עם כרטיס אשראי, בשיחת טלפון, כמו פעם.

איך שהוא הצלחתי להתאפק, ולא אמרתי לו שהתנהלות כזאת עם ישראלים

היא משהו שגובל בהתאבדות.:-(

לפני כ- 15 שנה, החלטתי להחליף את ראש המנוע ב- BSA M20 שלי באחד אחר, היות והוא כבר התפרק והחליד באופן קיצוני. מצאתי אחד מאלומיניום אצל בחור בהולנד. אז להזכירכם, לא היה איביי ולא שמיביי, רק פקסים.

הבחור שלח לי את הראש בדואר רשום, ואמר שכאשר אקבל הראש והוא יהיה תקין בעיניי, הוא יודה לי אם אועיל בטובי גם לשלם לו. בצמוד עם הראש הוא שלח גם מחזיק מפתחות מעור עם הלוגו BSA בצורת מטבע מתכת מהודר. סתם כך. שילמתי לו במקום 50 $ - הסכום המבוקש על ידו - 70 $, להפגין את שביעות רצוני וגם כמחווה של רצון טוב, ולהראות שאנחנו, הישראלים, אנשים טובים והוגנים.

אז עדיין לא יצא לנו שם גרוע בחו"ל :cry:

פורסם
אני בטוח במליון אחוז שהבעיה היא בלקוחות הישראלים הנוכלים והשקרנים ולא בדואר ישראל הצולע אבל הדי סביר שלנו.

פשוט מעצבן.:evil:

קח 2 רגיעון גיסנו ותתקשר אלי בבוקר.

לא יודע מה איתך, אבל אני סבלתי ואכלתי הרבה מירורים עם הדואר שלנו.

אני לא חושב שיש בארץ יותר נוכלים ממקומות אחרים, אני כן מאמין שדברים לא מגיעים.

זמני ההגעה של דברים לארץ נוראיים אם הם כבר מגיעים.

• תוכן חדש...