Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

בדר"כ אני לא פותח שירשורים,אבל הפעם באמת שאני מתעצבן:?

מדובר על חנות יצרן של אוזניות באיביי בשם MEElectronics.

לפני כמה חודשים חיפשתי אוזניות כפתור עם איכות מעולה ומחיר סביר.

באחת ההודעות כאן בפורום ראיתי המלצות על החברה שנותנת תמורה מעולה למחיר.

החנות שלהם באיביי אכן עם מחירים מאוד זולים ונוחים עם משלוח לישראל,משלוח ממש זול.

הזמנתי,קיבלתי וממש התלהבתי מהמוצר,השארתי פידבק סופר חיובי וגם קיבלתי מייל תודה מהמפעיל של החנות.

עד פה הכל מצויין.

אתמול אמרתי לעצמי למה שלא נשדרג את האוזניות של המחשב למשהו איכותי וישר חשבתי על הניסיון הטוב שיש לי עם החברה והחנות הזאת.

התחלתי לחפש ומצאתי את מבוקשי,אך באדום רשום לא שולחים לישראל.

שאר המוצרים כן שולחים ורק זה לא,הייתי בטוח טעות,שלחתי מייל למוכר לשאול אותו לפשר העניין.

זאת החנות.

לצערי קיבלתי את התשובה הכי הוגנת מבחינתו אבל הכי מעצבנת מבחינתי כתושב ישראל.

"אנו לא שולחים יותר לישראל עקב תלונות של לקוחות מישראל שהמוצר אינו מגיע אליהם,בנוסף אני אעדכן את כל הרשימה שלי שלא שולחים לישראל".

ואני שואל את עצמי-מה באמת הסיכוי שמוכר אחד באייבי נפל כל כך הרבה פעמים לבעית משלוח לישראל שקשורה ישירות לדואר או למכס שלנו? אני בטוח במליון אחוז שהבעיה היא בלקוחות הישראלים הנוכלים והשקרנים ולא בדואר ישראל הצולע אבל הדי סביר שלנו.

יש עוד המון אוזניות,חנויות,חברות אין עם זה בעיה.

הבעיה שאנחנו מאבדים המון מוכרים עם פידבק מושלם של 100% שירות מצויין ואיכות מעולה.

אני רואה מגמה שהמון מוכרים מפסיקים לשלוח לישראל בגלל בעיות "הגעה ללקוח".

פשוט מעצבן.:evil:

Renault Clio TCe 120 EDC

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסדר נו, יש גם חנויות שלא שולחות לאיטליה (למשל) מאותן סיבות (דואר מעאפן, רמאים וכו')

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מה קשור איטליה....?

ולפותח השרשור - מסכים איתך. אין מה לעשות חוץ מלהצטער על זה שיש הרבה תת רמה במדינה.

מה שאני עשיתי במקרים דומים פשוט ציינתי בפניו שעם 100 אחוז פידבק חיובי כמוכר וקונה (שלי) המכירה שלו די בטוחה וחלקה. לפעמים זה עוזר.

פורסם

תשלח לו הודעה שאתה לקוח קיים ותן לו לינק לקניה שכבר ביצעת.

יכול להיות שמאחר וכבר קנית אצלו והיה בסדר הוא יסכים להחריג אותך ולמכור לך שוב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

להפתעתך, לרוב זה הדואר.

נתקלתי כבר בכמה מקרים שמשלוח הגיע אחרי 3 חודשים במקום שבועיים.

מאחר ואלו לא היו דברים חשובים ועלו עשרות שקלים בודדים, די שכחתי מזה.

אבל אם היה מדובר במשהו נחוץ אני מתאר לעצמי שהייתי פותח בהליכים מול השולח וזה היה נגמר רע מבחינתו.

פורסם

הכל בגגלל הדואר

המפגרים החזירו לי 4 משלוחים לחול חזרה בטענה שסירבתי לקבל

אבל לא יצרו איתי קשר

כל המשלוחים היו משלוח בדואר שליחים .

מה שמצחיק זה שהפריטים הגיעו תוף שבוע הגיעו למוקד בפ"ת ויו למחרת חזרו לארהב

מוצר אחד הגיע לייעדו ואפילו חזר אלי בחזרה ( השבוע קיבלתי אותו )

3 מוצרים עוד לא הגיעו למוכרים ועברו כבר חודשיים

אני במגעים עם תלונות הציבור של הדואר , נראה מה נשיג

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

דואר ישראל זה באמת בדיחה.

מתי שאני הולך לאסוף חבילה, מגיע לדואר והם מוצאים את החבילה שלי זה נס.

אני כבר התרגלתי שהם לא מוצאים את החבילה.

בדרך כלל אני עוקב באינטרנט איפה החבילה והולך לאסוף, לוקח להם לפחות שבוע לשלוח הודעה שהחבילה בסניף.

אייל

פורסם

תודה למגיבים :-)

אני לא הולך להתחנן או לבקש שיעשה חריגה,המוצר לא עד כדי כך נחוץ לי,מקסימום נמצא משהו אחר.

הסיבות לאי שליחה מבאסות אותי פשוט :banghead:

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אני רוצה להציע לכם עוד תיאוריית קונספירצייה לשיטואצייה אפשרית.

אני מודה, אני מחלק פלאיירים של העסק שלי לעיתים.

כמעט בכל פעם שיצאתי לסיבוב חלוקה, ראיתי חבילות שלפי האריזה הגיעו מחו"ל, רבע תחובות בתוך תיבת הדואר (ו-3/4 בחוץ). אותו הדבר היה לי עם חבילה או שתיים שאני הזמנתי מחו"ל, והדוור המטומטם דחף רבע מהחבילה בתוך התיבה כי השאר לא נכנס.

ואני לא היחיד שמחלק פלאיירים...

בחלק מהמקרים, אנשים משתמשים בילדים (נערים?) לחלוקת פלאיירים, וילד מפגר כזה רואה הזדמנות כזו, והופ! "מר מוכר מסין, החבילה שלי לא הגיעה, והדואר אומר שהוא מסר אותה, תחזיר לי את הכסף".

אני מציע לכל מי שמתעסק עם איביי לבקש מהמוכר שישלח את המוצר באריזה גדולה מספיק בשביל שלא יהיה שום סיכוי לנסות לדחוף אותה לתא הדואר. אם ניתן ליצור קשר עם איביי ועם פייפאל ולתת להם את הטיפ הזה, מה טוב. אולי זה יעזור.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

האמת שהמצב בישראל דווקא טוב, כאשר שולחים לכאן חבילה עם מספר מעקב מחו"ל ניתן לעקוב אחריה גם כאשר היא נכנסת לארץ.

למשל בצרפת ובריטניה ועוד הרבה מדינות לא ניתן לעקוב אחרי הפריט כי כאשר הוא נכנס הוא מקבל מספר מעקב פנימי חדש. אז כל לקוח יכול להגיד "לא קיבלתי" ולבקש החזר. ומבחינת איביי/פייפל זה שהפריט נכנס למדינת היעד לא אומר שהגיעה ליעדו, מה שדי הגיוני.

הדרך היחידה זה לשלוח משלוח EMS אבל זה מייקר מאוד את המשלוח.

איביי כבר מזמן הפך למקום נוראי עבור מוכרים, למוכר אין שום כלי להתמודד עם קונים סוררים שמדווחים על פריטים שלא הגיעו לשווא

או שסוחטים באמצעות איום להשאיר פידבק שלילי.

פורסם
ואני שואל את עצמי-מה באמת הסיכוי שמוכר אחד באייבי נפל כל כך הרבה פעמים לבעית משלוח לישראל שקשורה ישירות לדואר או למכס שלנו? אני בטוח במליון אחוז שהבעיה היא בלקוחות הישראלים הנוכלים והשקרנים ולא בדואר ישראל הצולע אבל הדי סביר שלנו.

פשוט מעצבן.:evil:

חבל שאתה חושב שכך.

קרה לי כבר מספר פעמים שהחבילות לא הגיעו והמוכרים לא הסכימו לשלוח מוצר חדש או החזר כספי (מוצרים בעלות זניחה של מספר בודד של דולרים) ולא התביישתי לפנות לעזרת EBAY ולקבל את כספי בחזרה. אתה יודע מה? רק לאחרונה קרה לי מקרה שהחבילה שהייתה אמורה להגיע לאחר שבועיים, הגיעה לאחר לא פחות מ-46 יום. ביום ה-45, פתחתי כמובן קייס באייבי וכשראיתי שהיא הגיעה, ישר סגרתי אותו ואפילו הייתי יותר הוגן מזה והשארתי פידבק חיובי, כאשר ההגיון אמר להשאיר פידבק שלילי או ניטרלי לכל היותר.

פורסם

לי יש תא דואר שאני שוכר, כבר שנים.

כך אמנם אין את השרות המעולה והמהולל "עד הדלת" (עאלק...) אבל קטנים מאד הסיכויים של הדואר המדהים שלנו לספר לי בובה-מאייסעס.

אני ממליץ לכולם. לא מדובר בסיפור יקר.

פורסם

באמת מעניין אותי לדעת איך עובד התא דואר הזה.

האם הוא מכיל חבילות עד גודל מסויים? מה הגודל?

כמה עולה בערך?

והאם זה ימנע ממני לעמוד בתור לפעמים חצי שעה-שעה?

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
למשל בצרפת ובריטניה ועוד הרבה מדינות לא ניתן לעקוב אחרי הפריט כי כאשר הוא נכנס הוא מקבל מספר מעקב פנימי חדש.

איך זה עובד באמת ב UK ?

שישי שעבר שלחתי פריט מהארץ לחבר בבריטניה,ב27 לחודש (שני שהיה השבוע) הפריט עלה על הטיסה.

כבר בדקתי באתר הROYALMAIL ואין נתונים עם הקוד שקיבלתי (RR123456789IL).

ייתכן שלא אראה פרטים בגלל שזה באמת קיבל מספר עם סיומת GB שם?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...