Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהגי מוניות שרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביקה-פיקה -

אני הייתי נוסע באופןדי קובע (פעמיים-שלוש בשבוע) בקו שיש בו גם מוניות שירות וגם אוטובוסים - פעם קניתי כרטיסייה של 10 נסיעות באוטובוס - לקח לי שנה לסיים אותה.

האוטובוס צפוף, עוצר כל 2 מטר מגיע פעם באף פעם, בזמן שחיכיתי לו עברו לפחות 3-5 מוניות שירות. הנסיעה ארוכה יותר והמחיר זהה.

מעדיף מונית שירות ANY DAY.

פעם דרך אגב לא שמתי לב ונכנסתי באמת למונית שירות "פיראטית" - ממליץ לכם להימנע מהחוויה המפוקפקת הזאת בכל דרך אפשרית. פשוט היה מגעיל. הנהג הטריד כל הדרך איזו נוסעת - מסכנה.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעבר לנהיגה הפרעית שלהם,הם דוחסים למונית הקטנטנה שלהם יותר אנשים משאפשר להכיל באוטובוס.

אבל כמובן כמו שאמרו פה לפני,לא יהיה שום שינוי בחוקי מוניות השירות או התנהגותם בכביש,

מבחינת המדינה היא לא מבזבזת עליהם כסף,הם רק מכניסים לה(לא כמו אוטובוסים).

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

.

אם אתה בעד מוניות שירות, מה אתה יכול להציע לנוסעי הרכב הפרטי אשר נאלצים לסבול בגללם, כדי שאנשים יהנו מהנוחות שאתה מתאר בנסיעה במונית שירות ?

תודה.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

נהפוך הוא, רכבו של נהג מונית זה פרנסתו לכן הוא ידאג לשמור עליו. רכב במוסך -הפסד פרנסה.

מכך מתשמע שהם דווקא הנהגים שיותר ישמרו על חוקי הכביש.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
צביקה-פיקה -

האוטובוס צפוף, עוצר כל 2 מטר מגיע פעם באף פעם, בזמן שחיכיתי לו עברו לפחות 3-5 מוניות שירות. הנסיעה ארוכה יותר והמחיר זהה.

מסכים ב- 100%.

אני לא יודע אם מישהו מאלה שהמליצו "להחרים" את מוניות השירות, משתמש ביומיום באוטובוס ו/או רכבת.

על הרכבת נראה לי שמיותר להרחיב את הדיבור (וכל מילה שאכתוב כאן על גילה אדרעי וחבר מרעיה היא בזבוז משאבי רשת).

והאוטובוסים - אלוהים ישמור! מאחרים, בחלקם הגדול לא מתוחזקים, מלוכלכים, צפופים ולמזגן שלהם יש שני מצבים:

1. Off

2. אלסקה

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אני אכן משתמש באוטובוס כדי להגיע לעבודה כל יום, לנסוע ברכב זה פשוט בזבוז כסף.

נכון שהאוטובוס הוא כל מה שנכתב פה, אבל הוא מביא אותי למחוז חפצי, וברגע שיש לך חופשי חודשי זה גם יותר משתלם במידה ואתה מבצע יותר משני נסיעות ביום/מעבר בין אוטובוסים.

וכאשר אני כן נוסע ברכב, הסיכוי שהאוטובוס יבצע את אותם מעשי הבריונות שמבצעים נהגי מוניות השירות הוא הרבה יותר נמוך.

פורסם
מעבר לנהיגה הפרעית שלהם,הם דוחסים למונית הקטנטנה שלהם יותר אנשים משאפשר להכיל באוטובוס.

עליתי מספר גדול של פעמיים על מונית שרות (נסיעות לבסיס וחזרה), מעולם לא העלו יותר אנשים מכמות המושבים.

פורסם
אם אתה בעד מוניות שירות, מה אתה יכול להציע לנוסעי הרכב הפרטי אשר נאלצים לסבול בגללם, כדי שאנשים יהנו מהנוחות שאתה מתאר בנסיעה במונית שירות ?

תודה.

אתה רציני?

שמע, אני נוהג 35K ק"מ בשנה בערך. שזה כפול מהממוצע בארץ וזה עכשיו שאני נוהג פחות מאשר הייתי נוהג פעם.

אתה מדבר כאילו נהגי מוניות השירות הביריונים רומסים את שאר הנהגים התמימים בכביש.

במציאות רוב הפעמים שאנשים עשו עברת תנועה שסיכנה אותי זה לא היה מונית שירות - אלא אותם נהגי רכב פרטי מסכנים ואומללים.

אז עשה לי טובה, תרבות נהיגה אין כאן. תרבות בכלל אין כאן. האוטובוסים לא יותר טובים מהנהגי מוניות (שירות/רגילות) ואלו לא יותר טובים מנהגי הרכב הפרטי שגם משתוללים ועושים 1001 עבירות.

והכי גרועים דרך אגב זה כל אותם נהגים שעושים עבירה - מאוד מסוכנת ובכלל לא מודעים לעבירה שהם עשו.

ד"א, אחרי שנים עם ניסיון במוניות שירות - אני יכול לספור על יד 1 מקרים שבהם הכניסו יותר נוסעים ממקומות.

זוהי עבירה שגוררת הזמנה לבית משפט + שלילה לחודש+ השבתה לחודש.

בכל המקרים היו אלו ילדים קטנים (לא שזה מצדיק).

פורסם
עליתי מספר גדול של פעמיים על מונית שרות (נסיעות לבסיס וחזרה), מעולם לא העלו יותר אנשים מכמות המושבים.

אז לי אישית קרה מקרה,בשבוע שעבר לקחתי מונית שירות(האוטובוס לא הגיע) לכיוון העבודה(הרכב לא היה במצב נסיעה בפרויקט בבית-בקרוב עידכון) מאיזור ראשון לכיוון רחובות פארק המדע,

גם בנסיעה הלוך וגם בנסיעה חזור,ובשני המקרים היו אנשים שעומדים בזמן הנסיעה(פעם אחת 3 אנשים ופעם אחרת 2 אנשים).

ובעבר שהייתי נוסע במוניות שירות פה ושם( שלא היה רישיון),ראיתי את זה גם.

פורסם
מסכים ב- 100%.

אני לא יודע אם מישהו מאלה שהמליצו "להחרים" את מוניות השירות, משתמש ביומיום באוטובוס ו/או רכבת.

על הרכבת נראה לי שמיותר להרחיב את הדיבור (וכל מילה שאכתוב כאן על גילה אדרעי וחבר מרעיה היא בזבוז משאבי רשת).

והאוטובוסים - אלוהים ישמור! מאחרים, בחלקם הגדול לא מתוחזקים, מלוכלכים, צפופים ולמזגן שלהם יש שני מצבים:

1. Off

2. אלסקה

אני נוסע באוטובוסים ורכבות הרבה יותר ממה שכנראה נדמה לך. אני משתמש כבד מאוד בתחבורה ציבורית על כל סוגיה, למעט מוניות. אני לא נוסע במוניות, שירות או ספיישל.

תאמין לי שאתה לא צריך לספר לי על הבעיות של מערכת התחבורה הציבורית המחורבנת שיש כיום בישראל. אני מכיר את כולן ומכל הכיוונים. אבל זה שיש בעיות במערך התחבורה הציבורית הנוכחי לא אומר שצריך לפתור אותן עם פיתרון של חאפרים.

כשאתה כותב את זה אתה בעצם אומר לי - "תשמע צביקה, אני רוצה להגיע מהר ועל ה*** שלי כל מה שמעבר. לא מעניין אותי שנהג מונית השירות עושה עבירות תנועה, שהוא פועל ללא רישיון מהמדינה, שלמונית שלו אין לוח זמנים או הסדרי תשלום חודשיים/שבועיים וכו', שהוא חוסם את נהגי האוטובוס כדי לגנוב מהם נוסעים ושהוא מסכן חיי אדם."

אז אם זה מה שאתה בעצם אומר לי, אין לך מה להתלונן על מצב התחבורה הציבורית בארץ. אני מציע שנייסד קווי של ריקשות שירות ונעבר לעבוד כמו בהודו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז עשה לי טובה, תרבות נהיגה אין כאן. תרבות בכלל אין כאן. האוטובוסים לא יותר טובים מהנהגי מוניות (שירות/רגילות) ואלו לא יותר טובים מנהגי הרכב הפרטי שגם משתוללים ועושים 1001 עבירות.

והכי גרועים דרך אגב זה כל אותם נהגים שעושים עבירה - מאוד מסוכנת ובכלל לא מודעים לעבירה שהם עשו.

אתה צודק בכל מה שאתה אומר, אני לא בא נגדך.

האם לפי מה שאתה אומר, אין מה לעשות, שיעשו מה שהם רוצים - תסבול בכביש.

אבל האם תסכים איתי שמבחינה מספרית מוניות שירות הם במספר הכי נמוך מול אוטובוסים/מוניות רגילות/רכבים פרטיים ?

אבל על פניו נראה שהם מבצעים יותר עבירות תנועה/עבירות תנועה מסוכנות ליחס מספר הרכבים.

גם לדעתי ההסתברות יותר גבוהה במרכז הארץ, בערים/אזורים/נתיבים מרכזיים כמו תל אביב/ זבוטינסקי לכל אורכו.

אני לא רוצה שהשירות הנוח הזה שאתם נהנים ממנו יתבטל, בסה"כ שיבינו שכך לא מתנהגים.

פורסם
כשאתה כותב את זה אתה בעצם אומר לי - "תשמע צביקה, אני רוצה להגיע מהר ועל ה*** שלי כל מה שמעבר. לא מעניין אותי שנהג מונית השירות עושה עבירות תנועה, שהוא פועל ללא רישיון מהמדינה, שלמונית שלו אין לוח זמנים או הסדרי תשלום חודשיים/שבועיים וכו', שהוא חוסם את נהגי האוטובוס כדי לגנוב מהם נוסעים ושהוא מסכן חיי אדם."

אז אם זה מה שאתה בעצם אומר לי, אין לך מה להתלונן על מצב התחבורה הציבורית בארץ. אני מציע שנייסד קווי של ריקשות שירות ונעבר לעבוד כמו בהודו.

אתה יוצא מ-2 נקודות הנחה שגויות:

1. רק נהגי מוניות שירות עושים עבירות, בעוד ששאר הנהגים (כולל נהגי אוטובוסים) הם צדיקים.

2. ענף מוניות השירות פרוץ וזה בית זונות אחד גדול - למעשה יש הקצאה מסויימת למספר של מוניות שירות על כל קו. כלומר לא כל מונית שירות יכולה לנסוע איפה שבא לה. אם נהג מונית שירות נוסע בקו לא שלו - הקנס הוא 1000 ש"ח.

בקו 164 של מוניות השירות בו הייתי משתמש - זה מאוד מוסדר ורציני.

גם אני חושב שנהגי המוניות משתוללים, אבל גם נהגי המשאיות והאוטובוסים - ולא חסרים נהגים פרטיים, נהגי קטנועים וכו'.

אני לא חושב שנהגי מוניות השירות הם החלאות מס' 1 כאן.

מונית שירות היא אמצעי תחבורה נוח למי שאין לו רכב. הרבה יותר נוח מאוטובוס לדוגמא.

נסיעה במונית שירות משמעותה לא השתללות של נהג המונית אם כי לא פעם מסלול יעיל יותר וקצר יותר עקב פחות תחנות בדרך.

פורסם

1. אני נוסע לא מעט באוטובוסים ורוב נהגי האוטובוס שנתקלתי בהם הם אולי לא צדיקים אבל גם לא עבריינים גדולים.

2. מה מוסדר ורציני במוניות שירות שאין להן תחנות והן הופכות את השוליים של כביש החוף לתחנה לגיטימית?

מה מוסדר ורציני בנהג מונית שירות שמסתובב על הרציפים של מסוף 2000 וצועק "אולגה, בית ינאי, מכמורת"?

מה מוסדר ורציני בשירות שאין לו שעת תחילת פעילות, שעת סיום, תדירות או מסלול קבוע?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מי שנוהג בכביש 4 בין חיפה לעכו מכיר את נהגי מוניות השירות שם ומתרחק מהם. כאשר אני מזהה מונית שירות אני נוקט בכל האמצעים כדי להתרחק ממנה. הנהגים לא טורחים להכנס למפרצי העצירה, יוצאים מהם בלי לאותת או לבדוק שהנתיב פנוי, עוקפים תורים על הנת"מ האדום ויורדים ממנו לנתיב הרגיל במפתיע ובלי להאט למרות המדרגה וכמובן מבצעים עבירות כמו כל שאר הנהגים, רק בתדירות יותר גבוהה.

מבחינת לקיחת נוסעים במספר גדול מהמותר - היו שנים הם נסעתי די הרב הבמוניות השירות, את מספר הפעמים בהם חרגו ממספר הנוסעים המותר אפשר לספור על אצבעות יד אחת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

2. מה מוסדר ורציני במוניות שירות שאין להן תחנות והן הופכות את השוליים של כביש החוף לתחנה לגיטימית?

שבוע שעבר שהייתי על מונית שרות, הבן אדם אשכרה עצר באמצע נתיב נסיעה כדאי להוריד מישהו,

אם זה לא מסכן את שאר הציבור אז אני לא יודע מה מסכן.

• תוכן חדש...