Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי משהו מוזר אתמול בלילה. נסעתי על כביש 6 לכיוון דרום, ופתאום ראיתי בשוליים של צד ימין בקטע חשוך לחלוטין מכונית שעולים ממנה הבזקים.

ההבזקים לא היו מספיק חזקים או לכיווני ולא סינוורו אותי, אבל זה ממש היה נראה כאילו מצלמים אותי.

אני יודע שיש שם לפעמים ניידות שמצלמות בשעות היום, אבל זו פעם ראשונה שאני רואה משהו כזה בלילה בקטע חשוך.

אז כמה שאלות:

1. האם בכלל קיים דבר כזה רכבים סמויים של המשטרה שמצלמים בלילה עם פלאש מכוניות על מהירות מופרזת?

2. (יותר רלוונטי אליי) האם בכלל הגיוני שיצלמו אותי כאשר אני נוסע לכיוונם, או שראיתי צילום של מכונית שהיתה לפניהם?

לא נשמע לי סביר שיצליחו לצלם את הלוחית רישוי הקדמית שלי בלילה. הפנסים אמורים להיות מספיק חזקים כדי שלא יוכלו עם צילום לראות את הלוחית. בנוסף, נראה לי שצילום של הלוחית היה מסנוור גם אותי, וכאמור זה לא סינוור אותי כלל.

יש ממה לחשוש?

פורסם
האם בכלל קיים דבר כזה רכבים סמויים של המשטרה שמצלמים בלילה עם פלאש מכוניות על מהירות מופרזת

כן.

(יותר רלוונטי אליי) האם בכלל הגיוני שיצלמו אותי כאשר אני נוסע לכיוונם, או שראיתי צילום של מכונית שהיתה לפניהם?

לא יודע.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
כן, יש.

אם ראית את הפלאש מולך - אזי הרכב עמד בנתיב הנגדי לך - והרכב שצולם היה זה שעבר מולך.

אם ראית את הפלאש במראה - מזל טוב, דו"ח עומד להגיע אליך.

לא במראה ולא מולי.

זה היה בנתיב שלי אבל לפניי.

ראיתי את האור כאילו מהצד שלו, אבל כאמור לא סונוורתי.

פורסם

הייתה פעם ניידת סמויה לבנה שעמדה בכביש 5 בין צומת קסם לירקון על השוליים למשך יום שלם, פשוט השאירו את הרכב עם המצלמה דלוקה והלכו :lol:

הצלתי את חבר שלי באמצע הלילה מצילום במהירות כמעט כפולה מהמהירות המותרת שם.

• תוכן חדש...