Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30 מודל 2008 120K ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הדברים הטובים ברכבים נפוצים כ"כ בחברות הליסינג, זה שיש מבחר מדהים. ובאמת שאפשר לקנות את הטוב ביותר שאפשר למצוא.

מכיוון שהתקציב שלך מאוד מכובד, במקום לקנות רכב שנת 2008 במחיר כמעט מלא, אני הייתי מציע לך לקנות אחד שנת 2009, שמור ככל שאפשר, גם אם זה אומר שצריך להוסיף עוד 10K.

אתה גם יכול להוסיף למשוואה רכבי השכרה, לפעמים תוכל לקנות רכב שנת 2010 עם 80 אלף ק"מ, שזה אמנם המון, אבל אתה כמעט לא נוסע - וזה יתקזז די בקלות - אני מניח שלא יהיה קשה במיוחד למכור רכב בן 7 עם 130 אלף ק"מ.

פורסם
מכסה המנוע היה כבד בטירוף, בקושי הצלחתי להרים אותו...

האם כך זה אמור להיות בכל הרכבים מהסוג הזה שאת מכסה המנוע ממש,

אבל ממש קשה להרים?

מכסה המנוע אכן מסיבי

(ויש שם גם את הריפודים להשתקת רעשים)

עד כמה "ממש" כבד:

אי אפשר לומר...

לדעתי אם כל השאר נראה לך (כולל המחיר)

שווה בדיקה.

(כמובן בהתחייבות המוכר לתקינות השלדה והמנוע)

פורסם

מחירון הרכב המשוקלל (בהנחה ומדובר בדגם INSPIRE הנפוץ בליסינג) הוא 50-51 אש"ח. ז"א שאתה רוכש את הרכב במחירון מלא. זאת כמובן לפני שבדקת את הרכב . קח זאת בחשבון ובהצלחה.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

SLUZON: איך הגעת למחיר משוכלל של 50? המחירון בלוי יצחק הוא 67K פחות 15 אחוז נותן 57K ש"ח.

ביד 2 המחירון הוא 64K פחות 15% נותן 54K ש"ח.

נכון שזה קרוב למחירון אך זה עדין פחות מהמחירון.

מצד שני באמת המחיר שאני משלם קרוב מאוד למחירון וזאת לרכב שנמכר הרבה פחות מהמחירון. אוקי, לחתי זאת לתשומת ליבי ואני אנסה לדחוק את המחיר למטה לכיוון ה - 50.

פורסם

ההפחתה היום על ליסינג לשעבר שהיה בשימוש חברה וכו' (ותכלס אין לך בד"כ דרך לדעת מי באמת נסע ברכב)היא 22%, ויש לך הפחתה על ק"מ של עוד 4-5%.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...