Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי כמה בעיות חשמל ברכב של ירידות מתח בזמנים מסויימים ועוד כמה בעיות שלדעתי לפתור אותם או לפחות להתחיל לפתור אותם זה משלושת הגדולים שאצלי ממש רזים במקור.

אז יש לי קבל 0 גייג' אייכותי, עכשיו נשאר לחבר אותם למקומות השונים מהמצבר.

את החיבורים אני אבצע עם "קובעים" [שאני לא יודע את שמם] בצורת שייבות שיושבות בהצמדה עם אום.

הבעיה שלי היא כזאת, מהאלטרנטור שלי הולכים שני קבלים דקים [של פלוס] לכיוון הקוטב החיובי במצבר, את שניהם אני רוצה להחליף לקבל יחיד של 0 גייג', הבעיה היא שזה לא כמו באלטרנטורים רגילים כשיש כבר בורג ורק להלביש "קובע שייבה" כזה ולהרכיב, אלה יש חיבור לתקעים,

אל תתיחסו לקוטב השלישי, הוא לא קשור [מדובר רק בשני הקטבים הגדולים מבין השלושה]

527929_3450626155094_2134581869_n.jpg

558812_3450625875087_1376453407_n.jpg

רוחב כל קוטב הוא 10mm והעובי שלו הוא 1mm

השאלה שלי מה לעשות במצב הזה, להסב איכשהו את שני הקטבים לבורג אחד בצורה כלשהי? או לפצל את ה 0 גייג' ולחבר לו קובעים תואמים לתקעים הללו?

הרכב האו פורד סיירה לצורך העיניין.

אלי

Only RWD

• תוכן חדש...