Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ה- ST מגיעה בקרוב, ואתה מתחבר לעיצוב הפנים שלה, היא אופציה מעולה.

אם סיבובים הם לא העניין - הוולבו המאובזרת תהיה פתרון מעולה.

ואם אתה שואל אותי - לאון FR. אדומה. גם תקבל הרבה עודף, גם המנוע המוכר על שלל אפשרויות השיפור שלו, גם אבזור.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החלק הפנימי של הלאון לא לטעמי, הפלסטיק באיכות הרבה פחות טובה מאשר בשירוקו.

אין לי מה לעשות עם אוטו מנהלים, אני לרוב נוסע עם עוד נוסע וזהו.

עוד אופציה שעלתה לי לראש, Q5 2010, אומנם זה כבר סגמנט אחר לגמרי.

אי אפשר להגיד שהאוטו יותר חלש מהשירוקו, בטוח יותר נוח למישהו בגובה שלי.

אני אשב קצת לחפש S3, באמת נראת כאופציה הכי "אידיאלית", גם K04, גם מאובזרת בטוב טעם.

מישהו יכול להגיד לי מה הצריכה שלה? האמיתית ולא נתונים יבשים.

Got To love It

פורסם

אתה לא צריך רכב "מנהלים" אבל Q5 באה בחשבון?!

בקיצור, אתה מחפש רכב בעל תדמית יוקרתית שעושה הרבה רושם, ועם תאוצה כמה שיותר מהירה.

עכשיו בדיוק ראיתי פרסומת למכירה שחשבתי שתעניין אותך: גוליטה תלתן ירוק (VIP) בת חודשיים עם 1K ק"מ, המוכר דורש 200K ש"ח (יכול לדרוש..)

http://www.winwin.co.il/Cars/Ads/CarsAds,3869521.aspx?utm_source=a_ynet_hp&utm_medium=component&utm_campaign=ongoing&Ref=a_ynet_hp

אבל לאחר ההודעה האחרונה שלך, אני לא בטוח שזה מה שאתה מחפש.

אולי בכלל תלך לכיוון של אינפיניטי G37, שנת 2010 עולה 200K במחירון, אני מניח שאפשר בהרבה פחות.

מנוע הטמוספרי, וגיר אוט' רגיל, 320 כ"ס, 5.9 ש' ל-100, והתנהגות מעולה.

פורסם

Q5 זה לא אוטו מנהלים.

אין לי דרישה כללית, אין לי מה לעשות עם טויוטה קאמרי נניח, או הונדה אקורד.

מחפש משהו קצת יותר מיוחד, לא מחפש שום תדמית או פוזה, מחפש אוטו שיהיה כייף לנהוג בו.

אני עושה בשנה מעל 30K.

Got To love It

פורסם

אני אשב קצת לחפש S3, באמת נראת כאופציה הכי "אידיאלית", גם K04, גם מאובזרת בטוב טעם.

מישהו יכול להגיד לי מה הצריכה שלה? האמיתית ולא נתונים יבשים.

בהחלט האופצייה הכי אידיאלית.

יש בפורום בעלים של אחת כזו (או יותר...) אז תחכה לתגובות שלהם על צריכה אמיתית אבל,

עם תוספת המשקל של ה-4*4 הצריכה בטוח לא להיט מאילנית...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

יש גם את הוווסטר טורבו שאמורה להגיע בעתיד עם 200 כ״ס, גיר ידני וביצועים מעולים (המיאוץ הקלאסי בפחות מחמש וחצי שניות) , ביחד עם עיצוב מוחצן, התנהגות טובה (הרכב מוקשח) ומחיר מעולה (מדובר על 180 אלף ש״ח) לדעתי זו אופציה מעולה.

בקיצור, אם יוצאים לשניה מבועת ה VAG יש אופציות עדיפות במחירים עדיפים.

מאיפה לקחת את זה? לארץ היא תגיע עם 185 כ"ס וקג"מ אחד יותר, המיאוץ יהיה כ-7-7.5 שניות, והוא לא מוקשח יותר, למרות תוספת הטורבו (ממבחני רכב בחו"ל, זו הטענה שלהם).

בן, אין מצב שלטובת רכב מדהים מבחינת כח והתנהגות אתה מוותר על איכות פנים במעט? כמובן מדובר על מגאן RS.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יש RCZ עם 200 כ"ס. אם תמצא כזאת משומשת או תוריד את היבואן מהעץ, יכול להתאים לך.

נוסעת כמו השירוקו.

אני יודע שלגיל יש S3, נחכה לתגובה ממנו (אם יראה את השרשור בכלל).

על ג'ולייטה תלתן עשיתי נסיעת מבחן, יש לאוטו המון כוח, צליל ממכר.

אבל המושבים והרכב מבפנים לא לטעמי.

Got To love It

פורסם

נראה שאתה לא סגור על עצמך.

הדרישות שלך סותרות את עצמן בכל הודעה.

אתה רוצה רכב נוח, מעולה! לדגתי אתה עושה בשכל, אבל אם כך אז ה A3 לא מתאימה

אתה מתעניין מה הצריכה של ה A3 אך מצד שני שוקל את ה Q5..

רכב מנהלים גדול מידי בשבילך, אבל אתה פוזל לכיוון ג׳יפים.

אתה בגובה שני מטר, אבל מחפש רכב קטן..

אני במקומך הייתי מתמקד ברכב נוח ובעל מידות גדולות (כמוך), האופציות לדעתי הן רכב מנהלים או ג׳יפ.

בשני המקרים יש רכבים מעניינים, רק תחליט מה אתה רוצה.

יש אודי A4, וולוו S60 טורבו, אינפיניטי ועוד.

גם בג׳יפים יש רכבים נחמדים לאינפיניטי לקסוס.

פורסם

אני לא סותר את עצמי, אני פשוט לא שולל שום אופציה.

בשביל זה פתחתי את הדיון, אני לא מכיר את מבחר הרכבים שיכולים לענות על הדרישות לעומת חברים אחרים בפורום.

השירוקו מבפנים ממש לא קטנה, שאני מזיז את הכסא על המהלך האחרון אחורה בלחיצה על הקלאץ' הרגל כמעט מתוחה עד הסוף.

לפני כן היתה לי איביזה 2007, היתי יכול לנהוג עם הברכיים כי לא היה מקום.

בכללי, אין לי צורך בתא מטען גדול, אין לי עגלת תינוק לקחת.

חשוב שיהיה מרווח לראש, מה שאין נניח בוולוסטר(אני נתקע עם הראש בתקרה).

ראיתי שיש אינפינטי קופה, מכר שלי רכש כזאת 2009 ב180K, יש מישהו שיצא לו לנסוע ברכב הנ"ל?

Got To love It

פורסם

TYPE R?

http://www.auto-deal.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A8%D7%9B%D7%91/tabid/70/CarID/6636870/Default.aspx

סתם שאלה- מה לכל הרוחות גרם להחלפת 3 בעלים תוך 14K ק"מ? מה לא ידעו לישלוט על הגיר? LOL

אכן בעייתי לימצוא רכב בעל איכות פנים וגם ביצועים טובים מעל שנת 2010 כמו שציינת - זה רק אני או שאין הרבה אפשרויות?....

אולי דלתא חדשה מהניילונים? 1.8 טורבו 200 כ"ס 33 קג"מ

http://www.auto-deal.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A8%D7%9B%D7%91/tabid/70/CarID/4751313/Default.aspx

או 2010 מאובזרת יותר ב60K פחות

http://www.auto-deal.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A8%D7%9B%D7%91/tabid/70/CarID/1638367/Default.aspx

לא צריכה ליהית לך לצאת ולהיכנס :-) ואני בעד מכוניות שנדירות על הכביש...

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...