Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנתי 2 חבילות מVITACOST (חלבון), הגיע רק 1, השני בדרך או נעלם?

ohanaohad
שימו לב! השרשור הזה בן 4124 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן!

בעקבות השרשור שנפתח כאן על אבקות חלבון מהאתר VITACOST שזה זול יחסית לארץ, הזמנתי 2 שקיות SYNTERX 5.0 במשקל כולל של 2.3KG X 2 ובעלות כוללת של 108$.

ההזמנה בוצעה לפני שבועיים, היום הגיע פתק לבן של DHL לגשת לדואר ולקחת.

ניגשתי, לקחתי ולהפתעתי בתוך קופסאת הקרטון היה רק שקית אחת בלבד ולא 2 שקיות של אבקת החלבון.

קופסאת הקרטון הכילה: 1 שקית אבקת חלבון במשקל 2.3ק"ג, 2 שקיות-אוויר ריקות בשביל לשמור על המוצר עצמו, פרוספקט של האתר עם כל מיני מבצעים ו2 דפי פירוט של ההזמנה:

1. דף אחד - קבלה שבה כתוב ב-פי-ר-ו-ש כמות: 2 ומחיר של 108$.

2. דף 2 - דף מדבקה עם פירוט השלוח והמכס (שלא קיים במקרה זה) וגם שם רשום מספר מוצרים: 2 (QNT).

ניגשתי בחזרה לסניף הדואר אחרי מספר דקות וביקשתי לבדוק אולי יש עוד חבילה, אז הפקידה הסתכלה שוב על אותו פתק לבן של DHL ושם היה רשום במפורט: חבילה אחת במשקל 2.70KG ושאני אחזור עם החבילה שהיא נתנה לי על מנת שנשקול אותה שוב ונראה שזה באמת לפי הפתק, חזרתי דקה אחרי עם החבילה מרכבי ובאמת החבילה שקלה 2.70 - הגיוני (עם כל הדפים ומשקל הקופסא עצמה).

השאלה זה איפה שקית החלבון השניה שהייתה צריכה להגיע?

יש לVITACOST נציג צ'ט בלייב שכרגע לא פעיל, אני לא מעוניין להתקשר אליהם בטלפון בשלב זה.

תודה,

אוהד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם פירוט התכולה מציין 2 שקיות, אני לא מאמין שיש עוד חבילה בדרך.

שלח אימייל לשירות הלקוחות שלהם וכתוב שהם כנראה טעו והכניסו רק שקית אחת בטעות.

כתוב להם גם שהקבלה של DHL כוללת את המשקל של שקית אחת בלבד, כך שאתה בטוח שהשקית השניה לא נגנבה בדרך.

הקבלה עם המשקל באמת מאשרת שכך הקופסה עזבה את ויטקוסט, אז לא אמורות להיות בעיות מיוחדות ושלל האשמות הדדיות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי, חזרתי לעדכן והאמת היא שממש התאכזבתי מהסיבה שהם לא הציעו כלום!

יצרתי קשר אתמול בלילה עם שירות לקוחות בלייב צט באתר שלהם וסיפרתי שם שקיבלתי רק שקית אחת ולא 2.

ביקשו מס הזמנה לצורך אימות נתונים וישר כתבו שמתנצלים על התקרית.

האפשרות היחידה שיש להם להציע לי זה שאני אשלם על משלוח ups מהיר סכום של 57! דולר ואז זה יגיע אלי או לחילופין החזר כספי על המוצר שלא הגיע ושלום על ישראל.

אני כמובן לא מעוניין בהחזר כספי בכלל ועוד יותר לא מעוניין לשלם על משלוח שוב פעם רגיל או מהיר, זה סך הכל טעות שלהם לחלוטין!

כמובן שהסברתי את זה לאותו נציג, אז הוא שם אותי בהמתנה והתיעץ עם הסופרוייזר שלו וחזר עם אותה התשובה בדיוק.

בלית ברירה דרשתי החזר מלא על השקית - 41.50דולר ונאלץ להתחלק עם חבר בשקית שלי מהסיבה שהשקית השניה הייתה מיועדת לו.

אחרי עצבים ודרישה שמגיע לי פיצוי מאותו נציג הוא הציע 5אחוז הנחה בקנייה הבאה, התעקשתי על יותר אז נתן 10 וגם זה בתנאי שאני אתקשר אליהם בשיחה בינלאומית ואבקש את זה, "לצערם לא קיים קוד קופון של 10אחוז הנחה".

תגובות?

חבל שזה לא איביי הייתי משאיר להם חתיכת פידבק!

כל מה שציפיתי שיגיד שהמשלוח עליהם והם שולחים מחדש!

אוהד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האפשרות היחידה שיש להם להציע לי זה שאני אשלם על משלוח ups מהיר סכום של 57! דולר ואז זה יגיע אלי או לחילופין החזר כספי על המוצר שלא הגיע ושלום על ישראל.

פעמיים איבדו לי חבילה ופעמיים הציעו שאני אשלם על משלוח מהיר ואחרי זה אקבל זיכוי על מה ששילמתי (אז למה לשלם בכלל? באתם לשגע אותי על טעות שלכם?!).

בפעם הראשונה באמת זיכו. בפעם השניה אחרי שהבטיחו ולא זיכו ואחרי שפניתי אליהם בצ'אט, במייל ואפילו התקשרתי, את הכסף ראיתי רק דרך חברת האשראי בארץ כעבור יותר מחודש. המשלוח גם ממש לא היה מהיר והגיע אחרי חודש בדואר רגיל ולא UPS.

עם כזה שירות גרוע שלא יבייש חברת סלולאר בארץ וכמות כזאת של כשלים במשלוח, מעדיף לשלם עוד קצת (ממש קצת) ולהזמין דרך BB.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא ש BB יותר טובים, מקרה שקרה לי לאחרונה:

הזמנתי אבקת חלבון דרך BB, החבילה הגיעה לגרמניה ב 26.7 ועברו 3 שבועות ונאדה, פניתי אליהם מס' פעמים וכל הזמן עונים לי את התשובה השבלונית שזה תקוע במכס הישראלי, הסברתי להם כמה פעמים שזה לא נכון והחבילה בכלל לא הגיעה לישראל.

אז הם אמרו לי שזה מה יש ואין מה לעשות.

זה שירות לקוחות? הודעתי להם חד משמעית שאני פונה לחברת אשראי ומבטל את הרכישה, אז מה הגאון עונה לי? אם תבטל לא תוכל לרכוש דרכנו יותר.

אחרי תשובה כזו ברור שלא ארכוש דרכם, שיבדקו עם החברת שליחות, לא יתנערו מאחריות.

בסוף מה קרה? אחרי שבוע זה הגיע אל הארץ ואז עוד כמה ימים עד שהגיע לסניף דואר, לקח חודש וחצי עד שההזמנה הגיעה אלי, בממוצע לוקח חודש.

ככה שלכל חברה יש את הפלוסים והמינוסים, הם סוג של תאגידים שאם הם מפסידים אותי או אותך, באמת שזה לא מפריע. מבחינתם עצם העניין שהיו צריכים לשלם מכיסם 30$ על משלוח, זה מה שמפריע להם.

אגב אני מקווה שאמרת להם שיזכו אותך חלקית על המשלוח, כי הרי המשלוח חושב על 2 אבקות ואתה קיבלת רק אבקה, משמע הם גם "הרוויחו" על המשלוח שלך.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היתרון של שני האתרים האלו שהם שולחים במשלוח מוזל, רב החנויות לפיתוח גוף שולחים רק דרך משלוחים מהירים אך יקרים יותר.

הסוג של המשלוח מוזל הזה מותאם למשקל גדול, אך לא מוצע ע"י החנויות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על מה אתה מדבר, כולם שולחים עם ה DHL GLOBALMAIL המסריח הזה. אם הם היו שולחים USPS זה היה מגיע ברבע מהזמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החבילה שלי מ-BB.COM תקועה איפשהו בארץ כבר 10 ימים. דווקא פעם המשלוח הגיע די מהר לארץ.. אין לי מושג מתי ואם ישתחרר. השירות לקוחות שלהם לא יודעים להגיד כלום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע מוזר, דווקא השירות לקוחות שלהם בסדר גמור.

אני מזמין מהם המון פעמים ופעם אחת קרה והיתה דליפה של אבקה מחוץ לשקית שלה ושלחתי להם צילומים של זה באימייל והם שלחו לי חדש ללא עלות נוספת.

S2000

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על מה אתה מדבר, כולם שולחים עם ה DHL GLOBALMAIL המסריח הזה. אם הם היו שולחים USPS זה היה מגיע ברבע מהזמן.

מי עוד שולח עם השיטה הזו?

אני מתכוון לחנויות של תוספי מזון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...