Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התראת anti pollution faulty בפיז'ו 207

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פיז'ו 207 שנת 2008 1.6 ליטר.

היום בבוקר כשיצאתי לעבודה בתחילת הנסיעה לחצתי חזק על דוושת הגז כשהאוטו עוד היה קר ופתאום (יכול להיות שאין קשר) נדלקה לי נורית אזהרה על מע' בקרת מנוע.

עצרתי בצד כדי להסתכל בספר ההוראות, לא היה כתוב שום דבר לגבי אם אפשר להמשיך לנסוע או לא.

כשנעתי שוב הופיע על הצד Anti pollution faulty, הנחתי שזה החיישן או הממיר הקטליטי ושכנראה אפשר להמשיך לנסוע אבל החלטתי להתקשר למוסך בכל מקרה.

הם די התחמקו מלתת לי תשובה אז נסעתי למוסך אחר של פיז'ו שהיה במרחק של 500 מטר מאיפה שעצרתי.

הם שאלו אותי אם המנוע מתנהג בסדר, הוא קצת קירטע בכמה דקות שהוא היה קר אבל אחרי זה הוא תיפקד כרגיל.

הם אמרו שכנראה אפשר לנסוע אבל עדיף לטפל כמה שיותר מהר כי זה פוגע בתצרוכת דלק.

נסעתי איתו לעבודה (נסיעה של כחצי שעה) ושמתי אותו במוסך ליד העבודה (אותו מוסך שהתקשרתי אליו קודם).

לצערי התקשרו אליי אחרי שעה ואמרו לי שיש תקלה במחשבים והם לא יכולים לטפל היום ושהם דחו מלא טיפולים ושעדיף שאתקשר אליהם מחר לגבי יום שלישי בבוקר.

יש לי 3 אפשרויות כרגע שאני מתלבט בינהן:

1.להמשיך לנסוע כרגיל ולשים את האוטו במוסך בשלישי בבוקר

2.להשאיר את האוטו בעבודה עד יום שלישי ובינתיים לנסוע עם טרמפ או תחבורה ציבורית

3.לשים את האוטו מחר בבוקר במוסך קרוב לבית בתקווה שהם יוכלו לטפל בו והיום לנסוע איתו הביתה כרגיל.

האופציה הראשונה היא המועדפת עליי כי ככה אני לא אתקע בלי אוטו והאופציה השניה היא הכי גרועה.

מישהו מכיר את התקלות האלה ויודע אם זה באמת בסדר לנסוע יומיים עם התקלה הזאת? האוטו אמנם באחריות עדיין מלובינסקי (יש לו 94,000 ק"מ אגב וקראתי איפשהו שזה די נפוץ שהנורית תדלק בסביבות ה80,000 ק"מ).

אני פשוט לא רוצה לעשות לאוטו נזק מיותר.

תודה מראש,

עמית

פורסם

פתרון לבעייה דומה רק בדגם 307 כאן : שים לב היטב לתגובתו של פותח הנושא לגבי הפתרון הסופי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=288531

מומלץ מאוד לבדוק את העניין,שלא ישחילו לך כמה אלפיות במוסך.

אם אתה מחולון מציע לך לפנות למוסך המוזכר בשרשור או אל אורן שירותי רכב,שממוקם ברחוב המרכבה א"ת של חולון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

ראשית אין שום מניעה לא לנהוג ברכב בגלל התראת זיהום אוויר.

מניסיוני,כנראה והאצת חזק כשאר הממיר הקטליטי עדיין לא הגיע לטמפרטורת עבודה ולכן נרשמה תקלה של יעילות ממיר,אם אכן זו התקלה,יש צורך במחיקת התקלה והמנעות מהאצה חזקה בדקות הראשונות של הנהיגה.(בלי קשר לתקלה,השמן עדיין קר וצמיג ויכולת השימון לקויה)

אורן

פורסם

אתה יכול בשקט לנסוע עם הרכב בתנאי שהוא מתנהג כרגיל ולא מקרטע, איזה אחריות יש לך עדיין אם הרכב משנת

2008? אני חושב כמו אורן לגבי התקלה שנרשמה, אם הנורה לא תכבה מעצמה תצטרך למחוק את התקלה במוסך.

פורסם
, איזה אחריות יש לך עדיין אם הרכב משנת

2008? אני חושב כמו אורן לגבי התקלה שנרשמה, אם הנורה לא תכבה מעצמה תצטרך למחוק את התקלה במוסך.

אולי הרכב נרכש מלובינסקי טרייד אין כיד שנייה ויש אחריות מטעמם.זו רק השערה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...