Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחר אני אמור לקנות רכב דרך אוטוסנטר. אין להם לתת לי את הקוד לשכפול המפתח.

מדובר בהונדה סיביק 2009.

באוטוסנטר טוענים שכיום אין צורך בקוד ושהקוד נמשך מהמפתח עצמו.

האם זה נכון ? והאם זה לא עולה יותר לשכפל כאשר אין קוד מתאים ביד?

תודה.

פורסם

אני רק יכול להמליץ לך לגשת לפרא מנעולים ב פ"ת שם הוא מוציא לך את הקוד דרך המחשב של הרכב ומלמד את המחשב את כל המפתחות מחדש.מיקצועי ולא יקר בכלל.

פורסם
אני רק יכול להמליץ לך לגשת לפרא מנעולים ב פ"ת שם הוא מוציא לך את הקוד דרך המחשב של הרכב ומלמד את המחשב את כל המפתחות מחדש.מיקצועי ולא יקר בכלל.

נאמר לי שעושים את זה בהונדה... האם נכון?

פורסם

אתה יכול גם בהונדה.לדעתי שם יקחו לך יותר כסף כי הונדה לא יודעים לשכפל מפתחות אלא רק לשכפל ציפים ושם עושים הכול תחת אותה קורת גג.

פורסם

אם אתה מקבל שני מפתחות תקינים מאוטוסנטר, אז הכל תקין.

אם וכאשר תצטרך לשכפל מפתחות, תוכל לגשת למוסך מורשה הונדה או לפאר מנעולים ולשכפל.

הם יודעים לעשות את זה לפי מספר השלדה.

אבל, אם כבר עכשיו יש בעיה באחד המפתחות, תדרוש מאוטוסנטר לשכפל או לשאת במחיר השכפול, כי זה עלול להיות יקר מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ניתן לשכפל מפתח לסיוויק במוסכים מורשי הונדה ובמוסכי הרשת של הרץ. מחיפוש באינטרנט נראה שיש גם מנעולנים פרטיים שמשכפלים מפתחות להונדה, לא יודע מה טיב העבודה שלהם.

במידה ויש שאלות נוספות אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית.

• תוכן חדש...