Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קונה עכשיו סיאט איביזה חדשה עם מתיחת פנים ב 90000 ש"ח, ואני מתלבט אם להשאיר את המנוע הרגיל 1400 או להוסיף 10-15 אלף ש"ח בשביל מנוע 1200 TSI. מה אתם אומרים? שווה את זה? והאם יש הפרש משמעותי ביניהם בצריכת דלק? ואם כן, מהו? תודה

פורסם

בשביל 10K הפרש בטח ששווה. דגם הבסיס שעולה 70K גם מצוייד במנוע ה-1.4 שהוא לא רע בעצמו, אבל מבחינת ביצועים ההבדל הוא משמעותי. אגב בצריכת הדלק 2 המנועים דומים.

פורסם
אני קונה עכשיו סיאט איביזה חדשה עם מתיחת פנים ב 90000 ש"ח, ואני מתלבט אם להשאיר את המנוע הרגיל 1400 או להוסיף 10-15 אלף ש"ח בשביל מנוע 1200 TSI. מה אתם אומרים? שווה את זה? והאם יש הפרש משמעותי ביניהם בצריכת דלק? ואם כן, מהו? תודה

סיאט איביזה החדשה TSI ב-100 אלף ש"ח ?? אתה בטוח שזאת הצעה שקיבלת בסוכנות או שאתה משער שאתה תצטרף להוסיף 10K ? המחירון הרשמי של הידנית הוא 113K בערך כולל אגרת רישוי וצבע מיטלי ושל האוטומט קרוב ל- 120K

זה כבר תוספת של מינימום 20K ...אני אישית חושב שזה שווה את התוספת

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

לפותח השרשור:

ונגיד שיש הפרש של 200 ש"ח בחודש לטובת ה TSI (זה תלוי בנסועה השנתית מן הסתם) , שזה 2400 ש"ח בשנה.

אתה באמת מתכנן להחזיק את הרכב יותר מ 6 שנים כדי שההפרש ישתווה ?

זה בעיקר פסיכולוגי. בזמנו קניתי מזגן עם שלט לכל חדר כדי לחסוך עד 20% בצריכת החשמל. אמרו לי בחנות שחבל לשלם על מזגן זול כי הוא זולל חשמל, ועם שלט לכל חדר המנוע מתאים את צריכת החשמל לכמות הפתחים שמזרימים אוויר. בפועל המנגנון כל כך יקר, (ואי אפשר לבטח אותו), בזבזנו אלפי שקלים בתיקונים שלו, ככה שאני לא בטוח שזה השתלם. אגב, חבר שלי, קנה מזגן באותה טכנולוגיה של חברה מתחרה, וגם הוא חטף, אותו מנגנון מחורבן ותיקונים יקרים.

מה שאני בא לומר, זה שאם אתה רוצה ראש שקט, ומנוע שהוכיח את עצמו כבר שנים בארץ עם מכאניקה פשוטה ואחזקה זולה, הייתי במקומך קונה 1.4 וישן בשקט. (בהנחה שאתה מתלבט בין שני הדגמים, ושניהם עונים על הצרכים שלך).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תוכל לפרט את ההצעה שקיבלת? האם האיביזה 1.4 כמו שהיתה במבצע רק עם מתיחת פנים עולה עכשיו 90K ?

פורסם
תוכל לפרט את ההצעה שקיבלת? האם האיביזה 1.4 כמו שהיתה במבצע רק עם מתיחת פנים עולה עכשיו 90K ?

לדעתי הוא מדבר על הדגם ברמת גימור "ספורט" שלפי המחירון עולה 93 בערך.

פורסם
לפותח השרשור:

בפועל המנגנון כל כך יקר, (ואי אפשר לבטח אותו), בזבזנו אלפי שקלים בתיקונים שלו.

לא קיבלת אחריות על המזגן?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

שלחתי לך הודעה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...