Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפצורים קוסמטיים למאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

ברשותי מאזדה 3 שנת 2007 דגם comfort.

ראיתי ב-ebay כל מיני שיפצורים נחמדים כמו ידיות ניקל,כיסוי ניקל למראות וכד'.

השאלה היא האם דרוש ידע כלשהו בשביל להרכיב את הדברים האלה ? אם לא,איך זה עובד ?

בנוסף האם יש שיפצורים קומסטיים נוספים ?

תודה,כפיר.

****** עריכת הנהלה: שרשור זה אוחד עם הודעה זהה שנמחקה ובה במקום סימני פיסוק..היו..נקודות..משונות...*****

פורסם

כל הסטים האלה של ניקלים לידיות או למראות מגיעים עם דבק דו צדדי של 3M.

כלומר, אין צורך בידע קודם, רק להדביק את הניקל על שטח נקי ובזהירות על מנת שיצא יפה.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם

זה מגיע עם דבק 3M, אבל הדבק הזה הוא לא סימפטי. הוא נורא חזק ויחזיק מלא מלא זמן אבל בדרך כלל אתה עלול למצוא את עצמך בצרות אם אתה מדביק במקום לא נכון, כי ברוב המקרים ה3M מגיע חזק מאוד וקשה מאוד להפריד עם החלק אחר כך.

אז בגלל זה לדעתי כן צריך איזשהו ידע. אישית, הדבקתי ניקלים בידיות של הרכב+ב2 עמודים בין החלונות, ובין החלונות יצא לי קצת עקום ושבור כי פשוט לא ידעתי איך לעשות את זה והדבק בכלל היה מטורף, אז כשרציתי להוציא אותו נשבר לי קצת וכו'.

עם הידיות זה היה לי יותר קל ויצא מושלם. אצל המאזדה זה בכלל ידית אחת ארוכה ככה שאין בעיה.

אם אתה רוצה במקומות אחרים, לדעתי חפש בעל מקצוע.

פורסם

בדרך כלל יש הוראות הרכבה בקיטים כאלו וזה לא אמור להיות מסובך. אני יחסוך את מה שאני חושב על מזדה 3 שהדביקו עליה מלא ניקלים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עיניין של טעם. אבל בעיניי זה ניראה כמו עץ חג המולד שתלו אליו יותר מידי צעצועים - מזעזע.

הניקלים האלו זה פלסטיק עם אלומיניום ולא ניקל. זה ניראה זול.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הבנתי אז אולי אוותר על הרעיון של הניקלים.

בכל אופן רציתי לשאול אותך אם יש משהו מעניין למאזדה 3 (2007) שניתן להזמין מ-EBAY.

אשמח לשמוע.

תודה רבה

פורסם

שמע אני לא אגיד לך מה דעתי על ניקלים במיוחד על מראות שעטופות "בניקלים"... למה שלא תשקיע בשיפצורים קוסמטיים כמו וילון אחורי עם לוגו, נורות לרכב שנותנות אפקט של קסנון (כמובן חוקי :wink: ), ריפודים .

ואם יש לך תקציב אז אולי גם להחליף לגלגלי מגנזיום מפוארים יותר.

השחמה של חלונות אחוריים (אני אישית מעדיף השחמה עד 70% ).

כיסוי הגה מפואר,דמוי עור/עור.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

כפיר, אל תתקין כיסוי הגה, זה יכול להיות מאוד מסוכן. כיסויים על מושבים אם יש לך בתוכם כריות אויר זה גם לא רעיון טוב.

וילון אחורי מגביל שדה ראייה, רובם באיכות ירודה. בכל רכב משומש שקניתי עם וילון אחורי דבר הראשון שעשיתי זה להוריד אותו (לאומת וילון מקורי שלא מפריע - היה לי כזה במספר רכבים שהיו לי וזה תענוג).

הכי טוב, תשאיר את הרכב שלך מקורי, תשקיע במקום באויזרים מיותרים בחומרי ניקוי ווקס איכותי. תעשה לרכב שלך וקס כדי שיהיה יפה יותר ומבריק יותר.  

פורסם

חברה'ס אל תיכנסו לאנשים לקישקע.

לא מוצא חן בעיניכם? אל תקנו ואל תתקינו.

קניתם רכב עם ניקלים ואתם לא רוצים אותם? תזרקו.

אל תשכחו. על טעם וריח אין מה להתווכח.

פורסם
נורות לרכב שנותנות אפקט של קסנון (כמובן חוקי :wink: )

זה הכי מעורר רחמים!

קונים זוג נורות ב-150-200 ש"ח שמאירות יותר גרוע מזוג נורות ב-40 ש"ח :lol:

אין לך כסף לקסנון, אז אתה מרכיב נורות ש"נותנות אפקט" של קסנון כשבפועל זה אפילו לא מזכיר קסנון אמיתי.

חושבים שעושים על מישהו פוזה עם התאורה המעפנה הזו, אולי על ילדה בת 2 עם קוקיות, גם זה לא בטוח.

בקשר למזדה,

ידידה שלי אספה אותי עם המזדה 3 שלה ושמתי לב שכל הריפודים והדיפונים בדלתות מעור ממש איכותי, יצא מדהים!

היא עשתה את זה עצמאית (הרכב לא יצא ככה מהחברה) אצל רפד לפני כמה שנים.

אין לה את המס' שלו אבל אתה יכול לנסות את הרעיון אצל כל רפד אם בא לך ויש לך 4,000-6,000 ש"ח להוציא על זה.

"שדרוגים" לא חייבים להיות חיצוניים לדעתי, בהצלחה!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אהלן

ברשותי מאזדה 3 שנת 2007 דגם comfort.

ראיתי ב-ebay כל מיני שיפצורים נחמדים כמו ידיות ניקל,כיסוי ניקל למראות וכד'.

השאלה היא האם דרוש ידע כלשהו בשביל להרכיב את הדברים האלה ? אם לא,איך זה עובד ?

בנוסף האם יש שיפצורים קומסטיים נוספים ?

תודה,כפיר.

הדבר היחיד שהייתי משדרג חיצונית זה ג'אנטים(במידה ואין לך) ובדיטיילינג שיתן לרכב שלך מראה חדש.

ניקלים זה מזעזע לטעמי האישי, מעולם לא התחברתי לבלינג בלינג.

עדיף שתחסוך את הכסף או תוציא אותו על דברים חשובים באמת (צמיגים איכותיים וכו').

• תוכן חדש...