Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קניתי רכב פולקסווגן קראפטר 20 מקומות אקסטרה לונג. לא לקחתי לבדיקה ומצטער מאוד מאוד על זה. הטעות כבר נעשתה באותו היום שהוצאתי את הרכב נדלקה נורת הסליל והטורבו הפסיק לעבוד. כמובן כיביתי את הרכב והדלקתי שוב והמשכתי בנסיעה.למחרת הלכתי לצמפיון מוטורס בירושלים ואמרו שהלך הטורבו וגם הממיר וזה מסתכם בעשרים אלף שקל. דיברתי עם כל מוביל והם הסכימו לתקן לי שמו לי חדש הכל והשתתפתי ב 4000 שקל. ועכשיו הבעייה שיש לי זה נזילת סולר . הנזילה ליד הצינור חוזר שזה צינור עם מקטעים ומתחבר פלסטיק ולפלסטיק הזה מתחבר עוד פלסטיק ומשם לאנג'קטור והנזילה מהפלסטיקים כלומר מאחד מהם. לבנתיים הוצאתי על האוטו כ 8000 שקל שזה כולל גם צמיגים וטיפול 20,000 .

לכן בבקשה אם יש מישהו שיודע להגיד לי איך לתקן או איפה לתקן מבלי שיהיה יקר כי עדיין לא הכנסתי שקל מהאוטו.

תודה לכל העוזרים והמסייעים תבורכו מפי עליון

• ספונסר פורום
פורסם

אתה צריך ללכת למוסך שמתמחה ברכבים מהסוג הזה, כמו לדוגמא ש.א. דרור בחולון.

תגיע אל ששון ותגיד לו שהגעת מהפורום. שב איתו על כוס קפה, תספר לו את כל הסיפור ותציג לו קבלות על כל החלקים שהחלפת ואני בטוח שהוא ישמח לעזור לך.

פורסם

תודה על הרצון לעזור אבל אני בירושלים ועכשיו הטורבו הפסיק לעבוד בגלל הממיר שנסתם שוב ורק לפני יומיים החליפו כך טוען לפחות בעל המוסך והאוטו נוסע לי בעליות על עשרים

• ספונסר פורום
פורסם

זה בגלל שבעל המוסך "סתם" החליף טורבו מבלי לבדוק מה הסיבה שהוא התקלקל.

התוצאה היא שהתקלה עדיין נשארה ועכשיו יכול להיות שהטורבו החדש גם הלך בגללה.

אני ממליץ לך בחום להחליף את המוסך.

זה ברור לכולנו שהטורבו שלך לא נכנס לפעולה. התקלה הזו יכולה להגרם ממגוון סיבות כגון צינורות ווקום קרועים, פורק תקול וכו'.

אני ממליץ לך לפעול ב-2 מישורים:

1) נסה ליצור קשר עם אבי הבעלים של מרכז שירות זני. המוסך הינו מרכז שירות של סקודה אבל אולי יש להם את הכלים לאבחן לך את התקלה, בנוסף תוכל להתייעץ איתו היכן לטפל בתקלה.

2) נסה גם להתייעץ עם חורי ממוסך מוטו פלוס, אולי הוא מכיר את התקלה.

אל תשכח לציין בכל עסק שהגעת מהפורום כדי שתקבל שירות מיוחד.

פורסם

ראיתי את ההודעה רק עכשיו והייתי אצל נירגד בתלפיות ואמר לי שרוב האחוזים זה בגלל הממיר הקטליתי שהוא סתום ויכול להיות שבגלל זה הטורבו לא נכנס לפעולה. דיברתי גם עם כלמוביל והם מוכנים להחליף לי ממיר תחליפי בירושלים מבלי שאצטרך לנסוע על 20 למרכז השאלה אם אתה יודע שהוא מטפל בממירים או אתם מכירים בירושלים בעלי מקצוע שיודעים ויכולים להחליף לי מהר את הממיר כדי שאוכל להתחיל לעבוד??

תודה לכולכם

• תוכן חדש...