Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר מחליק הונדה אקורד 94 2.2

din honda
שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם , יש לי בעיה ברכב שהגיר מחליק כאשר מאיצים או מבצעים קיק דאון , הבעיה ממש מעצבנת, לרוב כשמבצעים קיק דאון הוא מגיע לשלב של ניתוק ולא מעביר הילוך . באמצע נסיעה במעבר בין ההילוכים הגיר מחליק , הבעיה מורגשת כאשר הרכב מגיע לטמפרטורת עבודה תקינה . יש קבל שמחובר מהגיר למצערת הגז שמתי לב שהוא רופף וטיפה קרוע בחיבור שלו למצערת .

יש איזה תוסף שיכול לעזור זמנית בקשר להחלקות ? הוחלף שמן גיר וההחלקות הופחתו אבל עדיין מחליק .

והאם יש קשר לכבל קיק דאון ? תודה לעוזרים מקווה לתשובה מהירה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הגיר מחליק ספק אם משהו יוכל לעזור לו מלבד שיפוץ אבל בכל מקרה מומלץ לגשת לחוות דעת מקצועית בעניין במכון גירים ולראות איך מיתקדמים משם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שמתחילים עם הגיר,יש לבדוק במכון גירים את עניין הכבל הקרוע. יש לבדוק,האם קיים ברכב כבל קיק דאון ואם כן יש לבדוק האם הוא מכוון היטב.לאחר מכן,אם כל אלו תקינים,יחברו סורק תקלות ויתהו על קנקנו של הגיר.

אין תוסף שיעזור אם הגיר מחליק. אולי (וגם כאן סיכוי קלוש מאוד) יחזיק את הגיר עוד מספר קטן של ק"מ בחיים וזהו-יש לבצע שיפוץ במקרה שכזה.

חבל על הזמן והכסף של התוסף בעיקרון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם לפני שהדוושה ניכנסת לקיקדאון הגיר מחליק? או שהוא תקין עד הקיק דאון? כלומר אם תתחיל נסיעה ביציאה מרמזור אתה ישר תזהה עליית סל"ד לפני תזוזת הרכב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני לוחץ באטיות על הגז כלומר העברת הילוך מתבצעת בסביבות 2500 טורים אין את אותה הבעיה .

אם באמצע נסיעה נגיד אני נמצא על 70 קמ"ש ולוחץ על הגז (בלי קיק דאון) כדי להאיץ .. הוא מחליק.

אני חושב שזה הכבל כי בנסיעה רגועה אין כל כך החלקות . אם אני מתפס לאט לאט מ0-100 אין בעיה של החלקות לרוב .

ובקשר ליציאה מרמזור , לא הוא לא מחליק ישר ביציאה מרמזור ... לרוב הבעיה מחמירה אחרי נסיעה "מאומצת"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גיר מחליק יכול להחליק בכל מיני סיטואציות ולא מחייב שרק בקיק דאון. גם בנסיעה רגילה הוא יכול להחליק לפעמים, לרוב זה פשוט יותר מורגש בקיק דאון. לדעתי אין מנוס מלשפץ. רק תעשה זאת במקום אמין שיתן לך אחריות לתקופה יפה.

Hyundai I20 Inspire 2010

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל רק כשמבצעים קיק דאון בירידת הילוך הוא מחליק בנסיעה רגילה הוא נוסע רגיל ...

ועוד בעיה שאתמול שמתי לב אליה לא קשורה לגיר , מנורת מצבר נידלקה באמצע נסיעה .

כשחזרתי לבית בלילה כיביתי אותו ניסיתי להניע ולא היה מצבר .

היום בבוקר ניגשתי לרכב ניסיתי להניע , והוא הניע ! מנורת המצבר עדיין דולקת .

אחרי סיבוב של 10 דקות שוב כיביתי אותו ולא היה מצבר .

מישהו יכול להסביר את התופעה הזאת ? לפני שהנעתי בבוקר ניתקתי תמצבר והחזרתי והוא הניע .

בעיה במצבר או באלטרנטור ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדי לדעת אם הבעיה היא במצבר או באלטרנטור אתה תצטרך לבצע מדידת מתח וטעינה בעזרת מיכשור מתאים. אצל חשמלאי רכב לא ייגבו על כך אפילו כסף אז גש לבדוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום מדדתי מתח גם כשהרכב מונע וגם כאשר הוא מכובה .

כשהרכב מונע האלטרנטור מראה - 7.5V , והמצבר מראה כל פעם מתח אחר בין 7-10V .

כשהרכב מכובה האלטרנטור מראה - 11.5V , והמצבר מראה 10V .

כשמנסים להניע המתח יורד משמעותית .

משהו פה לא הגיוני כשהרכב מכובה זה כאילו המצבר ניטען וכשהוא מונע הוא מפסיק .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...