Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש המון מקרים כאלו בזמן האחרון.

לאח הקטן של חבר טוב כמעט נגנב האייפון אם הוא לא היה מגיב מהר.

לפני שבועיים בערך נעצר לידו בחור עם קטנוע בזמן שהוא מקליד הודעה, חטף ממנו את האייפון מהיד והתחיל להאיץ.

באינסטינקט של שניה הוא בעט לו בחלק האחורי של הקטנוע והבחור נפל.

הוא נבהל, לקח את האייפון מהרצפה וברח משם.

מאז שהם סיפרו לי את זה אני משתדל להיות פחות שקוע במכשיר ולהיות יותר ערני לסביבה.

אני מקווה מאוד שחרא שעשה את זה למד לקח ואם לא אני מתפלל שיפול על מישהו שילמד אותו את הלקח פעם אחת ולתמיד.

Toyota Yaris TS

פורסם

בני אדם מגעילים, מזכיר לי מקרה דומה, שאייפון לא היה לכל אחד, יצאתי מפאב עם 2 חברים, אני מסתכל באייפון שלי ופתאום קופצת עלי רוסיה מגעילה מקללת אותי ברוסית ומנסה לקחת ממני את האייפון.

כמובן שהיא לא יריב מולי ולא הצליחה לדגדג ממני את הפלאפון, מה שהרתיח זה שחבר שלה ישר קפץ עלי, עם בוקסים לפנים, אני ממש לא "קטן" ו3 שנים אצל דניס הישרדות הספיקו בהחלט כדי לשתק את הבחור בבוקס אחד.

מולנו עמדו כלא פחות מ15 מגבניקים שישר קפצו על שתינו ולקחו ממני את הפלאפון שהבינו מה קרה, הסתכלו קצת על הפלאפון, ראו מליון ואחד תמונות שלי ושל הרכב שלי שהיה ממש קרוב אלי (הוכחה קטנה שהפלאפון באמת שלי) ושחררו את שתינו לדרכנו. :roll:

פורסם

גם לי ניסו לחטוף לפני 8 שנים בערך נוקיה 7600 מהיד באמצע מסיבה, מישהו בא ושאל אותי מה השעה, הוצאתי את הטלפון כמו טמבל ופתאום הוא ניסה למשוך אותו, משכתי את זה חזק ביחד עם היד של הבחור והוא נפל לרצפה ואז ברח כמו טיל מהמועדון.

פורסם

אני האחרון שיהיה אלים, אני סובלני מאוד ובחיים לא מתעצבן, אני נמנע מאימותים ומתנצל גם כשאני יודע שאני יכול לשתול את מי שמולי באדמה.

אבל זה כבר מוגזם.

אומנויות המזרח הרחוק דוגלות באורח חיים הרמוני ולא אלים, אבל אני בטוח שבמקרה של תקיפה גם הדלאי לאמה היה מוריד לו כאפה.

בנושא הקקי הקטן עם השילשול הגדול, כן, אני רוצה להתעסק עם זה, אולי אם אי פעם אחטוף דקירה ארגע. :)

גם אני התעסקתי מעט בעברי עם אמנויות לחימה, וגם אני כמוך- סבלנות שהחבר'ה מחשיבים לאגדית. אבל.

הטלפון נפל, לך לא קרה כלום, למכשיר לא קרה כלום, מעצבן מאד. מסכים. אבל האם יש טעם לקחת את זה איתך הלאה לרמה של כעס ואלימות? פנטז קצת על מה היית עושה לו ובזה זה לדעתי צריך להיגמר. אין טעם להתעצבן על גנב קטן כזה יותר מכמה שעות... ולמה להגיע למצב שבו אתה צריך להגן על עצמך מדקירה ועוד להיכנס לכלא על תקיפה אחר כך? כי זה החוק במדינה שלנו, הקורבן הוא לא התוקף, אלא מי ששוכב בסוף על הרצפה.:arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...