Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בעוד 18"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החברים אמרו שהסאב החדש חזק אבל לא בהרבה, אבל אני ישבתי באוטו יום יום וההבדל בשבילי הוא משמעותי ועוד אני נותן לו הספק בדיחה כרגע.

מרגישים הרבה דברים באוטו, פתאום הבאסים באמת קמו לחיים!

מחר יש לי נסיעה מצאלים עד הבית, כל הדרך ניתן בראש :)

פורסם

עכשיו רק נשאר למצוא מישהי עם שיער ארוך (רצוי בלונדיני חלק - עף הכי טוב ברוח) ולצלם לפני ואחרי הנסיעה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אדי לפי המלצתך עשיתי בידוד 70 אחוז בבגאז׳ :lol:

CAE7AD9E-C682-44D5-9337-A9C841C376AF-3024-0000029612052D76.jpg

E5E7570D-2198-4D88-B32D-E29EE47B60A4-3024-0000029601D2009E.jpg

0643F877-7FE9-4809-9CC0-513C89A9FA15-3024-00000295F33DCB1A.jpg

וחמש פחיות קצף פוליאוריתן בכנפיים, מכסה וקורת חיזוק

34F68AE5-86F6-42D4-8357-A1818FCFC651-3024-0000029627CB9B4C.jpg

3C184A28-7CD7-4CDA-B299-49DA7DACDD85-3024-0000029634009235.jpg

פורסם

קודם כל,

במקרה שלך - אתה פשוט צריך להלחים משקולות של חדר כושר לפח הרכב במקומות הכי רועשים :-P

רק אח"כ להקציף את החללים ורק אח"כ לבודד 100% שתי שכבות :-D

וחביבי - האיטלקיה שלך מחלידה רצח! (אם אני זוכר נכון הדדרה נבנתה בפרוייקט משותף ביחד עם סאאב -> רואים חלק מההבדלים)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את האמת שלא היה חלודה בכלל. רק חלק מאוד קצר של כ3-4 ס״מ בשפה של פתח התא מטען (איפה שיושב באטם סגירה.

היה רק ה-ר-ב-ה דבק להוריד מהפח.

פורסם

דייויד תיקון קטן כמעט 6 פוליאוריטן מוקצף :lol: .

אדי מה שניראה לך חלודה זה לא חלודה זה דבק מגע שהיה שם.

דיויד יחוחו עדיין נישאר לי פוליאוריטן על הידיים.:evil:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הקצף מתרחב כשהוא מתקשה ולוקץ על דפנות של הפח ובכך מפחית את הרעידות של הפח ועוזר בתהליך האיטום.

במקומות כמו בתוך הכנפיים או בחלל בתוך דלת תא המטען אי אפשר להדביק יריעות איטום מבלי לפרק את כל האוטו לגורמים. לכן הקצף תורם המון אך אינו תחליף ליריעות איטום

פורסם

השימוש בקצף פוליאוריטן במקרה שכזה מוצדק.

הרכב של דיוויד, חזק ככל שיהיה - באמת בנוי כמו טנק, ברגע שאתה מכניס לשם סאב מפלצתי שיכול גם לנגן בתדרים כמו 5 הרץ (למרות שאני לא בטוח עד כמה באמת התיבה תצטרך להיות גדולה וגם הפורט בשביל כך) -> הרכב הזה ירעד כמו ג'לי.

יריעות הבידוד מורידות את תדר הרזוננס והוא הופך לבלתי שמיע לאזניים שלנו - הן עושות את זה ע"י הוספת מסה וע"י המרת אנרגייה.

כשמדובר במערכת שהמטרה שלה היא מוסיקה יומיומית - זה פשוט יהיה אובר קיל.

אבל כשמכניסים לתוך רכב סאב וופר שיכול גם להיות משומש להגברה מקצועית של ארועים פתוחים -> צריך לחזק את מבנה הרכב.

הקצף בהחלט עוזר לכך ותוספת שכבה נוספת של חומר בידוד לפחות בין החיבורים של היריעות או באזור חיבורי לוחות ברכב - לא יהיה רעיון רע.

אני לא הייתי מתבייש להוסיף מוטות חיזוק בחלקו האחורי של הרכב הזה וגם מוט חיזוק בין בולמי הזעזועים בתא המנוע.

Pioneer TS-X150

פורסם

הנמוכים תפסו עוצמה ב-ג-ל-ל שהוא בתא מטען עכשיו.

ומה שאני אומר זה NEEDZ MOAR MAGNETZ!

תתחדש חבוב :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

השימוש בקצף פוליאוריטן במקרה שכזה מוצדק.

הרכב של דיוויד, חזק ככל שיהיה - באמת בנוי כמו טנק, ברגע שאתה מכניס לשם סאב מפלצתי שיכול גם לנגן בתדרים כמו 5 הרץ (למרות שאני לא בטוח עד כמה באמת התיבה תצטרך להיות גדולה וגם הפורט בשביל כך) -> הרכב הזה ירעד כמו ג'לי.

יריעות הבידוד מורידות את תדר הרזוננס והוא הופך לבלתי שמיע לאזניים שלנו - הן עושות את זה ע"י הוספת מסה וע"י המרת אנרגייה.

כשמדובר במערכת שהמטרה שלה היא מוסיקה יומיומית - זה פשוט יהיה אובר קיל.

אבל כשמכניסים לתוך רכב סאב וופר שיכול גם להיות משומש להגברה מקצועית של ארועים פתוחים -> צריך לחזק את מבנה הרכב.

הקצף בהחלט עוזר לכך ותוספת שכבה נוספת של חומר בידוד לפחות בין החיבורים של היריעות או באזור חיבורי לוחות ברכב - לא יהיה רעיון רע.

אני לא הייתי מתבייש להוסיף מוטות חיזוק בחלקו האחורי של הרכב הזה וגם מוט חיזוק בין בולמי הזעזועים בתא המנוע.

האמת שאין איפה להעביר מוט חיזוק מאחורה. יש יותר מידי תיבה שם :-D

ההבדלים עם ובלי הבידוד פשוט מדהימים. אני כבר לא שומע קרקושים מאחורה! והשיער שלי גם מרקד לו כשאני יושב באוטו

פורסם

ההבדלים שהבידוד בתא המטען יוצר הם שמיעים - כתבתי על זה.

הסיבות העיקריות לכך הן:

א. פחות רעש מקרקושים וויברציות.

ב. יותר החזרים של תדרי הבאס אל תוך הרכב עצמו.

ג. גלי הקול של הסאב מודגשים יותר עקב השתקה של רזוננס, רעשי חיכוך (קרקושים) ורעידות וכמובן הגדלת חצץ חסם הרעש החיצוני לרכב בעקבות פעולת הבידוד.

אצלך אתה עוד בנוסף לכך הקצפת את מרכב הרכב בין הדפנות והפכת את תא המטען לחומת מפגע של ממש.

תוסיף על כל זה את העובדה שהעברת את הסאב לחלל קטן יותר כמו שאליקו ציין וקיבלת הגבר פסיבי של הסאב וופר.

תוסיף לזה גם את העובדה שאתה החלפת סאב לאחד חזק יותר וקיבלת "חבילת פיצוץ" שלמה.

Pioneer TS-X150

פורסם

מה שמצחיק זה שלמרות שאני מבסוט מיליון אחוז מהסאב החדש, והוא באמת נשמע טוב לדעתי - זה עדיין לא מספיק חזק בשבילי.

לדעתי שלב הבא זה יותר הספק.. נעלה כבר לאיזור ה3.5+ קילוואט.

החיפוש אחר באסים זה דבר שלא נגמר לעולם. אני לא יודע איך אנשים מצליחים להתקבע על סטאפ אחד.

פורסם

דיויד אתה צריך עוד סאב אחד בשביל שירגישו אצלך משהו :idea:

אל תשכח גם שאתה עדיין בלי מגש אחורי מורכב.

השלב הבא זה אלטרנטור,דאבל מידבאס,בקיצור תכין הרבה וזלין:lol:

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...