Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב

יש לי כמה שאלות שקשורות לעולם הרכב

הייתי שמח לקבל הסבר מה תפקידו של הזרוע הגה לאן מיתחבר יוצא וכו

האם במנועי בוקסר יש גלגל תנופה

צינור נשם מה תפקידו לאן מתחבר ויוצא

מבקש המלצה למוסך ישר והגון בחדרה

תודה רבה

פורסם

הייתי שמח לקבל הסבר מה תפקידו של הזרוע הגה לאן מיתחבר יוצא וכו

ראה כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=439286&highlight=TIE+ROD

איזור 1+2 בתרשים

האם במנועי בוקסר יש גלגל תנופה

יש

צינור נשם מה תפקידו לאן מתחבר ויוצא

ראה כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=187291&highlight=%D7%AA%D7%A4%D7%A7%D7%99%D7%93+%D7%A0%D7%A9%D7%9D+%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2

בברכה.

פורסם

לא רשמת איזה רכב, ובכל זאת ביקשת עצה למוסך. רצוי לדעת את סוג הרכב כדי להפנות אותך למוסך מתאים.

בכל אופן, יש לך את י.א מוטורס, מוסך השלושה, מוסך תורג'י מורשה מאזדה פורד, כהן מוטורס מורשה UMI, מוסך הלב (מוסך כללי אמין), ומוסך הצמד של ג'ימס אזולאי.

כולם אחלה מוסכים, שוב אם תרשום את סוג הרכב וההעדפה (כללי\מורשה) אוכל לעזור לך יותר.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם
לא רשמת איזה רכב, ובכל זאת ביקשת עצה למוסך. רצוי לדעת את סוג הרכב כדי להפנות אותך למוסך מתאים.

בכל אופן, יש לך את י.א מוטורס, מוסך השלושה, מוסך תורג'י מורשה מאזדה פורד, כהן מוטורס מורשה UMI, מוסך הלב (מוסך כללי אמין), ומוסך הצמד של ג'ימס אזולאי.

כולם אחלה מוסכים, שוב אם תרשום את סוג הרכב וההעדפה (כללי\מורשה) אוכל לעזור לך יותר.

ברשותך מיכה אני אוריד מהררשימה שנתת את מוסך הלב. אומנם המקצועיות של העובד שם דיי ברמה אבל אמינות וכנות בתחום מצד יואל מנהל המוסך לא שואפת גבוה. מניסיון.

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה.

בקשר למנוע הבוקסר. הוא עשוי כביכול משתי ראשי מנוע. צמד בוכנות בכול צד. ועל פי ההגיון האחד אמור לתת גיבוי לשני. איפה שיש נקודה מתה. וכך ההפך כול פעם. האם זה נכון והגיוני. אשמח לקבל תשובה. כי אני ממש מבולבל מזה.

בקשר להמלצה. יש לי מיצובישי לנסר 06. אני מחפש מוסך. מורשה משרד התחבורה. מקצועי ישר והגון. לטיפול באוטו. אני מעדיף להימנע להיכנס למוסך הלב.

תודה רבה לכולם.

פורסם

ממליץ לך בחום לגשת אל ג'ימס אזולאי ממוסך הצמד. ג'ימס הוא איש עם לב זהב שתמיד נותן שירות טוב.

עוד מוסך מומלץ מאוד הוא מוסך השלושה, מקצועיים מאוד והייתי מטפל אצלם שנים, עוד משהו שנחמד לדעת עליהם זה שהם יצאו צדיקים בתכנית של חיים הכט.

Hyundai I20 Inspire 2010

• תוכן חדש...