Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סימנים לאחר שטיפה

MikeK
שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול את השאלה שלי.

לאימא שלי יש רכב שחור כמו שידוע כל ליכלוך רואים עליו (הונדה סיוויק) וכמו ילד טוב הלכתי לשטוף לה אותו :-P,

לאחר השטיפה והייבוש נשארים כסוג של כתמים לי זה נראה שזה מהמים - בייבוש אני עובר עם גי'לדה(מיקרופיבר) על כל האוטו.

אני אפרט את מהלך השטיפה שלי :

1) בעזרת דלי עם מים מרטיב את כל הרכב.

2) בעזרת ספוג רגיל וסבון יעודי שנקנה ב ACE לרכב (עם מים כמובן) אני עובר על כל הרכב בתנועות מעגליות.

3) בעזרת ג'לדה אני מייבש את הרכב .

ועדיין נשארים הסימנים האלה שלדעתי זה ממים,

רצוי לציין שהכתמים לא על כל המכונית אלה בעזורים מסויימים.

ניסיתי לקחת כתם ולשפריץ עליו עם הנוזל לניקוי חלונות ונגבתי וזה עזר הכתם נעלם.

מה אני לא עושה נכון ? טיפים לניקוי איכותי יותר של הרכב יתקבלו בברכה.

תודה רבה מראש :oops:.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שחסר שלב השטיפה והורדת הסבון לאחר הסיבון עצמו לפני הניגוב, הסימנים שלך הם ככל הנראה מהסבון

אם זה סימני מים כנראה שהג'ילדה שלך לא טובה או שאתה לא סוחט אותה כל כמה ניגובים והיא לא סופגת כמו שצריך.

Seat Ibiza "FR" 1.2TSI 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמונות יעזרו להבין עם מה אתה מתמודד

כרגע כבר אני לא ממש יכול לצלם כי ניקיתי את הסימנים בעזר נוזל ניקוי חלונות

נראה לי שחסר שלב השטיפה והורדת הסבון לאחר הסיבון עצמו לפני הניגוב, הסימנים שלך הם ככל הנראה מהסבון

אם זה סימני מים כנראה שהג'ילדה שלך לא טובה או שאתה לא סוחט אותה כל כמה ניגובים והיא לא סופגת כמו שצריך.

שחכתי להוסיף אני אכן שותף את הסבון מהרכב עם מים נקיים,

כנראה שכמו שאמרת הג'לדה לא טובה היא די הרבה זמן אצלנו ...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...